PDA

Виж пълна версия : Проблем Голям

Klizmara
27.02.05 г., 19:00
Здравейте от известно време почнаха дами се появяват линики тънки на някои игри или на някоя картинка тва е така от 3-4 дни видеото ми е
GeForce FX 5200 128 M DDR 128 BIT TVout моляви ако някой е имал такъв проблем или поне знае нещо по въшроса дами помогне с малко инфо предварително благодаря

Labira
27.02.05 г., 19:54
klokwal li si?ako da namali kloka ako ne move da ti e izgorqlo ne]o po kartata :rolleyes:

TurboDiv
27.02.05 г., 22:22
Браточка. Вадиш картата от слота. Земаш прахосмукачката и хубу смучих по слота. После с едно памуче и спирт земаш и минаваш по патечките на видео картата( тва дет се вкава в слота). Хубаво го минаваш и гледаш да няма прахоляк. После вкарваш обратно и ако пак е там проблема търсиш софтуерен проблем(Дривери/омазан Виндоус/Конфликти в device managera) или в периферията (кабелите на монитора как са ? Захранващите кабели към дъното добре ли са наместени ?). Късмет брато. Знам кво е гадно и на мене ми беше така на старата машина и се вбесих но след гимнастиката по-горе ми мина проблема. ;)

Klizmara
27.02.05 г., 22:38
Значи аз онзи ден чистих на проца радиатора и Фана и може от тях дае паднала прах туи дето му каза с почистването ще го пробвам утре хеххе и дано стане 10ь за инфото