PDA

Виж пълна версия : Black & White ??

Bognostroclum
05.07.01 г., 18:51
Имам едно питане за тази игра. Непрекъснато ли трябва да се занимавам с животинчето или то само си ходи на ляво или на дясно. И дървата много бързо свършват и ми омръзна с магия да ги правя, някакъв по добър начин за добиване на дърва ??

Guardian
05.07.01 г., 21:31
За животинчето ако му отделиш повече време в началото после няма нужда да го следиш много, а може да го научиш само да прави магия за дърва :) , друг начин е като просто вдигнеш 1 дърво и го пуснеш в склада.

Bognostroclum
05.07.01 г., 22:55
Това ми е ясно. Обаче като изскубем гората и стане навсякъде голо поле ми писва да правя непрекъснато магия за дърво или гора, особено когато трябва да строя ниви и какви ли не други гадости. :??

Guardian
05.07.01 г., 23:31
Ami v takyv slu4aj maj ti ostava samo da se opla4e6 na LionHaed

Bognostroclum
05.07.01 г., 23:38
Наистина ми се струва доста досадно непрекъснато да правиш магия за дървета и то в някои от мисиите си е направо робски труд :(

gtzvetkov
05.07.01 г., 23:54
Този проблем и аз го установих и стигам до извода, че това е един сериозен БЪГ.

ruNNer
06.07.01 г., 01:18
Това не и харесах на тая игра че постоянно трябва да правиш някакви дребни работи , пък уж си БОГ. Явно западняците имат някаква извратена представа за служебните задължения на Боговете

BlaDeR
06.07.01 г., 01:23
ruNNer (07-06-2001 00:18):
Това не и харесах на тая игра че постоянно трябва да правиш някакви дребни работи , пък уж си БОГ. Явно западняците имат някаква извратена представа за служебните задължения на Боговете

Бе те западняците за какво ли нямат извратена представа :)
Ама конкретно за играта - верно е изнервящо. А животинчето (поне мойто) беше ужасно - не можех да му хвана следите. Току се запилее нанякъде, и почне да яде селяни, маймуната му тъпа. После ходи го бий (ама така го биех, че...). Научи се да лови риба, май че и да танцува, и други простотии, ама една магия не научи като хората. И накрая почна да злобее.
Абе нейсе, аз днес си форматирах харда, и играта ще я преинсталирам утре вероятно, и ще я почна отначало. Иначе съм си хванал в момента няколко любими заглавия: "Emperor: Battle for Dune", където съм на последната мисия с Атреидите, "Operation Flashpoint", където съм на 31-ва или 32-ра мисия (те са общо 50), и "Diablo II Expansion", където съм на 4-тия куест на 5-ти акт.
Абе играя паралелно бая неща, когато каквото ми хрумне.
Но за B&W просто нямам толкова нерви... но може да я пробвам пак.

ruNNer
06.07.01 г., 02:15
Blader: кажи нещо за новото Диабло , заслужава ли да си го вземе човек , вярно ли е че е 2 гб

BlaDeR
06.07.01 г., 12:38
ruNNer (07-06-2001 01:15):
Blader: кажи нещо за новото Диабло , заслужава ли да си го вземе човек , вярно ли е че е 2 гб

Ами според мен 100% си заслужава, само че подозирам, че ще се окаже малко кратичко. Добавят се един куп нови неща, резолюция 800x600 (макар че това с резолюцията излезе и като неофициален пач с размер 4MB, ако някой го интересува, може да видя къде го имаше), нова опция - "Perspective" (много е готина, променя ти леко ъгъла на поглед, и прави "разминаване" според това къде се намираш - абе трудно е да се обясни), сума ти нови предмети и възможности. Само не разбрах едно - примерно аз играх с Паладин, 32-ро ниво. Преди правеше Zeal Damage+Fanatiscm някъде към 190, сега е 260. Attack rating-а ми е още повече (някъде към 970), абе направо стана още по-силен от преди. Нещо много готино - мястото в stash-а е ДВОЙНО повече, преди събираше 20000 пари, сега 850000.
Мноооооого нови предмети, руни, специализирани предмети (за различните класове герои). Мнооого чудовища - на първите два куеста се биеш само с някакви умиращи от 1 удар, но с по 20-30 такива на едно място. И много бързо писва, аз дори вече не гледам да се бия, а само тичам.
Друг проблем - нещо със сюжета. Играя си първи куест, и минавам във Frigid Wastelands, или нещо такова - не би трябвало да ходя там, но просто не знаех къде е; в момента, в който влязох, ми даде втория куест автоматично, въпреки, че трябва по принцип да говориш с Qual-Kehk за него; отделно там имаше един портал, чрез който отивам на някакво място (много прилича на Акт 4), за което нищо не знам - просто още не ми трябва.
Само че първите три куеста трябва да ти отнемат не повече от час и половина - два. На мен ми отнеха толкова.
Ако се хвана сериозно, може би ще превъртя играта (т.е. 5-ти акт) за един ден.

gtzvetkov
06.07.01 г., 16:39
Предлагам за Diablo 2 exp. да се отвори нова тема и там да се пише за нея.

Bognostroclum
07.07.01 г., 00:38
Аз играя с кравата и се оказа доста добър избор: не яде хора, танцува доста, носи храна и дърво в хамбара абе в общи линии не прави много мизерия. Докато първия път започнах с тигъра и той кльопаше хората като невидел :) :) :)

Guardian
07.07.01 г., 00:44
аз първо играех с маймуната (много тъпо животно) сега играя с тигъра и съм доволен научих го да танцува, да ползва тотема, да лови риба, да носи дърва, да прави всички магии и почти не се храни с хора

Bognostroclum
07.07.01 г., 01:06
Би ли обяснил малко повече за това как да се използва тотема ?

Pizza
10.07.01 г., 00:52
Kakwi bogowe ste wie be hora za 2 dni mu ostana 1 selce i zamyka na Nemesis, sprqh da q igraq zashtoto kato po4na da puska edni magii 5 w edin red exposioni extrme nam kakwi si geometriqta na terena taka silno se fragmentira 4e processora klqka totalno edwam se dwivi.

Dyrwera->Polq vito->Shtot horata iskali, kakwi bogowe ste wie horata w kazana wednaga i magiq ima i te slushat i si GOSPOD ako mi widite zamyka kolko e 4eren wie shte nastryhnete kolko zor widqh da naprawq viwotnoto zwqr, ot ulawa majmuna na kostenurka go prawih, posle na lyw, ama sega si pliuska hora kato za swetowno wryzwam go w 4uvdo selo i da widis kolko byrzo stawa moe, Tashka i Bombashka kato zaigraqt (lightning i fireball) ne ostawa viw 4owek, posle 1 misioner i si carq na komarq :p u4ete se deca, bashta wi e newinen :ppp

Bognostroclum
10.07.01 г., 23:55
ЕЕЕЕ всеки си има стил. Аз лично не си падам по терора и гледам да го карам по спокойно. И все пак играта ако я мина за два дена не мисля че ще ми стане толкова интересна. :(

Pizza
11.07.01 г., 09:47
Hora igrata si e bezmerno interesna i nowatorska, po dobra ot MDK seriqta i Sacrifice na liubimata mi firma Shiny, ot Alice i Counter Strike :) kakwo da kava, prosto e razli4na

RazorJack
11.07.01 г., 23:27
Ne mi e savsem qsno kak moje da sravnqvash B&W s MDK ili Alice. Obache i az v nachaloto, obladan ot maniqta, misleh che igrata e strahotna, no sega na svej mozak ne mislq taka! Sega napravo kato si pomislq za B&W i mi se povdiga! Samo kato se setq za ideqta, che az sam nqkakav vsemogasht bog, a oniq kretencheta otdolu: Iskame hrana!!! Iskame darva!! Iskame Offspring:-) Stiga de!!! A edin mi se oplaka che si zagubil ovcata i iskal da mu q namerq!!!! Be kvo si mislqt te? Q daj malko fireball-cheta! Shte vidqt te:-) A pak kretenskoto jivotno daje nqma da go obsajdam, shtoto shte e necenzurno:-) Ta misalta mi beshe che stignah do 5-to nivo, gadinkata mi se smali, i taz igra nqma da q pogledna veche!

Pizza
14.07.01 г., 11:04
Ako si nazobal dobityka si s lajnata mu (da e pozelenql shtoto si go otrowil i powryshta, samo pomisli syzdatelite za kolko neshta sa pomislili :) taka se polu4awa :)

gtzvetkov
15.07.01 г., 02:42
Абе те авторите добре са помислили, ама учат хората да вършат простотий

Pizza
15.07.01 г., 11:12
Koj kakwoto go wle4e :)

Bognostroclum
15.07.01 г., 14:54
Абе играта си е супер, мене лично много ме кефи. Обаче забих на нивото където са ми заловили животинчето и дървото направо липсва ( ужааас )

gtzvetkov
16.07.01 г., 01:02
Един малко глупав въпрос. Защо не правиш магии за дърво ???

Pizza
21.07.01 г., 21:43
Glupaw, no umesten, (ako ne beshe otgoworeno we4e na nego)

Bognostroclum
29.07.01 г., 23:07
Хе нов проблем с тази игра. :( Някой минавал ли е нивото с падащите огнени топки да каже как става, защото ми писна да строя къщи и да ми изгарят.

entium
17.06.03 г., 14:15
Как да изключа туториала.
Мога ли да изключа филмчетата и туториала когато пускам играта