Виж пълна версия : UD Storage & Hiding
Metanoia
25.11.02 г., 03:18
Първи въпрос:
В online настройките на UD видях някаква настройка за това до колко storage отпускам на UD Agent. Не съм сигурен до колко има ефект от тази настройка, защото не съм пращал unit от тогава (над 24 часа се смятат тези проклетите на Duron 950). Някой да знае кога и как ще подейства това нещо?
Освен това:
Айде някой да ми каже как може да го скрия това проклетото от System Tray???
3:
Как да настроя Connection Type, че нещо не светвам?!
4:
Нещо в статистиките спря да изкарва картинките... Сега не знам как се справя отбора... А пък вчера изобщо нищо не изкарваше btw...:insane:
bojkonil
25.11.02 г., 13:52
бе какво му береш дерта толкова - това за Max Storage поне засега няма никакво значение - било предвидено за бъдещи проекти. На мен ми заема 2.88МБ пространство.
Connection type има много малко значение - сам казваш че се свързва да си праща unit-a от дъжд на вятър.
За скриването от Tray-a мога да дам съвет само за XP и то само защото то си има опция да крие определени икони: щракваш с десен бутон върху Task Bar-a -> Properties и слагаш отметката на опцията Hide Inactive Icons. Срещу нея има бутон Customize, от където можеш да му окажеш винаги да я крие иконата на UD-to. Друг е въпроса че тя ще си е там, но явно, че разработчиците не са сметнали за необходимо да сложат опция по тоя въпрос. Аз лично също търсих такава, но безуспешно.
за статистиките - тоя проблем ми е непознат сори.
единствения недостатък на програмата е че яде адски много памет. Като процеси има заредени поне 3 и често взети заедно заемат над 20МБ.
Satanail
27.11.02 г., 16:37
И аз имам подобен проблем кано на Metanoia, искам да сложа UD-то на 15-тина машинки в университета, обаче ако си седят в tray може админите да ги скиват и да го разкарат...
Metanoia
27.11.02 г., 22:31
Originally posted by bojkonil
бе какво му береш дерта толкова - това за Max Storage поне засега няма никакво значение - било предвидено за бъдещи проекти. На мен ми заема 2.88МБ пространство.
Connection type има много малко значение - сам казваш че се свързва да си праща unit-a от дъжд на вятър.
За скриването от Tray-a мога да дам съвет само за XP и то само защото то си има опция да крие определени икони: щракваш с десен бутон върху Task Bar-a -> Properties и слагаш отметката на опцията Hide Inactive Icons. Срещу нея има бутон Customize, от където можеш да му окажеш винаги да я крие иконата на UD-to. Друг е въпроса че тя ще си е там, но явно, че разработчиците не са сметнали за необходимо да сложат опция по тоя въпрос. Аз лично също търсих такава, но безуспешно.
за статистиките - тоя проблем ми е непознат сори.
единствения недостатък на програмата е че яде адски много памет. Като процеси има заредени поне 3 и често взети заедно заемат над 20МБ.
Това за Storage = 10GB ми е ясно, че трябва да го настроя (имам предостатъчно свободно място на служебная хард и дори наистина да харчеше толкова пак нямаше да ме стресне), но аз го настроих на 9GB а в момента клиента показва, че е настроено на 2GB :conf: ? Пренастроих го на 10 между другото.
Connection Type всъщност не е това, което си казал, а е това, което посочва името му... Настроих го! Номера беше да дадеш от Settings на клиента да си промениш Device Profile.
Ако не съм споменал - на 98 съм и съвета ти за скриване не ми върши работа, да не говорим, че колегите все пак не са малоумни и ще се сетят, че е скрито там... :) Обаче с помощтта на King Nothing и Rozovata Pantera ще напиша като ми остане време програма, която да го скрива проклетото!
А това за многото оперативна памет, която заема е вярно... :(
П.П. Да знаете какъв unit съм дръпнал...:mad: Влачи се като ***! Сега малко се позасили де, за 7 часа 11%!, но седя 3-4 часа на 0%, абе... още малко да си помисля, че ще ми трябват 4 денонощия за да го сметне!
Metanoia
23.01.03 г., 04:02
ИМАМ ПРОГРАМАТА!
ChefA от форумите на Setcom я написа! Ако някой я иска да казва веднага. За сега крие само иконата, но с помощтта на rozovata pantera и King Nothing скоро ще крие абсолютно всички процеси или поне ще се скрива и самата скриваща програма и основната UD.exe. Желаещите да ми пратят РМ, а скоро ще я uplaoad-на някъде!
kamosoft
23.01.03 г., 10:34
Originally posted by Metanoia
ИМАМ ПРОГРАМАТА!
Що не отидеш в някой тъп клуб, където няма ограничения за това какво може да правиш, и да я сложиш Ud - то на един два компа :D
Metanoia
24.01.03 г., 03:43
С по-мощни РС-та трябва да е! И като казах това ... май се досетих къде да отида... :D
А да ви кажа още ме е яд, че не можах да убедя SETI Hide да работи както трябва с Kaiowas, защото ако бях успял 20 Celeron-a ~600 MHz щяха доста да посмятат за HardwareBG Team... ;)
Satanail
24.01.03 г., 16:22
ако бях успял 20 Celeron-a ~600 MHz щяха доста да посмятат за HardwareBG Team... ;)
I 15 takiva vuv VFU-to.....
Skoro ste vpregna 10 PC-ta da smqtat za Agenta
ИМАМ ПРОГРАМАТА!
ChefA от форумите на Setcom я написа! Ако някой я иска да казва веднага. За сега крие само иконата, но с помощтта на rozovata pantera и King Nothing скоро ще крие абсолютно всички процеси или поне ще се скрива и самата скриваща програма и основната UD.exe. Желаещите да ми пратят РМ, а скоро ще я uplaoad-на някъде!
я прати насам...
Metanoia
20.05.03 г., 14:16
Originally posted by chavv
я прати насам...
За да се покаже UD-то трябва да се End task-не програмата за скриването. Между другото - на друго освен винбоз 98 не е пробвана, не знам как работи...
georgebg
20.05.03 г., 14:23
Проверих работи на XP ....
и наистина трябва да затвориш hideud.exe и после да стартираш showud.exe и наново се показва ....
Metanoia
20.05.03 г., 15:12
Originally posted by georgebg
Проверих работи на XP ....
и наистина трябва да затвориш hideud.exe и после да стартираш showud.exe и наново се показва ....
Ми тогава ... свиркай си. :banana:
Авторски права на vBulletin