Виж пълна версия : Що е то Counter-Strike и защо се радва на такава популярност ?
gtzvetkov
10.07.01 г., 17:05
Давайте мнения по въпроса !
Мога много да напиша по този въпрос. Единият от отговорите ми ще бъде този на GrigorBG, май че (още от стария форум) - "защото сме стадо". И това е вярно.
Другото, по-достоверно обяснение е, че играта е доста "игрална" - каквото и да говорят насам-натам, реализмът в тази игра е сведен до абсолютен минимум (е, не колкото в Quake и другите екшън-пуцалки, но все пак...). Само имената на оръжията и специалните части са що-годе реални.
Играта е интересна, предлага игра в отбор, което е развито добре. Има подкрепата (официална) на Valve, от друга страна е безплатна, и беше един от първите добри модове за HL.
От друга страна - аз никога не съм харесвал особените игрите-фаворите. Пред CS предпочитам SWAT3, Rainbow Six, Operation Flashpoint и Delta Force, като игри; и UT: Infiltration, HL: Firearms, HL: Day Of The Defeat като модове.
Но те никога няма да бъдат играни толкова. На някои хора им е кофти, като е безумно трудно да уцелиш някой, или пък да умираш от 1-2 изстрела. Или пък оръжията да презареждат реалистично бавно, и т.н. - тези хора ще си играят CS.
Аз по принцип се паля много по тази тематика - спец. части, оръжия, и т.н., и затова не ми харесва играта - но я играя, защото е масова, и няма как да играя някоя от другите изброени от мен. Което е жалко.
LaBoommer
10.07.01 г., 23:36
kato stana wypros za operation flash point ,blader, shte dadesh li powe4e podrobnosti za neq ot koq godina e za kolko q wze i tn:) che az q namerih na demo i mnoo me kefi thanks
gtzvetkov
10.07.01 г., 23:36
Съгласен съм с теб. Друг е въпроса, че CS е една динамична игра при която като те убият не се раждаш веднага а си чакаш да се изтрепят всички. Това може ди е успеха на тази игра. Съчетани са Екшъна и страдегическото планиране (донякъде).
Bognostroclum
11.07.01 г., 00:00
Съгласен съм за CS че е игрална. Но и в предишния форум казах че не ми харесва но тя е хит играе се в гейм залите и човек трябва да се съобразява иначе за какво съм отишъл в някоя зала ако си играя сам, това мога да го направя и в къщи :)
LaBoommer (07-10-2001 22:36):
kato stana wypros za operation flash point ,blader, shte dadesh li powe4e podrobnosti za neq ot koq godina e za kolko q wze i tn:) che az q namerih na demo i mnoo me kefi thanks
На въпроса от коя година е, ще ти отговоря най-лесно - официалната премиера на европейската версия играта беше през м.юни т.г., а американската ще е през септември. Взех я за 3лв., ама с връзки, разбира се :)
Играта е уникална, сюжета е велик, реализмът е на много високо ниво (с изключение на машините, там не ми харесва), само графиката малко куца в някои отношения, но и на това си има отговор.
Все пак не подценявайте това че CS се разви доста през годините. Не съм и особено голям фен , но играта е направена доста добре (като се изключи реализма естествено). И освен това за гърмялка в която се стреля на отбори единствената конкуренция май се явява Unreal Tournament. ОСвен това има изключително голямо разнообразие от карти.
Пък освен това може и да има намеса отгоре за да стане по-популярна. Нищо чудно да са се намесили агенти на военното разузнаване за да подтикнат младежта да хареса армията.
The_UFO
11.07.01 г., 01:29
gtzvetkov (07-10-2001 16:05):
Давайте мнения по въпроса !
Щото има тъпаци дето да я играят (например аз:)) За картите имам архив от 1000+ карти. Counter-Strike.De RuleZZZ!
gtzvetkov
11.07.01 г., 08:53
ruNNer това с армията е доста интересно. Аз CS най-много я опреличавам на една хитова игра от време оно което новата генерация забрави. Това е играта "Фунийки". В квартала имахме една изоставена детска градина с много стаи и коридори, деляхме се по одбори и едните нападат, а другите се барикадирали в някоя стая и чакат ... да им извадят очите. :):):):):):):)
RazorJack
11.07.01 г., 14:55
Хмм, това е първият ми пост в този форум и е жалко че ще го пропилея точно за игра като Counter Strike, но просто мисля че трябва да се намеся:-) Не ми се вярва това за армията, ама съм съгласен с многоуважаемия Блейдър от един по-горен пост че играта се играе, защото сме стадо, ама не е само затова. Тя има интересната особеност да привлича новаците, и току що проходилите невръстни геймърчета се тълпят в залите и денонощно блъскат на CS, привлечени от неограничените дози адреналин, предлаган им от играта. Не ви ли е писнало от следната картинка: отиват 20-на хлапета в клубчето и постоянно се надвикват да помагат на съотборниците си кой теро къде се намирал? Щото на мен ми писна!!! И на мен ми е кофти че игри като UT:Strike Force няма да получат заслуженото си признание, но кво да се прави. Това е. Стадо сме си. Дори и аз съм играл малко CS и ще ви кажа нещо: Долу снайперистите! Изхвърлете тази напаст от сървърите:-)))
fantasticMAX
11.07.01 г., 22:59
А някои задавал ли си е въпроса - защо примерно Half-Life има в предвид мултиплеъра не стана хит... ми защото беше като всички до тогава съществуващи... търчиш като луд, гледаш да вземеш колкото се може повече щит и разбира се който гепеше прахосмукачката кълцаше наред. Но при CS нещата се промениха - няма досадното събиране на щит и муниции и тем подобни - просто всеки знае че срещу него че ще застане противник които няма никакво "техническо" превъзхоство (е разбира се, има различни оръжия ама това прави CS интересен) - всеки разчита - кой на "майсторлък", кой на късмет, кой на изненада... и така нататъка :) :) :) - Всеки се точи да гътне другарчето си по комп ама не винаги става така - БЛИЗКОТО НЕИЗВЕСТОНО е в огромни дози (яко адреналин), и може би това е плюса на CS.
А иначе чисто технически погледанто играте си е един голяяям БЪГ - графиката е много зле, за звука не искам да говоря - някой тича и се чува от всички страни - да им имам реализма. Геймплея е интересен другото - едва ли ще се намери някой дето не е изричал "заклинания" по тeхническите параметри на CS. :) ;)
RazorJack (07-11-2001 13:55):
Хмм, това е първият ми пост в този форум и е жалко че ще го пропилея точно за игра като Counter Strike, но просто мисля че трябва да се намеся:-) Не ми се вярва това за армията, ама съм съгласен с многоуважаемия Блейдър от един по-горен пост че играта се играе, защото сме стадо, ама не е само затова. Тя има интересната особеност да привлича новаците, и току що проходилите невръстни геймърчета се тълпят в залите и денонощно блъскат на CS, привлечени от неограничените дози адреналин, предлаган им от играта. Не ви ли е писнало от следната картинка: отиват 20-на хлапета в клубчето и постоянно се надвикват да помагат на съотборниците си кой теро къде се намирал? Щото на мен ми писна!!! И на мен ми е кофти че игри като UT:Strike Force няма да получат заслуженото си признание, но кво да се прави. Това е. Стадо сме си. Дори и аз съм играл малко CS и ще ви кажа нещо: Долу снайперистите! Изхвърлете тази напаст от сървърите:-)))
Ех, слава, слава... и многоуважаван станах... какво да се прави - великият си е велик :)
Иначе - какво им е лошото на снайперистите ? В игрите - да, но в реалността да си снайперист е най-трудното нещо на света. Айде, няма да ти обяснявам, ако си играл на първия Swat (Police Quest: Swat) ще знаеш. Дори и Delta Force 3 показва малко от това.
А и по принцип на бойното поле най-мръсното нещо са снайперистите - виж войната в Косово, колко е трудно мислиш да преровиш всяка една сграда, за да не се случи посред нощ изведнъж да се чуе изстрел, и дори да не разбереш откъде ти е дошло... снайперизмът е добро нещо.
Иначе - играта наистина е бъгава, и наистина я играят невръстни хлапета, но така или иначе - това пак е във доказателство на моите думи за стадото. Кофти е, вярно, аз тая игра я играя от версия 5.0 (играл съм и на 4.0, но с 5.0 почнах), и имам някаква представа за нещата.
Bognostroclum
13.07.01 г., 00:20
Много са си добре саниперистите. Например когато с fMAX играеме на Strike Force обикновено съм снаиперист,много по финни ми се струват саниповете от грубата битка :)
gtzvetkov
13.07.01 г., 00:46
Много се кефя когато с един изтрел убивам своя противник, а той даже не знае от къде му е дошло.
Аз пък много се кефа да убивам гадните снайперисти. Страшно ме дразнят - не мога да разбера какво удоволствие им доставя да играят динамична екшън игра като CS статично и със снайпер в ръка - блааааааааа
Bognostroclum
13.07.01 г., 01:25
Creep (07-13-2001 00:11):
Аз пък много се кефа да убивам гадните снайперисти. Страшно ме дразнят - не мога да разбера какво удоволствие им доставя да играят динамична екшън игра като CS статично и със снайпер в ръка - блааааааааа
ЕЕ то и снаиперисти трябва да има. Ако знаеш как готино се пръскат черепчетата на автоматчиците :) :) :)
gtzvetkov
13.07.01 г., 11:01
Даже по някой път с един патрон двама като Creep. Много е яко.
Не е важно как съм те убил, а че съм жив !!!
Creep кажи веднъж как с един снайпер спасих играта на целия отбор и избих 6-ма (няма грешка). Тогава не се оплакваше.
P.s. Creep също много помогна.
Снайперизмът е велико нещо. Малко неподходящи са оръжията в играта за това... между другото, най-балансирания снайпер (най-добрия, съответно) е Steyr Scout (4-5), да знаете :)
Цар съм с него.
Иначе и на мен отвреме навреме ми пада пердето, и тръгвам напред... обичам да атакувам с AWM (4-6) и Desert Eagle (1-3). В играта има един малък бъг - като се движиш с тежки оръжия (4-6, 4-7, 4-8, 5-1), не се чуват стъпките ти.
Правил съм хедшот с 4-6 без zoom (съответно и без мерник) - чувството е уникално.
Веднъж направих едно страшно мазало на de_inferno - терорист съм, убивам 1 CT, и взимам Steyr AUG (4-4). В тоя момент виждам, че съм последния оцелял от нашия отбор, а от чуждия има още 6 души живи. Викам си "айде стига простотии, тръгвам на щурм" - първи, втори, трети, четвърти... всички падат. Остават двама. Сгащих ги натясно в стаичката на терористите (при тяхната тераса) - влизам вътре, качвам се по стълбата, отивам пред тях, и ги убивам от упор (а те през цялото това време стрелят по мен).
В този момент вече цялата зала едва ли не крещеше от кеф... аз също :)
Но да съм снайперист (а още по-добре - контра-снайперист) в играта ми е любимото нещо. Както и във всяка друга, впрочем.
gtzvetkov
13.07.01 г., 17:44
BLADER като си с тежки оръжия, си по-бавен което може би е като компенсация.
Точно така, затова фактически мисля, че "тихото" ходене е бъг в играта. Можеш да ходиш тихо, като дъжиш "E", или който е там "use" бутона (получава се ходене вместо тичане, много е бавно), като си клекнал (патешко ходене, доста по-бързо), и като си с тежко оръжие (тича, но малко по-бавно). И в трите случая ходенето е почти безшумно, което е много ценно.
gtzvetkov
13.07.01 г., 23:52
Taка е, но много често там където ходя да играя (най-редовно в Мрежата) слушалките вече са дали фира. Кажи ми тогава каква е ползата. А да си я играя в къщи няма голям келепир. :(:(:(:(:(
gtzvetkov (07-13-2001 22:59):
Taка е, но много често там където ходя да играя (най-редовно в Мрежата) слушалките вече са дали фира. Кажи ми тогава каква е ползата. А да си я играя в къщи няма голям келепир. :(:(:(:(:(
Ееее, то и аз играя в мрежата, ама обикновено уцелвам работещ хардуер :)
Аз и вкъщи си я играех, трябва да ти кажа, че PODBot 2.0 си е предизвикателство.
Иначе - свиркай някой път като ходиш, да дойда да ти обясня правилата на играта :)
The_UFO
14.07.01 г., 00:57
Правилата на играта:),...това ми хареса...щото аз съм ги мислил де:)
Igrata si e dobra, igrae se zashtoto e masowa i e masowa zashtoto se igrae :) Uporito otkazwah na syseda (s kojto sme wyrzali computrite da q igraq zashtoto bqh ubeden 4e ima efekt na ribeshko oko (wsi4ko e raztegleno nastrani, spleskano), no kato q pusnahme wednyv, taka 2 sedmici po 2-3h dnewno :) Gore iz postowete imashe mnenie 4e oryviqta sa pretegleni mnogo dobre, towa e wqrno, no drazni 4e kewlarenite viletki sa napraweni prekaleno slabi4ki :p
Pizza (07-14-2001 10:00):
Gore iz postowete imashe mnenie 4e oryviqta sa pretegleni mnogo dobre, towa e wqrno, no drazni 4e kewlarenite viletki sa napraweni prekaleno slabi4ki :p
Ох, господи... оръжията са омазани ужасно. Хм, съжалявам, може да отегча някой (или всички :)), но просто ме сърбят пръстите да го напиша.
Първо - всички оръжия са прекалено слаби или прекалено силни. Виж сега, Glock 18 не стреля на троен откос (има само пълна автоматична стрелба и единична), и пълнителят събира 19, а не 20 патрона. Sig P228 го НЯМА в калибър .357Sig, а само в 9mmPara (виж, P229 го има в .357Sig, но събира 12, а не 13 патрона).
Двете берети... хм, там ги пишат като 96G, което е в калибър .40S&W, и събират 11 патрона. В играта са направени обаче 92 Centurion - скъсени версии, калибър 9x19, и събират 15 патрона (което отново не е вярно - Centurion-а събира 12 или 13, не съм сигурен).
И двете пушки събират максимум по 7 патрона, и двете пушки са полуавтоматични (т.е. самозарядни, с избирателно действие - ръчно или автоматично действие). Разликите между тях са минимални, а не както в играта.
FN P90 (3-3) има адски малък откат в действителност (в играта е направо огромен), и прави кевлара на лентички - куршумите му са леки, и развиват голяма скорост, т.е. пробиват твърди тъкани и спират в меките. В играта не е така.
M4A1 въобще, ама въобще не се зарежда така - това, което в играта го "дърпа" оня ми ти пишман командос, всъщност е лостчето за "дотикване" на затвора в случай на отказ, и то се БУТА напред. Ръкохватката на затвора е онова Т-образното под ръкохватката за носене, над приклада. С него се зарежда оръжието.
На Steyr AUG затвора се застопорява в долно положение, доколкото знам, а не в горно (т.е. дърпаш назад, и натискаш надолу).
HK G3SG1 е полуавтоматично оръжие, доста точно, и с малък откат (в играта е голям). Sig 550 Sniper също е полуавтоматично, и направо няма откат.
M249 Minimi - леката картечница. Тази кутия е за 200, а не за 100 патрона, не се зарежда така, и няма никакъв откат по принцип - оръжието е тежко и компенсира откатната сила.
Друго - амунициите. HK USP, HK UMP, Mac-10 стрелят с едни и същи патрони - .45ACP... защо нанасят толкова различни поражения тогава ? И защо пистолетът е най-мощен ?
Glock 18, Dual Beretta, MP5, Steyr TMP - същата работа. Пистолетите са по-мощни.
Защо AK-47 използва същите патрони като Steyr Scout и G3SG1 ?!? Двата калибъра са еднакви, съгласен съм - 7.62мм, но патроните са коренно различни - 7.62x39 за АК-47, и 7.62x51 за другите две оръжия.
Иначе M4A1, Sig 552 Commando, Steyr AUG, Sig 550 Sniper, M249 Minimi - все стрелят с едни и същи патрони - 5.56x45, но нанасят коренно различни поражения... защо ?!?
Има ли нужда да продължавам... оръжията в играта са оср@ни като за световно. Трябваше да ги направят реални, и да им вдигнат цените - нищо повече. Примерно най-евтиният пистолет да струва $2000, а картечницата - $30000, но да стреля КАТО картечница. И да прави поразии като картечница.
И още нещо - кевлара бил много слаб ли ?!? Имаш ли представа от кевлар въобще ? 5.7x28 пробива от раз 28 слоя кевлар, ако не греша. Бронежилетките се разделят на класове - клас I спира слаби пистолетни боеприпаси, клас IIA - по-силни, II спира почти всички пистолетни, IIIA гарантирано спира пистолетните (говорим за стандартни пистолетни, не за .50AE), и някои от пушки. III клас спира 5.56 и 7.62 автоматни, и всички пистолетни, но вече в добавка към кевлара имаме и стоманени/керамични/титанови плочи за защита на гърдите и гърба. И при тях гаранцията е един куршум, след това бронежилетката се води бракувана. А III-ти клас тежи 7-8 килограма. Според тебе в играта какви носят ? Антитерористите носят по принцип клас II, IIIA, или в краен случай III; бомбаджиите носят клас V (най-високият клас, там има и защита на тялото до колената, яка на врата, и рамената са покрити). В реална ситуация с II-ри клас бронежилетка би умрял (или тежко ранен) точно от един куршум от всички оръжия от 4-та и 5-та категория, и по 3-4 куршума от останалите, без 1-3, и 3-3, които ще минат през жилетката като нож през масло.
Отново съжалявам за дългия пост. Не е за тук, надали дори някой ще го изчете до край, но все пак сметнах за нужно да го напиша.
Guardian
14.07.01 г., 23:11
Леле BlaDer ти направо си се олял, с такива постове ставаш конкурент на Valeri. Та гледам че тая тема стана доста голяма и реших и аз да изкажа едно мнение за CS, а то е че въобще не я харесвам виж DeltaForce е друго нещо.
LaBoommer
14.07.01 г., 23:50
towa za snaiperite si ima i predimstwa i nedostatyci.naprimer ako si ostanal samo ti i edin snaiperist i toq chakyli na nqkoi pokriw trqbwa da se pravish na maimuna(da ska4ash da klqkash..) a pyk a ti si saniperista i ako drugiq e s colt(4-3)baq shte se poizpotish dokato go ubiesh :)
wqrno e 4e e hubawo da ima saniperisti obace mnogo me e qd kogato wsi4ki hwanat po edin tezhuk snaiper(4-6) i se ka4at po wsi4ki pokrivi(osobeno ako igraete na CS karta i te sa policai):):)
LaBoommer
15.07.01 г., 00:10
da wa pitam neshto: WIE TAM IGRAETE LI O TURNIRI???hstoto az ne igraq a pyk se me karat.tuka sa edni deto mai trqbwa ne cs da igraqt ami fish za toto da si pusnat :):) golemi sa haraabii:):):)
Guardian
15.07.01 г., 00:25
аз гласувам с две ръце за снайперистите :)
The_UFO
15.07.01 г., 01:06
LaBoommer (07-14-2001 23:10):
da wa pitam neshto: WIE TAM IGRAETE LI O TURNIRI???hstoto az ne igraq a pyk se me karat.tuka sa edni deto mai trqbwa ne cs da igraqt ami fish za toto da si pusnat :):) golemi sa haraabii:):):)
Мога да ви кажа само че по турнирите използват само чийтове!
gtzvetkov
15.07.01 г., 03:00
Blader ако искаш може да се разберем и да ходим тия дни, ако си нямаш изпити.
Да си снайперист означава, да си добър !!!
P.s. Гледам всеки пише колко е добър, защо тогава не си направим отбор Hardware Team и да участваме по турнири (може пък и да се представим добре).
gtzvetkov (07-15-2001 02:00):
Blader ако искаш може да се разберем и да ходим тия дни, ако си нямаш изпити.
Да си снайперист означава, да си добър !!!
P.s. Гледам всеки пише колко е добър, защо тогава не си направим отбор Hardware Team и да участваме по турнири (може пък и да се представим добре).
Знаеш ли, идеята ми харесва. По принцип аз съм водач на един клан - [RW], Rogue Warriors (ха сега да видим кой е чел Ричард Марчинко :)), ама нещо колегите ми са чепати, а пък и отнякъде изникнаха и други такива със същия клан, които ни правят проблеми - те са се регистрирали вече като клан официално, и нашите фрагове отиват на тяхна сметка :(
Идеята е интересна. Кой може да играе (и да е над средното ниво, според него) ? Да казва, и да мислим по въпроса.
Изпити вече нямам, вчера беше последния... скъсаха ме, ама нищо. От първия семестър съм 2:2, от този също. Можеше и по-зле да е :)
Guardian
15.07.01 г., 11:54
Аз съм навит да направим едно отборче въпреки че не харесвам CS, ako искате може и на Delta Force да се пробваме
The_UFO
15.07.01 г., 13:33
Guardian (07-15-2001 10:54):
Аз съм навит да направим едно отборче въпреки че не харесвам CS, ako искате може и на Delta Force да се пробваме
Оле Delta Force най-първата част...малее кфа пуцалка ставаше преди 2 години в кварталната заличка...не е истина!
fantasticMAX
15.07.01 г., 13:44
Да си безшумен е CS е много добре - лошото е че си много бавен тогава. Ама тия бързите обикновенно не стигат много далече :) :) :) хи хи хи
Bognostroclum
15.07.01 г., 15:00
Въпреки, че не си падам по CS каква мрежа ударихме аз, fMAX, GrigorBG и още сума народ ( около 20 човека ) в една зала в петък 13. Голяма битка падна и естесвено снаипера си беше на върха :) :) :)
Guardian
15.07.01 г., 18:13
Кажете кога и къде и да почваме пуцалката
LaBoommer
16.07.01 г., 00:40
eiii!az mislq 4e sym na dobro nivo:))) hehe :) e dobre da se probwame ama ne wsi4ki sa dareni ot Bog da sa rodeni wyw stolicata :(.... ne mozhe li po i-net da probwame. ne znam dali nqma da se4e ....azhete koga i tam wsi4kite mu podrobnosti pls
NiGhThUnTeR
16.07.01 г., 00:42
Ha sega puk na Blader kolegite mu bili chepati ...
Smiah v zalata ... Kolkoto mozesh tolkova be Bladere ... Kato te ochistvat ne tursi vinata v drugite a nj chesto v sebe si ... Ama nejse kato se vidime moze i da pokomentirame po taja tema ... ne che shte e za purvi put ... Ako nie RW -tata pravime gluposti ti kakvo pravish ... Po golemi gluposti ... ???
gtzvetkov
16.07.01 г., 01:21
Стига писали гпупости ами хайде да се съберем и да играем на CS.
Ако пък има много желаещи да влязат в отбора може да се направи Hardware Team 1 и Hardware Team 2. :):):)
2 е повече от 1
;););)
fantasticMAX
16.07.01 г., 01:25
Може да се направи един CS, ама като гледам вече ще трябва и някоя по-голяма заличка :)
Guardian
16.07.01 г., 10:51
Ами какво ще кажете за петък или събота, а за клуб предлагам Mic Mouse
NiGhThUnTeR (07-15-2001 23:42):
Ha sega puk na Blader kolegite mu bili chepati ...
Smiah v zalata ... Kolkoto mozesh tolkova be Bladere ... Kato te ochistvat ne tursi vinata v drugite a nj chesto v sebe si ... Ama nejse kato se vidime moze i da pokomentirame po taja tema ... ne che shte e za purvi put ... Ako nie RW -tata pravime gluposti ti kakvo pravish ... Po golemi gluposti ... ???
Ей, Коколино, ти си най-скатаващият се човек, който познавам. Не оказва никаква подкрепа на съотборниците си, те измират около него, викат го на помощ... и нищо...
Виси си в едно ъгълче, и чака някой да му мине пред мерника - после стреля :). Виж, Маринчо може да е слаб, може и да не знае в коя посока да се движи, ама поне се движи :)
Абе нейсе, можеше и по-зле да е.
Guardian (07-16-2001 09:51):
Ами какво ще кажете за петък или събота, а за клуб предлагам Mic Mouse
Хм, сложно, последния път като бях там (преди 3-4 месеца) нямаха достатъчно класни машини, версията на CS беше 1.0 retail - с гадните имена на оръжията, и не вървеше като хората.
Предлагам клуб "Мрежата".
Опс, имам и друго предложение - какво ще кажете за една нощна мрежа ?
Guardian
16.07.01 г., 14:12
BlaDeR (07-16-2001 10:34):
Хм, сложно, последния път като бях там (преди 3-4 месеца) нямаха достатъчно класни машини, версията на CS беше 1.0 retail - с гадните имена на оръжията, и не вървеше като хората.
Предлагам клуб "Мрежата".
Опс, имам и друго предложение - какво ще кажете за една нощна мрежа ?
Може и нощно
btw BlaDeR цд-тата са готови утре ще ти се обадя както се разбрахме.
gtzvetkov
17.07.01 г., 00:27
И пак никой не пише нищо конкретно. Къде и кога ще се съберем да играем. :(:(:(:(
GrigorBG
17.07.01 г., 01:39
Мрежата да не е онази пародия с 200 машини.. ? Батка, там е отврат бре... чуствам се като в "Терминатора" бре.... много подтискащо и с много хлапета. Падам си по по-малки клубчета където да може спокойно да се играе без да ти крещи някой 14-15 годишен на главата.
gtzvetkov
17.07.01 г., 01:55
Нямам претенции къде ще е. Само да е по-скоро, че вече не издържам. Ако някой познава собсвеник на зала може да задейства нещата като запази няколко компютъра.
Bognostroclum
17.07.01 г., 20:45
Значи залата която играем всеки петък се намира в кв. Изток на Константин Щъркелов на 100-200м. от Кубинското посолство посока Жулио Кюри. който желае да заповяда тамън ще се запознаеме :) :) :)
gtzvetkov
18.07.01 г., 00:46
По кое време в петък сте точно там ??? Голям ли е клуба и как се казва ???
Bognostroclum
19.07.01 г., 00:29
Значи клуба не е голям около 30тина машини но така и не съм се интересувал как се казва :) :) :)
fantasticMAX
19.07.01 г., 01:07
1. Май вече имаме отговор защо е толкова популярна CS :)
2. За клубчето - казва се GameStation и се намира в кв. Изток на Константин Щъркелов - това е близо до Интерпред - срещу него е горе долу.
3. Егаси темата стана това хе хе хе :)
Momchil
19.07.01 г., 23:24
Mr. BlaDeR,
Много яко си го описал, но пропускаш лявата ръка (не е критика, но на мен първо това ми направи впечатление). Опсссс... съседчето за малко да ме целне изодзадзе...
Поздрави на всички!
Момчил
fantasticMAX
20.07.01 г., 00:41
Григи - навсякъде има малки деца които да викат и да се меткат наляво надясно :) - ама какво да ги правиш нали и те си падат геймъри :)
Иначе снимката ти ме кефи тотално хе хе хе.
gtzvetkov
20.07.01 г., 17:29
Ебати и геймърите. Само се чудят в коя мрежа да влезнат и стрелят само по свои. После като им търсиш сметка идва некъф пед@л от охранат и вика: "Чшш, нема зааакааачаш малкия, че ште газим". Далавера ви казвам :):):)
Авторски права на vBulletin