PDA

Виж пълна версия : nVidia agp 8x - къде има такива?

ASMith
25.02.05 г., 00:36
Преди около две седмици ми изгоря фх5700 на албатрон и оттогава немога да и намеря заместничка.
Във фирмата от където си взех картата казват, че са спрели да внасят такива карти, даже и agp като цяло.
Та се чудех дали някой знае къде има agp, карти от нВидиа, по-специално:
5700 чисто или le, 5900 xt/zt(или zx не помня точно какво беше),
както и 6xxx някаква до 170-180 долара

ianocean
25.02.05 г., 01:28
Пич!!!Направо мъ уби с правата лупата.Няма AGP!!!
ianocean:smack:ASMith

ClockerMan
25.02.05 г., 01:37
Пич!!!Направо мъ уби с правата лупата.Няма AGP!!!
ianocean:smack:ASMith
Ами нали не се шегуваш ве мой? Как така няма? в нашта фирма има! много странно. :cool: A kak всъщност ти изгоря че много ме интересува.

ASMith
25.02.05 г., 02:11
ми как може да изгори, спря и едната перка заби два три пъти и аз докато видя, че е спряла и тя нетръгна повече:( и сега е за смяна

ClockerMan: Може ли да кажеш конкретни модели или дори фирмата, да ходя да говоря с моята или знам ли, че вече ще полудея

MK+
25.02.05 г., 10:05
ми как може да изгори, спря и едната перка заби два три пъти и аз докато видя, че е спряла и тя нетръгна повече:( и сега е за смяна

ClockerMan: Може ли да кажеш конкретни модели или дори фирмата, да ходя да говоря с моята или знам ли, че вече ще полудея
Това което са ти казали е подигравка. А от къде си.

ASMith
25.02.05 г., 10:15
Ми в София съм по-принцип

bialk
25.02.05 г., 20:16
Ми ако си търсил 6-ца на Нвидиа - нормално е да ти са отговорили че нямат АGP

XaMaB
25.02.05 г., 23:06
Ако толкова си закъсал за 5700 може след 1 седмица да ти продам мойта изгодно. Определено е АГП 8х.
Но нещо тия от фирмата определено не им е чиста работата.
Колко си сигурен че и старата ти карта за съвсем нищо не става?
А евтини нвидиа 6х00 наистина няма АГП.

ClockerMan
28.02.05 г., 00:43
А ве мой отиди до ХардуерБГ да ти видят картата и да ти кажат момчетата дали е така ,че май нещо не е много сигурна работата. А иначе аз съм от Варна и май няма да съм ти много от полза. То верно че като прегрее чипа, като няма охлаждане се получава пробив и кристала заминава ама досега от GF-256 карта не ми е заминавала от пргряване, да чукна ...Така че не я отписвай ама иди да ти я видят и после вече турси друга като знаеш със сигурност.

chris73
28.02.05 г., 12:40
Смени или почисти перката и токувиж се оправила (това важи когато като пуснеш компа работи малко, докато е студена и после умира, ако и студена не отлепя в началото - лошо)...

ASMith
28.02.05 г., 15:14
Мда така беше, компа тръгва, но не се пускаше монитора. Това след като забиваше след кратко пускане на 3д приложение (<1 мин.)... така направи 2-3 пъти и после нищо... пък аз нищо не съм и правил защото беше в гаранция и си виках да не станат проблемите.

Някой найстина може ли да каже къде има някакви 5700+ карти за агп, просто да си знам... пък то за 6ххх май още не са започнали да ги произвеждат в големи количества за да могат да внесат...(поне <гф6800)...

VanDan
28.02.05 г., 18:58
Както разбрах картата ти е в гаранция. Фирмата от която си я взел най-вероятно е дилър на някоя от големите фирми и точно тя няма с какво д ая замени. Сега като погледнах нито Мост, нито Аргус имат налични 5700 независимо от марката. Аз така се влача с едно гарнционно Епокс8РДА3+ все нямали в фирмата доставчик и това е.

ASMith
03.03.05 г., 16:02
Знам ли... разни програмки...Riva tunner/Power strip или нещо подобно:P
Разгледай форума, има много теми по-въпроса, това май не е тема за клокване, ако искаш конкретни отговори пусни си твоя тема.

п.с. Хубаво е да ползваш кирилица като постваш:(