PDA

Виж пълна версия : NFS MotorCity

Nikolov
27.07.01 г., 23:19
Някой знае ли кога ще излезе играта.
Ако има демо - саит за download.
А и ако ми кажете някой сайт с игри за download ще съм ви адски задължен.

gtzvetkov
28.07.01 г., 01:03
До колкото ми е известно играта я има, ама само за конзоли и не се предвижда в близкото бъдеще версия за PC :(:(:(.

BlaDeR
28.07.01 г., 01:10
gtzvetkov (07-28-2001 00:03):
До колкото ми е известно играта я има, ама само за конзоли и не се предвижда в близкото бъдеще версия за PC :(:(:(.

Доколкото ми е известно пък на мен, бъркаш много радикално :)
Играта трябваше да излезе в началото на годината, около м. март или април, но и до момента се бави. Ключовата дума тук е "Online" - пълното заглавие на играта е "NFS: Motor City Online". Играта си се прави за PC, и аз лично я чакам с нетърпение.
http://www.motorcityonline.com/main.html

gtzvetkov
28.07.01 г., 01:13
Blader силно се надявам да бъркам :):):)
Това което знам е по данни от началото на тази година ;););)

Nikolov
28.07.01 г., 01:15
gtzvetkov (07-28-2001 00:03):

Това майче се отнася за Need for Speed V-Rally

BlaDeR
28.07.01 г., 01:16
gtzvetkov (07-28-2001 00:13):
Blader силно се надявам да бъркам :):):)
Това което знам е по данни от началото на тази година ;););)

Ами виж на адреса, който съм дал - там дори можеш да станеш и бета тестер - в момента се играе бета версията на играта, т.е. отговорът на въпроса "ще я има ли ?" е повече от еднозначен, според мен :)

Nikolov
28.07.01 г., 01:25
BlaDeR (07-28-2001 00:16):
Ами виж на адреса, който съм дал - там дори можеш да станеш и бета тестер - в момента се играе бета версията на играта, т.е. отговорът на въпроса "ще я има ли ?" е повече от еднозначен, според мен :)

Аз много съм навит за бетатестер, но е само за US и Canada :-((

RazorJack
28.07.01 г., 01:53
Абе хорааа, кво се разправяте за таз тъпа игра? На кой му дреме дали я има за PC, мен така или иначе с топ не могат да ме накарат да я играя:-) Пък и не разбирам хората, които я играят. Ще ви дам един пример - имам си аз половин час за губене и отивам в кварталното клубче да позяпам. Обаче се оказва че там няма никого и тъкмо се каня да си ходя и гледам идва една солидна групичка от 6 човека. Викам си е сега ще падне яко Starcraft или в най-лошия случай SC, пък то кво се оказва - сядат на NFS бунаците!!! Е тва не мога да го разбера. Е, за всичко си има хора, ама айде че нещо много се увлякох в писането на простотии:-)

Nikolov
28.07.01 г., 02:06
RazorJack (07-28-2001 00:53):
Абе хорааа, кво се разправяте за таз тъпа игра? На кой му дреме дали я има за PC, мен така или иначе с топ не могат да ме накарат да я играя:-) Пък и не разбирам хората, които я играят. Ще ви дам един пример - имам си аз половин час за губене и отивам в кварталното клубче да позяпам. Обаче се оказва че там няма никого и тъкмо се каня да си ходя и гледам идва една солидна групичка от 6 човека. Викам си е сега ще падне яко Starcraft или в най-лошия случай SC, пък то кво се оказва - сядат на NFS бунаците!!! Е тва не мога да го разбера. Е, за всичко си има хора, ама айде че нещо много се увлякох в писането на простотии:-)

Ееее чакай малко.
1. Никой не може да ми каже кой игра да играя!!!
2. И аз не харесвам много игри, но никога не съм казвал: "Е*ати б*наците дето сте. Как може да ви кефи Starcraft?" ili "Аве б*наци що си губите времето да играете на Fifa?". Taка че ще те помоля, а и всички във форума, ако не ти/ви харесва дадена тема, просто да не пишеш/пишете в нея!!!

P.S. Toва за Starcraft и Fifa е лично мое мнение и не целя да обидя никого!!!

gtzvetkov
28.07.01 г., 09:58
RazorJack (07-28-2001 00:53):

Бръснач, такива б*наци като теб с лопата да ги ринеш. NFS е много яка игра и не става дума само да се изтрепят един тон гадове.

P.s. Никой да не се обижда, освен бръснача !!!

RazorJack
28.07.01 г., 13:34
gtzvetkov (07-28-2001 08:58):
Бръснач, такива б*наци като теб с лопата да ги ринеш. NFS е много яка игра и не става дума само да се изтрепят един тон гадове.

P.s. Никой да не се обижда, освен бръснача !!!

Хехе, аз не се обиждам лесно. Пък за такива като теб има една поговорка - всеки от ума си пати :-)

BlaDeR
28.07.01 г., 15:36
Направо не мога да повярвам, вие (не се обръщам към никого конкретно) сте способни да превърнете и най-безобидната дискусия в размяна да обиди.
Както и да е, това няма да го коментирам, че ми омръзна вече. Аз си казах кои са ми любимите игри, и искам да добавя нещо. По принцип не играя симулатори на коли, но NFS е друго. Не играя и икономически стратегии, но Transport Tycoon Deluxe отново е друго. Абе цялата ми идея е, че няма лош жанр, има само лоши игри. И лоши играчи, разбира се.
Razor-чо, самата идеята на NFS: MCO е страхотна - това не ти е средностатистическото състезание с коли. Играта се играе online, играят вързалите се към сървъра участници, всеки със своята кола. Можеш да променяш десетки (а може би и стотици) части на колата си. Четеш обяви във вестника, пускаш и ти свои - купуваш/продаваш части и коли. В един момент подхвърляш на съседния играч "ей, айде една врътка на вързано" - при което залагате пари, излизате на улицата, и се състезавате.
Въобще идеята е страхотна, единственото, което не ми допада е, времето на действието - от началото на века до около 1973г., т.е. няма да видим никакви "супер" коли.

gtzvetkov
28.07.01 г., 15:58
Преди около 7-8 години имаше една подобна игра Street Road 1 и 2. Ta и там ставаше въпрос за смяна на части и състезания на вързано със стари автомобили. :):):)

RazorJack
28.07.01 г., 17:33
BlaDeR (07-28-2001 14:36):
Направо не мога да повярвам, вие (не се обръщам към никого конкретно) сте способни да превърнете и най-безобидната дискусия в размяна да обиди.
Както и да е, това няма да го коментирам, че ми омръзна вече. Аз си казах кои са ми любимите игри, и искам да добавя нещо. По принцип не играя симулатори на коли, но NFS е друго. Не играя и икономически стратегии, но Transport Tycoon Deluxe отново е друго. Абе цялата ми идея е, че няма лош жанр, има само лоши игри. И лоши играчи, разбира се.
Razor-чо, самата идеята на NFS: MCO е страхотна - това не ти е средностатистическото състезание с коли. Играта се играе online, играят вързалите се към сървъра участници, всеки със своята кола. Можеш да променяш десетки (а може би и стотици) части на колата си. Четеш обяви във вестника, пускаш и ти свои - купуваш/продаваш части и коли. В един момент подхвърляш на съседния играч "ей, айде една врътка на вързано" - при което залагате пари, излизате на улицата, и се състезавате.
Въобще идеята е страхотна, единственото, което не ми допада е, времето на действието - от началото на века до около 1973г., т.е. няма да видим никакви "супер" коли.

Вярно, наистина съжалявам че така се получи - размяна на обиди. Не ми се сърдете, де! Аз съм си такъв. Вярно че няма лоши жанрове, но аз винаги съм мразел симулаторите и в частност състезанията с коли. А по отношение на NFS серията искам да кажа нещо: Играл съм NFS 2, 3, 4 и 5 просто така от любопитство, за да видя какво са сътворили този път от EA и винаги се получава точно едно и също нещо - около половин час след като пусна играта си казвам "е тази игра е много вълнуваща" и с удоволствие я забърсвам от харда.