Виж пълна версия : Много странен проблем ...
Значи откакто минах на А64 имам МНОГО странен проблем , който не мога да преценя откъде идва ... Препълва се паметта на компютъра - в момента имам заети 2.9 Gb - имам активни Mozilla Firefox , Winamp , nVidia Firewall , AVG antivirus ...Другото , което забелязвам , че като оставя активно eMule-то за през нощта , сутринта го намирам зациклило по странен начин - Server Busy и още нещо , в момента ми избяга надписа за грешка , по-късно ще го добавя ...
Аз лично подозирам Нвидиа firewall-a , но нещо не мога да намеря из нета нещо подобно ...
Вин-а е ХР , СП 2 със всички ъпдейти
Най-елементарното, което можеш да направиш е да си пуснеш Task Manager-a. От там виж коя програмка колко памет ти заема. Евентуално може и от View - Select Columns да си изкараш другите колонки за паметта - Peak Memory също може да ти е от полза.
Всичко това е пробвано , нямаше да пускам тема ако не беше така :)
Ама карай , работата е от еМуле-то , явно , когато не работи проблема го няма ... Интересното е , че преди да направя ъпгрейд-а , това го нямаше , само Firewall-а ми беше различен
savaman
03.03.05 г., 21:54
може и това да си пробвал ама все пак...
остави мулето да тегли без файъруол или пък с някой друг.имаше скоро тема в която обсъждаха кой е най-лекия.
Все пак пусни една проверка за adware и spyware - просто за всеки случай. :p
exabyte
09.03.05 г., 19:02
Колко RAM имаш? Ако е около 3 GB това поведение е нормално.
Абе от уж "хардуерния " файъруол на нвидиа се оказа , че е ...Спрях го , сложх Sygate и всичко заспа , аз и без това имам огнена стена на рутера , така че не ми е жизнено важно още един хардуерен на нвидиа ...
С две думи - проблема е решен :)
Авторски права на vBulletin