PDA

Виж пълна версия : Да си видя новата картинка :)

Ngoro
03.12.02 г., 14:03
Да си видя новата картинка :)

Loshia_NIKJAM
03.12.02 г., 14:15
Е честито ти....
Със сащия успех можеше да си я видиш в някой от старите ти постове и там се е сменила.:mad:

Ngoro
03.12.02 г., 14:58
А аз съм останал с впечатление че на старите пази старо инфо или това е само долу за сигнатурата. мдам :)
Е извинете.

П.С. някой дали може да познае ква е тая катинка ? :)

Cephas
03.12.02 г., 15:12
:D Напъвам се, но не успявам! Хайде светни ни, че ми е интересно!

Cephas

The Penalty
03.12.02 г., 15:28
Originally posted by Ngoro
А аз съм останал с впечатление че на старите пази старо инфо или това е само долу за сигнатурата. мдам :)
Е извинете.

Бийййп! Ше се сетиш! :smoke:

Абе аз 'ноо не разбирам ама това май ще да е око :naughty:

Само не разбрах защо е тоя трийд ама нейсе... да има къде да се пише.

V I P E R
03.12.02 г., 15:31

Човешко око ли е ? Познах ли ? Нещо награда има ли :D?
Ехх The Penalty ме изпреварил :).

Loshia_NIKJAM
03.12.02 г., 15:36
Originally posted by The Penalty

Абе аз 'ноо не разбирам ама това май ще да е око :naughty:

Алоооооооу дефлоратора то ясно че е око ма що мана детето да сложиш тая шарения дет не се зане кво е.
И не си признахте с QWERTY кой от кого преписа титлата.

The Penalty
03.12.02 г., 16:19
Originally posted by Loshia_NIKJAM
Алоооооооу дефлоратора то ясно че е око ма що мана детето да сложиш тая шарения дет не се зане кво е.
И не си признахте с QWERTY кой от кого преписа титлата.

Малийййй,
ма аз не съм видял бе :D
Веднага ше се поправя. :ghi:

Ngoro
03.12.02 г., 16:53
хехе весело стана тук. Аз чак сега загледах 'кастратор'-а :)
а за оченцето помислете още малко. Макар че повечето от вас са мноого млади и когато аз бях див пубер, MTV не даваше ръкомахащи кресливи негри по цял ден. Ето подсказах ви :)
Оченцето е свързано по 'некаф' начин с MTV( или както аз я наричам вече Мангал TV)

P.S. в мигличките на Оченцето има уловена една мухичка. Ама качеството е гадно и не се вижда добре.

core13
03.12.02 г., 18:56
Мнооого късно видях темата и за това отговора ми е късен :D
/* Тук оркестъра свири туш */
Aeon Flux - култова анимация от моята младост.

pav
03.12.02 г., 21:27
MTV( или както аз я наричам вече Мангал TV)

Май вече всички ще почнат така да я наричат . Тъжно е да се гледа :rolleyes: .

Ngoro
04.12.02 г., 10:09
Core13, Наборе ! БРАВО ! Даде верния отговор. За съжаление няма награда :( но имаш от мене едно потупване по рамото.
А за всички останали които не са чували за каката (ахам женско е :) ) Aeon Flux, потърсете из Google. И ще разберете че сте изпуснали :)
Та в резюме това е една хърбава но сексапилна анимационна героиня (с й ли се пишеше ? :) ) която здраво рита в топките ( и гирляндите - за феновете на FM+ ) и както някъде пишеше из интернет (http://www.who2.com/aeonflux.html)
Born: June, 1991
Birthplace: MTV
Death: Still kicking
Best Known As: Sexy assassin

core13
04.12.02 г., 10:55
Originally posted by Pavlin
Май вече всички ще почнат така да я наричат . Тъжно е да се гледа :rolleyes: .

Най-тъпото е, че има MTV|2, по която дават яките работи, но тия мазни гейове - кабелните оператори не я пускат.

The Penalty
04.12.02 г., 11:44
...Best Known As: Sexy assassin

Това щото и е голям задника ли е? :naughty:

П.П.
Я core13 и Ngoro да си рапортуват наборите незабавно!
(ми писна ми се аз да съм най-дъртия ев@ти :drink: )

ЕДИТ: Относно МТV - тая телевизия съм спрял да я гледам поне преди 5 години.
Някой може да каже, че съм расист ама и е в повече черното (пък и соул-а ми е N1 в анти класацията - това Уитни Хюстън, това Марая Кери, това Тони Бракстън /тоя па кой беше?? :D / и оная другата - Селянката Дияна...бррр, гнусничко е).

core13
04.12.02 г., 14:54
Признавам си без бой - набор 79. :ghi: А тая булка Aeon я излъчваха във времената, когато Nirvana като издадеше сингъл веднага ставаше No.1 :), когато KoЯn са били квартална група, а на JLo дупето и е идвало на среща само с 2 минути закъснение. :D :D :D

Roshav
04.12.02 г., 16:18
Не знам какво е в момента MTV,но си спомням какъв кеф беше преди около14 години да се съберем да гледаме Хеви Метал клипове:super: . :drunk:.Тогава имаше само 1-ва и 2-ра програма(дали пък не беше само 1-ва) и много яко ДПС(Детска педагогическа стая).

RuEv
04.12.02 г., 16:34
Originally posted by Roshav
Не знам какво е в момента MTV,но си спомням какъв кеф беше преди около14 години да се съберем да гледаме Хеви Метал клипове:super: . :drunk:.Тогава имаше само 1-ва и 2-ра програма(дали пък не беше само 1-ва) и много яко ДПС(Детска педагогическа стая). А бе то, до преди 25 г. се ходеше с VEF206 под ръка и скрито се слушаше "Метроном" на "Свободна Европа" на румънски ...:ind:

Ngoro
04.12.02 г., 16:58
Аз съм Семсе и пета :) и с топлина на сърчицето си спомням предаванията head bangers Ball ( или нещо подобно) и Alternative Nation :)