Виж пълна версия : Проблем,след флаш на биоса на Asrock Kt 880,не ще пак да се префлашне
^Rokera^
06.03.05 г., 20:11
Значи сложих си Performance bios на даното от саита на osworkbench,обаче след това като се опитах да го префлашна с друг и не става вече!Зарежда ми флаш ром от дискетата обаче след това спира и не продалжава флаша.Някои да даде идея може ли да се оправи това?
phishbone
08.03.05 г., 21:49
Погледни си опциите на флашера. Най-вероятно сравнява датите на биосите и ако "новия" е със същата или по-стара дата не го флашва. Виж дали няма ключ за игнориране на тази проверка.
има един джампер след края на агп-то виж него да нес и преместил щото никъде не пише в книжката че е за лок на биоса ама аз на едно такова дъно си загубих два дни докато разбера че е от тоя джампер а бях флашвал биоси преди това и н си спомням дори защо го бутнах тоя джампер и докато се сетя че може да е от него пощурих форумите, дори пичовете от OCworkbench бяха изумени че тоя джампер има такъв ефект
^Rokera^
09.03.05 г., 13:42
Погледни си опциите на флашера. Най-вероятно сравнява датите на биосите и ако "новия" е със същата или по-стара дата не го флашва. Виж дали няма ключ за игнориране на тази проверка.
Не е от това,новия е с по нова дата а и преди бях флашвал с по стар биос но официалния сащото дано и се флашваше.Други идеи
^Rokera^
09.03.05 г., 13:44
има един джампер след края на агп-то виж него да нес и преместил щото никъде не пише в книжката че е за лок на биоса ама аз на едно такова дъно си загубих два дни докато разбера че е от тоя джампер а бях флашвал биоси преди това и н си спомням дори защо го бутнах тоя джампер и докато се сетя че може да е от него пощурих форумите, дори пичовете от OCworkbench бяха изумени че тоя джампер има такъв ефект
На моето дано има 2 джампера там но не са затова а и не сам ги местил,цялата работа стана след като сложих перформансе биоса.И в ocworkbench се оплакваха някои че след тоя биос не можели да префлашват,ама маи не са и мотговорили конкретно а и не разбирам много англииски.Някакви други идеи да имате?
Авторски права на vBulletin