Виж пълна версия : Kak da si zapazya informaciyata v Outlook
Имам вече доста сбъгавила се инсталация на Wimdows ME, и искам да го преинсталирам начисто като изтрия "Windows" и "Program Files" директории. Но в Outlook-a имам доста ценни писма и адреси. Как да ги запазя ? Необходимо ли е само да запазя Outlook Директорията, или трябва да потърся и други Директории и Фаилове. Може би ще е необходимо и да се Save-ат част от регистрите.
Моля ако някой има представа, какво трябва да се направи да напише.
10x
gaburko
30.11.02 г., 17:01
Да, можеш да си запазиш писмата, папките, абе всичко. Само си копирай сегашната ти директория на Outlook-a (тя е hidden) и после, след като преинсталираш (и си си запазил някъде въпросната директория) отиваш на Outlook Express -> Tools -> Options -> Maintenance ->store folder. Там указваш пътя към папката която си запазил от преди, ще ти каже нещо от типа "It appears that this is an Outlook Express folder" или нещо такова беше, "Do you want to use the settings of this one" - казваш да - и си готов. правил съм го няколко пъти, единствения бъг е, че Outlook-a веднъж не "зацепи" веднага, ами трябваше да го затворя и пак да му укажа пътя.
ае
Momchil
30.11.02 г., 18:01
[:mad:]
huan-чо,
нЕмам нищо против да питаш и да ти отговарят, но защо по два пъти бе мой човек?
Да ти приличаме на идиоти? Аз за к`во си губих времето да пиша?
[/:mad:]
gaburko
30.11.02 г., 18:56
а пък аз, като пълен идиот - гледам топика, гледам и твоя отговор и си викам "Брей...абе аз май отговорих? Абе нещо ми става" Трябваше ми малко време да стопля, че има 2ра тема
Хей huan, аз бих ти препоръчал да разкараш това WinME. ;)
Imah podoben problem. Izplzvam Outlook paketa Office 2000. Za da si zapazish kontaktite si arhivirai faila "outlook.pst". Dai mu edin search. Mislia che niama poveche ot edin. Pri men e v C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\
Neznam za OutLook Express kak e ili pri drugi versii na Office-a. Za men nai-dobra e 2000.
Poddarjam mnenieto za WinMe. :p
Piatnik
08.12.02 г., 20:38
Ъъъъъ неразбирам къде е проблема с този ВинМе ?
Дайте конкретен пример та да пробвам при мен дали ще има ефект, че аз го ползвам от доста време а нещо не се сещам за ядове. Системата ми е Целерон 366@550, ATI Rage Fury Maxx, Ланка Интелка Pro/100, модем Акорп 33,6 вътрешен, вградена звукова карта, дъно (доста оплювана марка) Зида ZX и ХДД 15 ГБ Макстор с една плоча (не се сесхтам точно обозначението на модела). Та какви точно проблеми имате толкова фрапиращи които аз не съм ги срещал, а да каже човек че не се сяда на този компютър а ми той стои включен постоянно и е в локална мрежа и се тегли от него или аз тегля от другите и игри се ползват и КАД програми (визирам предимно Аутокад).
Много интересно ...
Знам че това е офтопик но гледам темата се е изчерпала относно оутлука.
Не се подвеждайте по броя на постовете ми :)
Авторски права на vBulletin