PDA

Виж пълна версия : Da se razbereme!!!!!!!!! :(((((((((((

Mollov
10.08.01 г., 22:36
Onzi post vuv AMD vs. Intel na xenohack, v koito Valeri e postnal usmivki 5 reda se okaza, 4e ne e negov ami e na nqkoi, koito e reg-nal sus cyr "a" ili "e" - vAleri ili valEri!!!!

Da se razbereme - ne toleriram podobni pederaski postupki i nqma i da go pravq zanapred!!!!!!!

Vseki, koito napravi podobno nesto i se razbere koi e ste si prikazvame s nego!!!!!!!

Tova e mnogo seriozno i mislq, 4e vseki koito si misli da napravi nesto podobno da si pomisli otnovo!!!!!

Zasega ne podoziram nikoi, no neiskam podobni shibani pederaski izpulneniq tuka, qsno li e tova za vsi4ki?!?

Bognostroclum
12.08.01 г., 03:37
Не съм видял този пост Mollov, но не мога да си обясня как от една буква на кирилица в дадена дума която е на латиница може да направи такива поразии ???

Valeri
12.08.01 г., 16:33
Поразии големи нямаше и не може да има, простотийката беше по-голяма!
Буквата на кирилица е друг код и форума позволява регистрация на 25 Bognostroclum-а, колкото са комбинациите между "B", "о" (3 пъти) и "с" в ника ти с варианти на латиница и кирилица.

P.S. Ей, това ми е първия пост в Galactic Форум! :-D

The_UFO
12.08.01 г., 18:02
P.S. Ей, това ми е първия пост в Galactic Форум! :-D

Напредваш!:)

Bognostroclum
12.08.01 г., 20:30
Valeri много се радвам да видя твои постове тук, мислех си че не посещаваш тази част от общия форум :) :) :)

Valeri
13.08.01 г., 00:58
Правилно си си мислел, тук аз съм пълен аматьор и нямам какво полезно да ви кажа. Игри пускам само от време на време, предпочитам 3D и предимно много красиви First Person, т.е. "пушка ми дай и бегай!". :-D
Преди време доста играехме Quake3 с колегите в офиса, беше забавно и бях задобрял много, щом даже и стил игра си бях разработил (другите ме познаваха само по движението, играехме всички с едни и същи дрехи). Разни куестове и стратегии не обичам, освен когато ги ползвам като приспивателно. Там някакви гадинки да ми се разхождат мързеливо по екрана не мога да търпя! Тук повечето заглавия само съм ги чувал без да знам за какво става дума на практика, какво да напиша в този раздел на форума? :-D
Всеки да пише по специалността си, затова и тук не се обаждам.....

Bognostroclum
14.08.01 г., 00:08
Напълно се съгласявам с теб и аз се стремя да пиша там където разбирам. В противен случай се получават доста гафове даже се и обиждаме да не кажа (псуваме) заради накой глупав пост. :) :) :)