PDA

Виж пълна версия : За TCM магазините...

Veseliq
23.02.05 г., 23:26
Наскоро в apocalypse модвахме за пореден път и той изрови дремела си, който незнайно как за първи път видях. Марката беше TCM, а уредът МНОГО ме впечатли ! Машинката беше луда, имаше всякакви накрайници (май без гъвкав вал). Обаче така и не успя да ми каже, от къде я е взимал баща му. Та може ли някои да каже, къде има магазин, където може да се продава такова нещо ?
Другото, което не видях в темите за дремели е дали Einhel - алтернативния вариант, който както разбрах също е много як, дали се продава в София и къде ?

chris73
24.02.05 г., 00:01
Наскоро в apocalypse модвахме за пореден път и той изрови дремела си, който незнайно как за първи път видях. Марката беше TCM, а уредът МНОГО ме впечатли ! Машинката беше луда, имаше всякакви накрайници (май без гъвкав вал). Обаче така и не успя да ми каже, от къде я е взимал баща му. Та може ли някои да каже, къде има магазин, където може да се продава такова нещо ?
Другото, което не видях в темите за дремели е дали Einhel - алтернативния вариант, който както разбрах също е много як, дали се продава в София и къде ?

Ми в сф е пълно с TCM магазини, що не питаш в някой?

pino
24.02.05 г., 00:20
Гледах есента такива в 2 магазина.Единия от Патриарха тръгваш по Ангел Кънчев и мисля на 3-тата пряка в дясно има магазин за дискове-зад него в пряката и ТЦМ-магазина.(струваше 35лв)Вторият е на Стамболииски в участъка м/у църквата и Ботев.Магазина се казва Биг Шоп пада се на ъгъла на една от преките от дясната страна ако се двигиш от църквата към Ботев.Там струваше 50 лв.Машинката беше черна(гумирана)в комплекта влизаше и ръкав.

Veseliq
24.02.05 г., 00:49
Абе цялата идея беше, че много от магазините са за дрехи и други неща, за това питах да ме насочите към нещо конкретно.
pino 10x !

Hell2Heaven
24.02.05 г., 02:07
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=sofia&Number=1939839110&page=0&view=collapsed&sb=5

Cenzor
24.02.05 г., 09:35
Зад Халите има доста голям магазин на TCM. :D

veelio
24.02.05 г., 22:19
Има бая магазини на TCM в българия в стара загора аз съм виждал около 5 а знам за още толкова дето не съм ходил а ко остава за софия тъй че тръгвай и търси
Търсенето му е майката

chris73
25.02.05 г., 02:08
Абе цялата идея беше, че много от магазините са за дрехи и други неща, за това питах да ме насочите към нещо конкретно.
pino 10x !

Ми TCM не са само за дрехи, и техника продават (аз от тях си взех будилник и активни колконки), а къде (и дали) го има в момента този инструмент, това не зная...

peshoteslata2
12.03.05 г., 11:40
ТСМ е немска търговска марка и имат най различни неща от ... до ...