PDA

Виж пълна версия : Dude, where is the problem ?!?!

WaVe
26.02.05 г., 23:23
Taka ... pyrvo se izviniavam che pisha na latinica shoto sym v Internetclub.... i neshtastnata podryjka ne sa slojili kirlica....
Ta da si mina na problema..
Problema mi e slednia... che naskoro mi izgoriq

GeForce FX5200 64MB DDR 64 Bits Tv Out DVi

i si kupih

GeForce FX5500 128MB 128Bits Tv Out DVI...

Ta po tochno iskam da kaja che se nadiavah da igrai moita liubima igra
Need For SpeeD Underground 2
na maksumum detaili i grafika ... no uvi, za neshtastie igrata spicha na nastroiki na koito GeForce MX440 64MB si igrae bez spek i bez trepvane .....i ustanovih che i starata VGA ne mojeshe da raboti na nivoto na MX440 64MB (VGA-to na saseda mi) ...... i se chudia ot
kakwo moje da e ... shoto windows-a i draverite ( version 69...) sa preinstalirani nekolkokratno....i se samnqvam da e ot tiah problema
i vse pak da si kaja harakteristikite na mashinata za da vi e iasno zashto
imam tozi shiban problem:

Mainboard : Gygabyte 8P1000 (neshto takova beshe)
Intel Celeron 2.4 GHz
2x256 MB RAM DDR (Dual Channel)
GeForce FX5500 128MB 128 Bits Tv-out DVI
HDD : Maxtor 80 GB (oboroti : 7200)

i eto mashinata na komshiata (obekta za sravnenie) :

Maindboard : ne go znam
AMD Duron 1300 MHz
384 RAM SDR
GeForce MX440 64MB

i Dvamata sme s Win XP SP1 i ednakvi video Drives

i pri tezi obstoiatelstva toi se kefi na poveche grafika ot igrata ... :(
Kade moje da e shibania problem ........

Nadiavam se da mi razberete ko sym pisal ... i dano da moje niakoi da pomogne shoto mn se tvariaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Mod. Edit BeaZtiE
аре следващия път на български..

Kitana
27.02.05 г., 00:38
Как точно "спича" играта - сече ли, влачи се като слайд шоу или въобще не ще да тръгне? Щото, представи си, и аз имам такъв проблем. Доскоро бях с видеокарта МХ4400 и играта си вървеше ОК, на ниски детайли, ама вървеше. Сега съм с FX 5700LE и познай какво - изобщо не ще да тръгне дори, умира още на loading. Ха сега де, къде е проблема при положение, че нищо друго в компонентите на системата не е променяно. :conf:

eXitman
27.02.05 г., 00:57
о пич не се учудвай играта на 5700 неможе да се играе на хай детаили камоли с убитата 5500 :rolleyes: а на кумшията ти му върви добре защото МХ не поддържа повечето забозващи ефекти на играта

phishbone
27.02.05 г., 12:16
Изключи Overbright и Enhanced Contrast и ще ти върви много по-добре. Пробвах на една 5200 и разликата беше достатъчно голяма - играеше се съвсем прилично.

flashfreak
27.02.05 г., 13:21
Нормално.. тази игра не можех да я играя както трябва на 5900ХТ на максимални настройки.. не стига че е лакома за видеомощ, ами и е кофти написана и иска доста мегахерцчета от процесора.. поне при мене и сега има доста завлачвания и бавения , щото процесора ми вече поспъва картата..
Не се учудвай с 5200/5500 трудно ще я играеш на макс настройки.

atila
27.02.05 г., 17:23
Хехехехее!!!Аз що ли я играя с FX 5900 XT,Barton 3000+,всичко на макс и ми варви супер(средно 40-45 FPS).Това че преди сте имали такава карта и сега някой се е набутал да си вземе от новото поколение нещо което аз след половин година ще си взема на половин цена,не означава че старата карта е куца и трябва да се плюе.Айде със здраве! ;)

WaVe
27.02.05 г., 20:14
Така ...първо искам да Ви благодаря :o че отделихте от времето си на моят "проблем" значи аз направих всичко възможно по настройки на игричката ... е .. има разлика ... сега я играя на почти макс изисквания (играйкам си я с удоволствие на графиката която може да ми поеме системата) .... абе настройх я...... а това да махна
Overbright и Enhanced Contrast
това съм го направил отдавна сега и се радвам на доста прилична графика но.....все пак ме е яд, .... че VGA-то не е нещо особено ... знам си го но просто не можах да си позволя ... повече кинти....пък и просто ми трябваше много спешно видео картичка... :)
та...... .. значи не сам единствен...... което доста ме успокоява... :D
шото си помислих че проблема може да е .. някаде от дъното и такива подобни ... но явно всичко си е наред.....и ще си превартя игричката с кефффффф................

Таман щях да забравя да питам едно нещичко...
става вапрос ... за Linux и Radeon

Найстина ли при Linux Картите на ATI по-точно RADEON правят проблем че няма драйвери за тях ????? Чух много мнение на тази тема от приятели кажете ми вие поне една тежка дума и компетентен отговор...плииз :D :D

а за кирилицата на миналия пост пак се извинявам......дано да не съм затормозил :rolleyes: : BeaZtiE