Виж пълна версия : Търся някой нещица
Помагайте хора че загазих. Трябва ми хромирана рифелова ламарина. Някой ако може да ми каже каде може да се намери в София ще съм му много благодарен.
Другото което ме интересува е колко амперов е диода на флопито. Мерси
Каква е тая рифелова ламарина?
ми в магаините по сточна гара виж дето са струителни материали :))
рифеловата ламарина е бая скъпа :( пък и ако искаш да ти я хромират.....
иначе по по-големите магазини и скаладове продават рифелова
На мен ми трябва или хромирана или алуминиева.
woynoff
05.03.05 г., 13:42
Металснаб, и ако си късметлия може да имат малки парчета. Но цената е яка за 1.8мм Неръжд. искат около 85лв/кв.м, така че прави му сметка :(
Sugar4o
07.03.05 г., 11:14
само да кажа че се продава самозалепващо се фолио с шарката на такава ламарина и в поне 2-3 варианта - от никелирано до матово алуминиево. Ако ти върши работа мисля че ще ти излезне доста по-евтино
Veseliq
11.03.05 г., 09:16
Другото, което питаше - диода на Floppy-то е 20-25ma
само да кажа че се продава самозалепващо се фолио с шарката на такава ламарина и в поне 2-3 варианта - от никелирано до матово алуминиево. Ако ти върши работа мисля че ще ти излезне доста по-евтино
Да, тези фолия са доста добри имитации на тази ламарина и са значително по-евтини от ламарината. Можеш да провериш на бул. Сливница, там има един специализиран магазин който е много добре зареден с всякакви фолия. Мсиля, че магазина беше малко в страни от ъгъла между Сливница и Хр.Ботев (на ъгъла НЕ от страната на гарата).
Мерси! Оправих се с фолио иначе щеше да ми излезе повече от солено. Скоро кутията ще е готова и ще пусна малко снимки
Авторски права на vBulletin