Виж пълна версия : SpaceZeaLoT
ЗДР. Искам да попитам защо ми беше изтрит или не знам си какво усер-а SpaceZeaLoT, какво толкова направих освен че може би няколко пъти писах на английски поради проблеми с флекс тайпа, ще може ли да ми бъде върнат ...
G-Point
27.02.05 г., 11:48
Задай този въпрос в "За форума"
Яяяя явно от изтриването се е оправил и флекстайпа
А ти все пак прочете ли правилата на форума, към които неколкократно ти пращах линк, както в темите ти, така и на ПМ?
Ако си ги прочел, ще разбереш защо.
А ти все пак прочете ли правилата на форума, към които неколкократно ти пращах линк, както в темите ти, така и на ПМ?
Ако си ги прочел, ще разбереш защо.
Да и се извинявам, че не писах на кирилица, но просто не бях на собственото си пс и не можех нищо да направя, а ми беше много спешно, ще може ли се пак акаута ми да се оправи ... обещавам да не се повтаря
gtzvetkov
28.02.05 г., 13:50
Да и се извинявам, че не писах на кирилица, но просто не бях на собственото си пс и не можех нищо да направя, а ми беше много спешно, ще може ли се пак акаута ми да се оправи ... обещавам да не се повтаря
Старият ти ник отново е активе, user-а TNT2 е изтрит (за справка - правилата на форума). Гледай да не сгафиш пак, че няма да има прошка. ;) :)
П.с. Форума има кирилизиращ таг, който е направен с цел да можеш да пишеш и от компютрни, които нямат инсталирам Флекстайп или подобна програма. Използва се по следният начин ["bg"] [/"bg"] като между двата тага пишеш на латиница. (не взимай под внимание кавичките, сложил съм ги за да се види тагчето. Хайде и със здраве.
Test
SpaceZeaLoT
01.03.05 г., 09:52
Хиляди благодарности ... :), ставам и си лягам с този саит .... :rolleyes:
Авторски права на vBulletin