Виж пълна версия : яко!!
ionstorm
15.02.05 г., 21:11
Форума е по-готин от преди, поздравления!!!
Намерих много готини смайлита. Едно с цайси и дремел, което е усмъртително, едно с език на руло, развиващ се надолу и едно с увисващо чене, също много яки. Искате ли да ги включите?
Mr.Book
16.02.05 г., 21:15
Ето едно готино според мен. Не знам как да го кача, затова го давам като прикрепен файл. Може да се използва, когато някой се осмели да каже,че Codegen са яки захранвания. :D
абе аз нещо не мога да го разбера,ама айде...
иначе е оригинално
Dark Skywalker
17.02.05 г., 11:40
Нямам нищо против да се добавят нови смайлита, но когато въпросът опре до разширяването на вече предостатъчно богатият арсенал, следва да се запитаме - каква емоция предава съответният емотикон? При какви обстоятелства бихме искали да го използваме? Колко често тези обстоятелства са налице във форума?
Иначе в Интернет има страшно много сладки смайлита, но можем ли да качим всичките тук и защо?
Ами според мен смайлитата са достатъчни засега... НО! ужасно ми липсва онова дето Fo го докара - :crazy: - изрода с кривите очи и зъби дет' се хили и се плези. Моля ви сложете го, живота ми е празен без него!!!
Смятам, че има много случаи, при които може да се използва, а и е доста изразителен! :D
Ей за този става въпрос:
Ами... аз събирам чат пат разни смайлита и го допълвам... и съм гледал да ги подредя малко... можете да ги погледнете и ако си харесате някое, да сложите някое от тях... http://mitku.hit.bg/
P.S. (edit)... в момента са около 6000 май... но имам още около 1000, които чакат малко свободно време да ги класифицирам и да ги добавя...
ionstorm
01.03.05 г., 06:23
Ето няколко
ionstorm
01.03.05 г., 06:27
Пуцай куме
Авторски права на vBulletin