dexxa
28.02.05 г., 22:01
Понеже назря време за преинсталация (не съм преинсталирал ОС-а, май, вече 2 години) та се поразрових за новости и попаднах на Windows MCE 2005. До сега не бях обръщал внимание на "медиа център-а", но не прочетох една лоша дума за този релийз.
Та въпросът ми е дали да сменя ХР Pro с MCE 2005. Не ми се иска да се разделям с административните инструменти на Про-то както и с задаването на права на потребители и къстм шеринг.
Казват че МЦЕ 2005 е изчистана от бъгове и вървяла по-бързо, но дали има всички екстри на Про-то?
Ползвам си машината основно за игра и нет(за другото има Линукс), но по някога се налага да се правчт и по-сериозни неща :)
Та бихте ли споделили впечатления и препоръки?
Дали да остана с ХР, да избера МЦЕ 2005 или да чакам ХР 64-бит.
Та въпросът ми е дали да сменя ХР Pro с MCE 2005. Не ми се иска да се разделям с административните инструменти на Про-то както и с задаването на права на потребители и къстм шеринг.
Казват че МЦЕ 2005 е изчистана от бъгове и вървяла по-бързо, но дали има всички екстри на Про-то?
Ползвам си машината основно за игра и нет(за другото има Линукс), но по някога се налага да се правчт и по-сериозни неща :)
Та бихте ли споделили впечатления и препоръки?
Дали да остана с ХР, да избера МЦЕ 2005 или да чакам ХР 64-бит.