PDA

Виж пълна версия : Гладен за памет UD Agent

Valeri
01.12.02 г., 22:20
Преди малко забелязах, че компютъра ми работи като 386... HDD свети много често, Explorer се отваря за около 10 sec. (!), да не говорим за нещо като Word. Гледам нещо ми яде паметта здраво, дори съобщение за малък page file ми изкара... РС-то ми е с 512MB RAM и 1GB фиксиран page file. Почнах да спирам едно по едно нещата - няма промяна. Стигнах до UD Agent - опааа, около 350MB RAM се освободиха заедно с 1GB от page file! Гледам 5% от юнита са минали... затрих този юнит и изтеглих нов. Това оправи нещата. Ако някой има подобни проблеми, да знае как се оправят. За целта само преименувах файла ud_xxxxxxx (този около 300KB който е) в директорията на UD, програмата след пускането й не го намери и си изтегли нов юнит. Проблемът е в юнита, не в клиента.

:drink:

cy5
08.12.02 г., 06:20
Абе, брато, ако точно в този модул е била формулата за лекарство против рака???

:p :rolleyes: :p

Valeri
08.12.02 г., 06:26
Originally posted by cy5
Абе, брато, ако точно в този модул е била формулата за лекарство против рака???

Не знам, брато! От този дефектен юнит най-много някоя отрова да беше излязла. :naughty:

P.S. Един и същи юнит мисля се пращаше поне 3 пъти за смятане, не бери грижа.

Metanoia
08.12.02 г., 15:33
Originally posted by Valeri
Не знам, брато! От този дефектен юнит най-много някоя отрова да беше излязла. :naughty:

P.S. Един и същи юнит мисля се пращаше поне 3 пъти за смятане, не бери грижа.
Пък и ако не се върне от нито един след крайния срок ще го пратят пак... може и на някой, който не си гледа компота в момента и да мине номера.:p