PDA

Виж пълна версия : NEC e228

GreenApple
01.03.05 г., 13:38
Телефона е на фирмата 3.
Има ли в Бургас някой, който им разбира на тези телефони?

Ilian359
01.03.05 г., 14:35
А тоалетната хартия е произведена по поръчка на "Г-Ъ-З" ООД. :hehehe:
3G или 3th Generation означава 3-то поколение мобилни мрежи, не е производител.

GreenApple
01.03.05 г., 15:23
"3" е сравнително нов 3G мобилен оператор в Англия. Техните телефони, значително се различават от телефоните на останалите мобилни оператори на острова (Vodafone, Orange, T-mobile, О2). Фирмата е позната на клиентите си не само с името 3, а като 3G или 3Pay.
Телефона е закупен от Лондон миналата година. Който знае за кои телефони говоря, ме е разбрал още с първия пост.

Cenzor
01.03.05 г., 15:27
"3" е сравнително нов 3G мобилен оператор в Англия. Техните техните телефони, са доста различни от телефоните на останалите мобилни оператори на острова (Vodafone, Orange, T-mobile, О2)
Телефона е закупен от Лондон миналата година.

И все пак има разлика от оператора 3 е различно от написаното от теб в първия пост : фирмата 3G.
Не мислиш ли???
И изобщо какъв ти е въпроса? Информация ли ти трябва, разкодиране ли, хвалиш се с новия си неизползваем апарат или нещо друго? :conf:

GreenApple
01.03.05 г., 15:31
Ако кажа, че ми трябва разкодиране, ще заключат или изтрият темата.
Така, че когато някой от Бургас ми отговори, че се занимава с тези телефони, лично ще го уведомя от каква услуга имам нужда.

Cenzor
01.03.05 г., 15:57
Без такива...
Иначе- според това : http://www.nec.co.uk/e228_3G_Device.aspx и по-специално General Features: Dual mode 2.5G/3G телефона ще може и да работи в БГ. Въпроса е, че от това, което знам разкодирането на 3Г апарати е с доста променлив успех и по-скоро не става.

Ilian359
01.03.05 г., 16:33
Ако кажа, че ми трябва разкодиране, ще заключат или изтрият темата.

Mod. Edit - Ilian359: Позна! А след като не казваш и какъв е въпросът, темата наистина се затваря!