Виж пълна версия : има ли смисъл да се слага на UD Agent high преоритет?
има ли смисъл да се слага на UD Agent high преоритет?
аз гледам като пусна и СЕТИ-то и то си лапа всичкото ЦПУ макар и на ИДЛЕ да е...?!?
Мисля, че няма смисъл, ако на компютъра работи само UD Agent. Ако обаче работи едновременно със SETI (има и такива комбинации), тогава трябва да се настройват опитно приоритетите, тъй като SETI е "по-нахален" клиент и "краде" повече процесорно време... :)
няма абсолютно никакъв смисъл ,при положение че системата ти отчита 99,9% idle без УД.
не ми беше такава идеята - ето каква! имам да кажем 90% готово сети и искам да си лягам, пускам УД-то и искам като свърши СЕТИ-то да е идле и да продължи да смята УД-то което е на ХАЙ при...обаче, при мене на ВИНМЕ-то сетити дори и на ИДЛЕ си яде повече от УД-то на ХАЙ?!? е защо така и как да ги накарам да си делят по 50%?!? :)) само щото СЕТИ е по 'нахално' както каза Valeri :(
приоритетите в Windows са функция от 2 променливи - предполагам, че TaskMan променя едната. Ще трябва да си поиграеш с WinAPI..
Metanoia
13.12.02 г., 14:13
Originally posted by jay
приоритетите в Windows са функция от 2 променливи - предполагам, че TaskMan променя едната. Ще трябва да си поиграеш с WinAPI..
Alexz, aко ти трябва програма ще ти я напиша като имам време и дано да стане, но мен ме вълнува как да го скрия UD от System Tray. Ще трябва във всички познати ми форуми да пусна тема и да питам щото иначе няма как!:mad:
ама аз си имам ТАСК ИНФО и с него си сменям приоритета на каквото си искам... и то отбелязва - СЕТИ на идле, УД на ХАЙ...и пак там процентите си ги взима СЕТИ-то!!!
Авторски права на vBulletin