PDA

Виж пълна версия : Какъв цвят за кутията ?

Win_XP
18.02.05 г., 14:04
Писна ми да гледам шибанaта кутия в този и вид и обмислям да я модна значително. Но първо искам да я пребоядисам. Дайте предложения какъв цвят да е- черна или сива или..... ?

Ето го и самия гронзник:
http://fdff.hit.bg/case.jpg

Cenzor
18.02.05 г., 14:07
Дайте предложения какъв цвят да е- черна или сива или..... ?
Черна, че после по-лесно да си намираш CD/DVD/DVDRW и прочие оптични устройства(доста ограничен избор на сиви има)

oZoNe
18.02.05 г., 14:08
'графит' май ще е добре... и синьото да си остане така...

Win_XP
18.02.05 г., 14:23
Ми аз ще си боядисам и писачката проблем няма :D. Това синичкото и аз мисля да го оставя, ако го мацна и него ще стане доста безформена, пък и така малко разнообразие. Другата седмица ще пообиколя магазините за спрейове да видя цветове малко.

Cenzor
18.02.05 г., 16:17
Ми аз ще си боядисам и писачката проблем няма
И след известно време пипане при отваряне и затваряне ще си спомниш какъв е бил оригиналния цвят. :D

Win_XP
18.02.05 г., 18:52
И след известно време пипане при отваряне и затваряне ще си спомниш какъв е бил оригиналния цвят. :D

Мнем аз замислям друго, копчето и част от панела си остават бели. Абе едни работи ми се въртят в главата, споко, не бери грижа ;)

EnergY
18.02.05 г., 22:13
цялата бяла част ще я направя тъмно синя.....а тези страничните които в момента са сини ще ги направя сребристи или хромирани....

така поне бих си я направил аз

swartalf
19.02.05 г., 16:31
Тия парички до кутията така безпризорни ли си се търкалят... :)
Черно със синьо ще стане малко убито май май? Не че аз си нямам извратен вкус де :)

Win_XP
19.02.05 г., 22:50
Тия парички до кутията така безпризорни ли си се търкалят... :)
Черно със синьо ще стане малко убито май май? Не че аз си нямам извратен вкус де :)
Тия парички заминаха отдааавнаа.... :( :( , А относно черното не знам и аз вече днес пробвах един спрей черно и не ми допадна особено, но ще видим.

GRUEL
20.02.05 г., 20:09
Боядиса ли я?как е че и аз имам същата и не ми харесва особено така както си е и се чудя кво да я правя.....

Win_XP
20.02.05 г., 20:23
Не съм още, out of limit.... :(