Psychopompos
26.11.02 г., 10:22
Значи снощи както си играх с една памет, която нещо май не беше много читава и си случи малко гадно омазване на ХР-то. Проблема е в това, че като влезеш и всичко се зарежда нормално, но в момента, в който решиш да се логнеш и всичко замръзва. Task managera си бачка, т.е. можеш да рестартнеш или да логнеш off от него, а да пускам някви приложения не съм пробвал. При нормални обсотятелства въобще ни бих си направил труда да пиша и директно бих форматирал целия дял с уина, обаче искам да си запазя инсталацията, защото имам доста важни програми, които съм ги инсталирал доооста време. Забравих да кажа, че от натискане на F8 и избиране на Last known good cofiguration ефект няма, а пускането в Safe Mode не води до нищо по-различно от нормалния boot. Системата ми:
Abit KT7A 1.0, BIOS A9
Athlon XP 1700+@1595MHz
Herucles 3D Prophet 4500
256 MB Kingmax PC133
80GB Baracuda IV
Windows XP SP1.
В този си вид конфигурацията работи стабилно с друго ХР, а преди това работеше и с омазаното. Проблема възникна след 10-ината рестарта заради друата памет. Всякакви идеи се приемат.
Abit KT7A 1.0, BIOS A9
Athlon XP 1700+@1595MHz
Herucles 3D Prophet 4500
256 MB Kingmax PC133
80GB Baracuda IV
Windows XP SP1.
В този си вид конфигурацията работи стабилно с друго ХР, а преди това работеше и с омазаното. Проблема възникна след 10-ината рестарта заради друата памет. Всякакви идеи се приемат.