Виж пълна версия : програма за комуникация ПЦ<->АВТОМОБИЛ
знае ли някой за такава програма (или сайт с препратки ) която мога да си дръпна от нета и нужно ли ми е някакво допълнително устроиство за "бръкна" в компютъра на колата искам да си истегля кодовете за грешки от компютъра на колата :) (а тя е пасат тди 96г макар че това не би трябвало да е от значение)
Има такива устройства, но не става само с кабел и софтуер. Колите след 1996 ползват OBD-II, но имат различни конектори и различни комуникационни протоколи. Универсалните четци/програматори са много скъпи (хиляди $), има такива за професионална употреба. Продават се на запад ръчни машинки за конкретни серии коли, те са по 150-200$. В твоя случай е най-добре да отидеш до сервиза на VW и там да ти кажат от какво свети CEL.
P.S. Марката и модела на колата са от основно значение какво ще ти трябва за да прочетеш паметта на ECU-то.
... нужно ли ми е някакво допълнително устроиство за "бръкна" в компютъра на колата...
Компа на колата няма инфрачервен порт, син зъб ... и т.н.
Има тестови купунг, но за да го ползваш, ще ти трябва някакъв тестер със съответните кабели ...
При VW моделите до 1994 год. можеше като се окъсят два от изводите на тоя тест. куплунг и жълтата лампа на арматурното табло започва да мига ... и това мигане дава един четирицифрен код. После от сервизната документация на колата се гледа какъв дефект отговаря на тоя код.
На следващите модели не знам дали дали става по същия начин, защото вече излязоха на пазара всякакъ вид тестери/по-скоро четци, защото нищо не тестват, а само четат какви грешките, които е запомнил компа на колата/ , вкл. и български, и почти във всеки сервиз ги има ...
За истинска диагностика - в оторизиран сервиз ...
За Diagnostic Trouble Codes (DTC) : тук (http://www.bentleypublishers.com/tech/vw/vw.dtc.table.htm)
Виж и форума на TDI Club (http://tdiclub.com/)
А в немските сайтове е пълно с всякакво инфо ...
Това с окъсяването на два от изводите е било валидно за OBD-I системите за диагностика, за неговата кола почти сигурно няма да стане. М/у другото аз си купих OBD-II тестер на GM за моята кола, ама това защото в GM искат 75$ + tax само за диагностиката. Тестерът струваше 192$, т.е. заслужава си да се купи при такива условия. В BG не знам колко пари ще му искат в някой сервиз, просто трябва да си направи сметка дали си заслужава да си купува негов четец.
.... аз си купих OBD-II тестер на GM за моята кола, ама това защото в GM искат 75$ + tax само за диагностиката...
В БГ вече в почти всеки сервиз имат 'четци' на кодовете ... и към десетина лева е услугата ...
Някои от тия 'четци' имат интерфейс за връзка с РС ... и в сервиза ти обясняват с каква скъпа апаратура ти тестват всичко ... а бе от към шоу го докарват без грешка ...
Не че РС-то прави нещо съществено, освен да визуализира и да прави архив на данните, но ти обяняват, че колата вече си има "здравен картон" и вече се води на отчет при тях ... и като отдеш следващия път, няма да има проблеми ... ;)
Като изключение имат вързана към РС-то и друга апаратура, ... най-често газов анализатор, понякога и токови сензори /поне бързо мерят дали няма недопустими разлики в компресията/ и т.н. ...
А за истинска диагностика в оторизиран сервиз, дето ти окичват колата с камара кабели и маркучи между колата и тестовата апаратура ... 118 лв. ми взеха за пълна диагностика, което ми се стори приемлива цена ...
ПП/ Евтин Code Reader ... за стотина долара ... ...http://www.midwayautosupply.com/images/equus/3100_3X.jpg
-mitaka@ch-
26.02.05 г., 12:40
Софтуера който ти трябва е VAG-COM и VW-TOOL + малък контролер с кабел !!! Имам актуалните им версии както и схемите и платките на контролера. Софтуера ти прави пълна диагностика на цялата електроника в автомобила. Готиното е ако имаш лаптоп с com порт можеш по време на движение да наблюдаваш работата на двигателя ..въобще красота ..
благодарности на всички отзовали се ако и други имат някакво инфо по темата нека пишат вероятно не съм единствения който иска да си види колата от тази гледна точка :)
...Имам актуалните им версии както и схемите и платките на контролера. ...
Kонтролера с PIC ли е ... само чете или може да променяш параметри .... ?
Софтуера който ти трябва е VAG-COM и VW-TOOL + малък контролер с кабел !!! Имам актуалните им версии както и схемите и платките на контролера. ..
Ще ги споделиш ли с нас?
Hooligan
27.02.05 г., 15:17
програмите и аз ги имам но с кабелите от тестера нестава
би ли дал схемите на hooligan@netissat.bg
Ако може ги качи някаде за сваляне. Ако пък ги пращаш по майл - bucho@mail.bg
Благодаря!
Pa3KaTaH
27.02.05 г., 16:27
Vokil, до 10 дена ще пристигне ВАГ тестер и други неща, ще ти пиша като са тук.
Инак става и scantool.net , продава се за 79 долара крайна цена в София барабар със схемата и 2та кабела :)
Пс,
ако някой продава кабели за мерцедес/бмв или друга марка да пише на пм, че кабелите са ми най-Х :(
Hooligan, с какви кабели и от кой тестер какво не става? ;)
Hooligan
27.02.05 г., 16:54
тестерчето е Brain Bee Scan Tool-6000 към него имам и 3 куфара с кабели
но не стават от за лаптопа а ми се искаше да я пробвам тая програма а и някой други
-mitaka@ch-
27.02.05 г., 17:13
Хммм ..неприятна работа !!! Не мога да ги кача в data.bg ..след уплоад ми изтрива всичко и ми казва че файловете вече ги има ... !!! Тъпа работа - даже и да ги има аз не искам да пускам линк към непроверени файлове ...Ще видя къде мога да ги кача ..и ще постна линк съвсем скоро за хората които се интерсуват !!!
Ето ви нещо за размисъл , има тестови модел направен в БГ!
http://www.bgsoflex.com/megasquirt.html
MegaSquirt Electronic Fuel Injection Computer By Bowling & Grippo
знаех си аз че не съм единствения който се интересува хубава темичка се оформя и аз намерих едно руско сайтче с една схемичка ще я направя и пробвам и ще пиша и за нея как се е представила и линкче ще дам :)
Pa3KaTaH
27.02.05 г., 18:47
ето ви я схемата за четене/триене на грешки за следните коли:
http://scantool.net/scanned_list_iso.htm
схемата:
http://scantool.net/files/pdf/elmiso11.pdf
елементите:
http://scantool.net/files/bom_iso_c.txt
На същия сайт има освен за ISO и за VPW и PWM.
Софтуера е безплатен, четеш и триеш грешки като пич, но само толкова ;)
ето и българския дистрибутор:
http://www.scantool.autodiagnostik.com/
човека е точен, драснах му няколко мейла при което отговора беше в рамките на минути, има го в наличност и цената му е 79.50$ за ISO кит-а, за 3те е ~175$, но не виждам смисъл от него, тъй като ISO обхваща повечето коли, вкарвани в България.
mitaka, правил ли си нещо по тези схеми? ако да - от къде набави преходници и точно какви коли си чел и трил ?
То с триенето няма проблем, откачаш акумулатора за 5min и ECU-то се ресетва, ама при наличен проблем пак ще светне CEL, тогава вече трябва четец, че да видиш от какво се оплаква.
Pa3KaTaH
27.02.05 г., 19:37
Валерий, това при всички ли коли бачка?
Защото някои до колкото разбрах имали в ECUто батерия, или някаква друга памет, негубеща съзнание при липса на ток...
На скоро прочетох в един форум за подобен начин на чистене на грешки, но не съм го пробвал поради липса на такава кола около мен ;)
Вокъл, нещо друго искаш ли да правиш с колата?
Да я препрограмираш и т.н. ?
Пс,
купувам такава литература,
или черпя бири при даване на pdf/doc/подобно с инфо за тези неща + чиптунинг ;)
И аз да споделя нещо за ресетването на ECU за Nissan/Datsun 1988-1998. Ако свети лампичката, палиш двигателя, оставяш да поработи около 5 минути. Включваш на задна. Натискаш спитачката, и отпускаш съединителя. Съответно колата изгасва. И компютъра се рестартира. Незнам защо е така, но става :) Това обаче само рестартира ECU, не решава проблема, ако има такъв.
Освен това, почти всеки ECU си има начин за самодиагностика. Обикновено се намира между двете седалки, под таблото, почти до двигателя. На него има болтче или някакво друго ключе, което превключва от режим на мониторинг към режим на диагностика. В режим на диагностика започва да мига светодиод на самия ECU, а за някои модели мига и лампичката на таблото. По броя на миганията може да се установи какъв е кода. А ако имаш списък с кодовете - знаеш къде ти е проблема.
Това обаче не е задължително вярно за всеки автомобил.
-mitaka@ch-
27.02.05 г., 23:03
Я да видим така дали ще стане. След като свалите файла auto_tool.dat ... сменете разширението на rar ...
http://free.data.bg/mitata/VAG/auto_tool.dat
Софтуера подържа контролерите на VW, AUDI, SEAT, SKODA. Схемата и местположненито на интерфейса на контролера трябва да потърсите допълнително за всяка марка и модел автомобил. Добър помощник са програмите AUTODATA и ЕТКА.
Joker: на Passat4 e под гумено уплътнение под ръчната спирчка. Audi A4 под задния пепелник. :)
Който иска да по-препечели някой лев от по-горния линк ..цените на подобен контролер с кабелите и софтуера върви между 80-150$. Няма смисъл да подбивате цените - майсторчетата в кварталните сервизчета ще му избият парите за 2-3 дена ...
Pa3KaTaH
27.02.05 г., 23:54
е къде върви схемата и кабела за 80$ ?!
Vulchev
28.02.05 г., 00:25
Карам и аз едно голфче 91г. и искам и аз да си закупя устроиството със сотвения кабел ;)
Валерий, това при всички ли коли бачка?
Това не мога да кажа, но на всички GM производни и на FORD производни с OBD-I/II работи. При тях ECU-то няма самостоятелно захранване. Както казах обаче, това не решава никакъв проблем. Датчикът с проблем ще запали пак CEL още първите минути, след като запалиш двигателя. Има и друго - ECU-то на съвременните автомобили регулира гориво-въздушната смес според много параметри. Като ресетнеш ECU-то, трябва да мине известно време пак да набере информацията. Всъщност, не знам защо трябва да се ресетва ECU-то. Като се прочете кодът за грешка и се отстрани проблема, CEL ще си изгасне сама.
-mitaka@ch-
28.02.05 г., 12:27
Всъщност, не знам защо трябва да се ресетва ECU-то.
Ами всъщност НЕ трябва да се ресетва. Под "ресетване" в случая може би трябва да разбираме изтриване на енергозависимтата памет. В тази памет освен кодовете за грешки се съхранява и доста допълнителна информация която е необходимо за пълноценното функциониране на автомобила. Евентуално могат да се нулират регистрите в паметта където има записана грешка която е "ненужна"-(съвсем скоро направих това в мерцедеса на един приятел - наложи се да нулираме кода за грешка на задната въздушна възглавница, защото при начален старт по 5 минути му пискаш че нещо не е наред с нея - нея просто я няма.) Обикновенно тази информация се пази от 3-5 мин .. след свалянето на акумулатора, затова в много сервизи пускат 12V захранване през запалката когато се налага да се свали акумулатора за по дълго време. Откровенно казано така и не разбрах защо записват тази информация в енергозависима памет, след като спокойно може да се записва във флаш памет ...но това е факт поне за двигателите на VW-AUDI.
Pa3KaTaH
28.02.05 г., 13:14
mitaka,
Мерцедеса с новата букса ли е бил ? Ако да - от къде си набави накрайника ?
И къде са 80-150$ не ми отговори - ако знаеш пиши на пм ;)
Валерий, не всеки датчик дава инфо, че е оправен проблема, за това чистенето е наложително след ремонт ;)
Поне така съм слушал де :)
Искате ли един pdf с инфо за всеки одб2 къде е разположен входа по марка модел и година на производство ? ;)
***************** ИЗТРИТА РЕКЛАМА ***********************.
***************** ИЗТРИТА РЕКЛАМА ***********************
Валерий, не всеки датчик дава инфо, че е оправен проблема, за това чистенето е наложително след ремонт ;)
Поне така съм слушал де :)
Ами OBD-II ползва info line, на която са закачени всички датчици. ECU-то ги обикаля един по един и следи за параметри извън нормата. Ако види грешка в някой датчик, запалва CEL. Oбикновено, след оправянето на проблема, гаси CEL след определен брой запалвания/тестове. Ако този брой мине без грешка, тогава изгасва CEL. Няма нужда да се рисетва нищо. Няма особена логика всички параметри да са в норма, а ECU да чака някой да го подсети, че трябва да изгаси CEL.
P.S. На кола в BG съм виждал как е било рисетвано ECU-то. Заедно с връщането на километража са извадили и крушката на CEL на таблото. "Хардуерно" братче, никакъв тестер не трябва. Гарантирано няма да светне никога, дори двигателя да извадиш. :rolleyes:
Pa3KaTaH
07.03.05 г., 23:36
"Хардуерно" братче, никакъв тестер не трябва.
как не са се сетили да предлагат и такава услуга не знам :bow: :lol:
Митак, ще кажеш ли или не? ;)
***************** ИЗТРИТА РЕКЛАМА ***********************. ***************** ИЗТРИТА РЕКЛАМА ***********************
Designer
13.03.05 г., 01:38
Един въпрос към пишештите в темата:
Триенетето не зависи ли от марката на компютъра, т.е. производителя. Освен това, хубаво трием, ама не е ли по-добре да видим първо, от какво и защо са възникнали тези грешки. Аз имах големи проблеми с компютъра на колата - Magneti Marelli. Оказа се, че е голям зор да се комуникира с този компютър. Успяха чак в 4-тия сервиз. Тук във Варна повечето сервизи имат KTS 5хх и той не може въобще да загрее че е включен към колата. Дори и при принудително задаване на модела пак не си комуникират. Единствено в сервиза на Бош имаха KTS 605 и там влезе без проблеми. Аз имах грешки, защото за известно време бях сложил газова уредба, но се оказа че с този компютър не става.
Та аз знаех, от какво са грешките и ги изтрихме, но не е ли опасно да си триеш грешките от паметта, без да им обръщаш вншмание?
Pa3KaTaH
13.03.05 г., 23:02
Ако е ГРЕШКА, то тя ще се обади веднага след като колата е дадена на контакт, така че това `триене` няма нищо общо с изолиране на проблема. Явно грешно си разбрал идеята ;)
здравейте имам пасат 1992година 2.0 пълен инжекцион
от 2 месеца го карам на газ и беше понатрупал грешки вероятно от разликите в октановото число на горивата
та въпроса ми е :
ще може ли с тези платки (скан тоол ) да мога да пренастроя борд.компютъра или трябва през 2 месеца да го рестартирам :D
Pa3KaTaH
21.03.05 г., 20:28
какво значи да го пренастройш!?
да го препрограмираш - ако е това - не :)
Вокъл, утре ми пристигат нещата ;)
да да го препрограмиерам
е добре то има ли някакво значение какъв е контролера след като работата му е да се свърже с борд компютъра на колата ??
а разгледах и софтуера който митко е дал и той ли е само за четене на грешки
Pa3KaTaH как за уредчетата :)
доволен??
Pa3KaTaH
24.03.05 г., 00:39
Не много доволен за сега... нещо има проблеми с лаптопа (hp), утре ще тествам с един IBM...
Вокъл, след 15 дена се връщам в България и ако искаш ще чекнем колата ти ;)
ak101, сигнатурата ти ме уби :bow:
Иначе има ... не е толкова просто, и аз в началото си мислих така, но уви, нищо не е толкова просто ;)
Изумих се колко простотия може да се случи в рамките на една ревизия на дадена марка кола (да се чете, че на една кола бачка на същата друга не и т.н. ;) ).
Като кача още 4-5 левела експириънс ще споделя в една голяма статия кое-как става, ще приложа и цялото инфо за нещата (схеми на кабели, на контролери, на софтуер... ),
но нека мине още малко време и нека силата бъде с мен ;)
това се казва дух Разкатан :) хуабаво когато човек иска да се развива :)
аз колата си я оправих оказа се от дебитомера врътнах му малко пружинката и сега пее :) ама си мисля че нещата който се казаха дотук в темата събудиха интерес у доста хора пък и у мен за препрограмиране на чип и така нататък поизчетох някой руски сайтове ако писаното там не е лъжа ще постна резултатите :)
Авторски права на vBulletin