Виж пълна версия : Да копувам ли от JMT
jujo_si
25.02.05 г., 18:52
харесах си тунер който го има там.
няма го в комелсофт които са вносителя
обадих им се и тунера е точно този които искам цената е ок. самоче се чуда дали да го зимам - лоши неща се говорят за JMT
какво ще ме посъветвате?
XM6002B
25.02.05 г., 19:15
Ами като те притеснява фирмата - не купувай от там. Потърси на други места.
ПП ... позволи ми един приятелски съвет - опитай се да пишеш по-грамотно!! В поста ти има над 15 грешки - за 2-3 изречения си е направо постижение .....
>
Mr.Book
25.02.05 г., 19:25
Какво им е на JMT? Управителят е много любезен и обръща внимание на кУпувача. Аз си купих памет за фотоапарата оттам и дори ме почерпиха една бира. :)
rusalkata
25.02.05 г., 19:29
Явно управителвят го няма често там,защото аз съм ходила 3 пъти.Първите 2 пъти един цъкльо от дъното ме привика и после ми говори все едно той ще купува нещо от мен ,а не обратното.За третия път няма да говоря ,щото още ми е зле.
jujo_si
26.02.05 г., 00:22
поста ми, както и останалите ми постове са си съвсем наред
не съм на кандидатстудентски по български а просто си прекарвам приятно. такаче съвета ще влезе през едното и ще излезе през другото око :)
да май няма да рискувам с JMT.
WARRIOR
26.02.05 г., 08:41
не съм на кандидатстудентски по български а просто си прекарвам приятно. такаче съвета ще влезе през едното и ще излезе през другото око :)
да май няма да рискувам с JMT.
Да пишеш грамотно е и някакво уважение към тези, които питаш. Въпросът ти не им мина през едното и да излезе през другото а ти отговориха , но както решиш. А и има толкова форуми , които са точно за приятно прекарване на времето , направо са парад на неграмотниците, там се разнообразявай , а тук ще те помоля да се понапънеш...
jujo_si
26.02.05 г., 14:28
Да пишеш грамотно е и някакво уважение към тези, които питаш. Въпросът ти не им мина през едното и да излезе през другото а ти отговориха , но както решиш. А и има толкова форуми , които са точно за приятно прекарване на времето , направо са парад на неграмотниците, там се разнообразявай , а тук ще те помоля да се понапънеш...
що ти ли си шефа тука ?
Designer
26.02.05 г., 15:10
offtopic:
харесах си тунер който го има там.
няма го в комелсофт които са вносителя
обадих им се и тунера е точно този които искам цената е ок. самоче се чуда дали да го зимам - лоши неща се говорят за JMT
какво ще ме посъветвате?
Харесах си тунер, който го има там. #2
Няма го в Комелсофт, който е вносителя. #6
Обадих им се и тунера е точно този, който искам цената е ок. Само,_ че се чудя дали да го взема_ - лоши неща се говорят за JMT #10
Какво ще ме посъветвате? #1
Total #: 19 броя.
не съм на кандидатстудентски по български а просто си прекарвам приятно. такаче съвета ще влезе през едното и ще излезе през другото око ?
Това не е приятно прекарване на времето, това си е неграмотност. Не само на изпит по български се пише грамотно.
И аз правя грешки, но от бързане, за това винаги си чета постовете преди да ги пусна. Защо не пробваш и ти? Не че се заяждаме, но е добре този форум да има по-висока култура на изказване.
Все пак ти си решаваш.
WARRIOR и да не е шеф, е прав.
Не си единствения, въобще нямаше да си правя труда да ги пиша тези глупости ако беше възприел забележката и си беше замълчал.
jujo_si
26.02.05 г., 16:29
offtopic:
Харесах си тунер, който го има там. #2
Няма го в Комелсофт, който е вносителя. #6
Обадих им се и тунера е точно този, който искам цената е ок. Само,_ че се чудя дали да го взема_ - лоши неща се говорят за JMT #10
Какво ще ме посъветвате? #1
Total #: 19 броя.
Това не е приятно прекарване на времето, това си е неграмотност. Не само на изпит по български се пише грамотно.
И аз правя грешки, но от бързане, за това винаги си чета постовете преди да ги пусна. Защо не пробваш и ти? Не че се заяждаме, но е добре този форум да има по-висока култура на изказване.
Все пак ти си решаваш.
WARRIOR и да не е шеф, е прав.
Не си единствения, въобще нямаше да си правя труда да ги пиша тези глупости ако беше възприел забележката и си беше замълчал.
е това вече си е чисто заяждане
от тези 19 грешки реални са само 2-3
А останалите 16 от глупост.
От 98-ма година пазарувам от JMT, до сега не съм имал проблеми с гаранция, сервиз...а и цените са им добри ;)
И аз пазарувам от дълги години от JMT и наистина няма проблем с тях. Ако нещо не работи, се сменя без излишни нерви. Издават си гаранция на всяка джаджа и всичко е ок.
Авторски права на vBulletin