Виж пълна версия : Emperor:Battle for Dune - пълна скръб
gtzvetkov
13.07.01 г., 00:55
Днеска като си я качих на харда се настроих да я играя най-малко 4-5 часа. Обаче точно след 30мин. ми писна. Нищо, нищо ... казвам си аз, да ама не. След като я пуснах наново след 3часа, ентусиазма хептен ми се изпари. Не си я представях точно така тази игра. :(:(:(
Bognostroclum
13.07.01 г., 01:06
ХЕ като знам Dune 2000 не очаквах нищо хубаво и от тази серия.
Guardian
13.07.01 г., 10:02
какви са причините да мислиш така
gtzvetkov
13.07.01 г., 10:34
Guardian ами сигурно си играл играта, много ли ти хареса
За Guardian - не знам, аз я играх много. Само че съм запекъл на последната мисия с Атреидите, а нямам много време да я играя. Ама нищо, утре ми е последния изпит, и ще я хвана.
Играта е велика - Westwood показа на целия свят как да се направи 3D стратегия, и УДОБЕН контрол върху камерата.
Всичко в играта е перфектно, освен, че малко влачи, и зарежда бавно.
gtzvetkov
13.07.01 г., 17:55
BLADER кажи ми защо тогава като си запаметя групата с ctrl+1 и после като направя двоен клавиш 1 не ме изпраща там където е групата ами трябва да я издирвам някъде из картата. Много е "удобно". Нямам думи. Пък и цветовете не са много контрастни.
Ами може би аз бъркам нещо, но май тая фитка ставаше с Alt+1 :)
Това не ти е Starcraft. Също си имаше и отделен бутон за центриране в/у единица/група - виж си клавишите.
Guardian
13.07.01 г., 22:41
gtzvetkov (07-13-2001 09:34):
Guardian ами сигурно си играл играта, много ли ти хареса
Ами всъщност още не съм, BlaDer хайде да ми я дадеш за да не я тегля
p.s. все още не мога да подкарам Tolkien ако имаш някакви идеи казвай, иначе се кефя на The Hobbit, вече съм на 4 глава, но в html и е гадно че не мога да си отбелязвам докъде съм стигнал.
Guardian (07-13-2001 21:41):
Ами всъщност още не съм, BlaDer хайде да ми я дадеш за да не я тегля
Въх... сложна работа. Играта е на 4 диска, аз съм си купил само 1-ви и 2-ри (съответно инсталация и Атреиди), така че... не знам.
Мога да ти дам адрес, откъде да си я поръчаш, ако искаш (по 4лв. на диск).
p.s. все още не мога да подкарам Tolkien ако имаш някакви идеи казвай, иначе се кефя на The Hobbit, вече съм на 4 глава, но в html и е гадно че не мога да си отбелязвам докъде съм стигнал.
Не, нямам, аз свалих всичко оттам в HTML, ако искаш - ще ти го пратя.
Bombera
14.07.01 г., 15:46
Men mi haresa igrata. Poigrah i Atreidi i Ordosi, ama sa zapazili stila na uprawlenie ot sichkite si serii i ne mi hareswa. Sled akto e igral chowek AOE, toia stil na Westwood e malko suhowat. I mai nema mnoo razliki mezdu house-owete. Naistina bavno zarezda. Grafikata e gotina, ama minah na 16-bit cwqt za da ia igraia 1600x1200. inache mi e rybata. I kamerata nesto zooma me drazni, stoto promenq i ygyla na pogleda, I trudno se selektirat otdeknite uniti. No e dobra - toi pyt sa postignali atmosferata ot knigata malko
Guardian
14.07.01 г., 16:19
BlaDer за сега и двата диска ще ми свършат работа, че малко съм на червено и не ми се дават пари.
Проблема с Tolkien се реши с един макрос, ако се интересуваш мога да ти го пратя.
gtzvetkov
15.07.01 г., 03:15
на free.techno-link.com/gameland19/
я има WAREZ и може да се играе с всички фамилии, но няма клипове и все пак да не забравяме че е без пари.
Guardian
15.07.01 г., 11:47
Ами вече се разбрах с BlaDeR за 4-те диска, мерси все пак.
gtzvetkov
16.07.01 г., 00:42
Може би единственото нещо което е що годе интерестно е защитата на вече завзетите територии, но ИИ-то е много бъгаво. Лош pathfinding, еднообразни атаки с малко units от страна на врага и др.
Guardian
16.07.01 г., 09:47
Сигурно във вторник вечерта ще я пробвам и ще видя толкова ли е зле :)
gtzvetkov
18.07.01 г., 17:19
Защитата на територия е доста лесно нещо. Номера е да се направи ръш с инжинери :):):) И мисията свърша много бързо. Рекорда ми за защита на територия е 3:45мин. Ха сега да ви видя.
Guardian
18.07.01 г., 23:43
При мен играта след като се зареди изкарва една две минути и ме изхвърля някой има ли представа защо ?
gtzvetkov
19.07.01 г., 01:27
Guardian (07-18-2001 22:43):
При мен играта след като се зареди изкарва една две минути и ме изхвърля някой има ли представа защо ?
Това да не би да ти го прави когато се опиташ да си load-неш някой save ??? С кой "house" играеш и на кой "chapter" си ???
Guardian
19.07.01 г., 01:35
Всъщност го прави още при стартирането на кампейн, но също и когато играя произволна карта, кампейна го почнах с харконите
gtzvetkov
19.07.01 г., 02:05
Guardian (07-19-2001 00:35):
Всъщност го прави още при стартирането на кампейн, но също и когато играя произволна карта, кампейна го почнах с харконите
А с каква видео карта си. При също го прави това нещо. Но аз даже и save не мога да си заредя. Играя с Артеидите.
Guardian
19.07.01 г., 10:14
Картата е S4 Pro
Guardian
19.07.01 г., 10:19
S4 Pro
Guardian
19.07.01 г., 11:04
Опа грешка, не видях че е започнала нова страница и се чудех къде е та го пуснах пак
Guardian
20.07.01 г., 00:07
Вече пробвах играта на друг компютър и мога да кажа само едно "За бога братя не играйте", повече време изтраях да гледам филмчетата отколкото да играя играта
fantasticMAX
20.07.01 г., 00:50
Имам чувството, че напоследък или сме станали много претенциозни или игрите са пълен боклук? ? ? ? ?
Guardian
20.07.01 г., 00:54
Ами не мисля че сме чак толкова претенциозни малко преди да започна да играя Emperor си манерих липсващия крак за RedAlert 2 който оправя взривяването и играта наистина ми хареса за разлика от Emperor както казах малко по горе
gtzvetkov
20.07.01 г., 17:42
Аз това още от началото го бях писал. Игрите са много глупави. Немога да разбера, правят една игра няколко години, после като си я купиш/свалиш се оказва някаква пълна боза и са пълни с всякакъв род бъгове. За какво им плащат на тия бета-тестери не ми е ясно. :(:(:(:(
gtzvetkov (07-20-2001 16:42):
Аз това още от началото го бях писал. Игрите са много глупави. Немога да разбера, правят една игра няколко години, после като си я купиш/свалиш се оказва някаква пълна боза и са пълни с всякакъв род бъгове. За какво им плащат на тия бета-тестери не ми е ясно. :(:(:(:(
На бета-тестерите НЕ ИМ СЕ ПЛАЩА, плюс това в повечето случаи за да не се забавят с пускането на играта, повечето девелопери пропускат фазата "бета-тестинг" и рилийзват играта в срок, пък после да теглим пачове от по 200-300MB !!!
gtzvetkov
22.07.01 г., 14:57
Creep, ма ти много знаеш ба. Да не правиш игри в къщи ???
Някой плащат на бета-тестърите, други не. А това със сроковете е пълна глупост. Може ли една игра да се прави от 95 година на миналия век и още да не е готова ???
Bombera
23.07.01 г., 13:09
Za beta testerite ne znam, ama za srokowete e wqrno. Imam mnogo priqteli programisti, koito sa prinudeni da prawqt towa, wkluchitelno i az . Na shefovete ne im e tolkowa strashno ako ima nqkoi i drug bug. A samo choweka koito go e pisal, znae kak sichko mu raboti na magiq, stoto e nqmal wreme da go izpipa
twking_767
18.10.08 г., 23:14
абе пи4ове за6то толкова мразите Дуне 2000 замен тя е наи хубавата стратегия пражена някога и едвали някога някои 6те направи по добра от нея :conf::conf::)
BreaK'N'EnteR
18.10.08 г., 23:28
Само, за да кажеш, че Dune 2000 е хубава игра, ли изкопа тая древна тема?:rolleyes:
smelkomar
19.10.08 г., 00:00
Е т'ва ако не е рекорд по изкопана тема... :lololo:
wolfshark
19.10.08 г., 00:21
абе пи4ове за6то толкова мразите Дуне 2000 замен тя е наи хубавата стратегия пражена някога и едвали някога някои 6те направи по добра от нея :conf::conf::)
НЕЧОВЕК!!! До сега няма май друг да е изкопавал тема от преди 15'тата ледена епоха :D
Че даже се е регистрирал специално за това :D
И аз я играх много и единственото нещо, което е пълна скръб тук е първия пост в темата :д
некрофилия ФТВ! :П
Авторски права на vBulletin