Виж пълна версия : Desperados струва ли си
Guardian
04.07.01 г., 22:28
Някой играл ли я е?
Заслужава ли си човек да си даде парите за нея?
Играл съм демото. Виж сега, ако ти харесва Commandos, и си падаш по Дивия Запад - ще се влюбиш в нея.
Дори на мен ми хареса, макар че не харесвам Commandos.
Deimos®
05.07.01 г., 00:26
Кой каза Commandos?
Като се замисля, май аз ще се влюбвам :-D
BlaDeR, кажи нещо повече (щото, да си кажа, сега чувам за таквоз "дживотно"). Например 3D ли е, или е като Commandos? Също, горе-долу какви са изискванията?
Ми виж сега, интерфейса, и стилът на игра са 1:1 с този на Commandos... айде, 0.95:1 :)
Само че според мен е още по-интересна.
Принципипите са абсолютно същите - след 2 минути игра ще се почувстваш в свои води, ако си играл преди Commandos. Гледната точка е същата, графиката според мен е по-добра, има и 3 нива на zoom (това май го нямаше в Commandos).
Deimos®
05.07.01 г., 00:41
По-добра графика от Commandos?
Мдамм...май усещам какво ще правя след изпитите ;D
BTW: и в Commandos имаше zoom, даже не на нива, а беше плавен.
Ми не помня вече, вероятно си прав за zoom-а. А иначе на Desperados съм играл само демото, и ми хареса - но е трудно. Но от друга страна - за мен и Commandos беше трудна игра (зарязах я на 4-та мисия) :)
Deimos®
05.07.01 г., 01:01
Е то Commandos-а си е трудна игра (поне всички казват така :)).
Обаче, каквото не става с инат, става с повече инат ;p.
Споням си, първия път като я пуснах, толкова ми хареса, че въобще не разгледах меню/опции, само играя. И откъде да знам, че имало save :D , та първите няколко мисии ги минавах без save, само си записвах накрая паролите... колко пъти ги повтарях докато ги мина "без грешка" :D :D :D .
Guardian
05.07.01 г., 01:24
ммм да и мен Commandos доста ме озори, а пиратската версия дали е много орязана?
gtzvetkov
05.07.01 г., 01:52
Az ne sum q igral oshte (nqmam vreme), no puk imam WAREZ ver. i e okolo 300Mb. Ako ti se svalq ...
http://free.techno-link.com/gamez/Desperados/Desperados.ace
Guardian
05.07.01 г., 10:23
Вече почти съм изтеглил warez версията, но не мисля да я почвам преди 10, че тогава ми е последния изпит за тази сесия :)
В най - скоро време ще имам и Diablo II exp. та тва лято ще бъде интересно (пък и разбрах, че била много по-трудна от предишното Diablo).
Вярно е, много е трудна... първия куест ми отне почти половин час, втория го играя четири пъти, и все нещо не става - казва ми "моля, започни отначало"...
Играта е направо смешно лесна на този етап... вдигат се уменията, вдига се damage-а на оръжията, и всички показатели на героя, направо става супермен. А гадовете са лесни.
Guardian
19.07.01 г., 00:24
Така вече го пробвах (пълната версия) и макар че играх само началото където те обучават, играта ми хареса (особено филмчетата, направо ми скриха шайбата) иначе това което ме подразни е че в интерфейса никъде не пише коя икона за какво служи и трябва да гадаеш по вида им
Guardian
22.08.01 г., 13:04
значи от около една седмица седнах да я играя (май малко позакъснях, но както и да е) та сега съм на нивото след като освободих Кейт и минах тренировъчното, та в това ниво нямам право да убивам никого, а трябва да навържа всички с въжето това което правя е да ги примамвам с Кейт по един ритник отзад и след това ги връзвам, но сега съм стигнал до момент в който тази тактика не работи...има ли друг начин и какъв е или трябва да опитвам още по този
Psychopompos
22.08.01 г., 18:40
Е, то и аз до там стигнах преди да я оставя и сега трябва пак да почвам да я мъча. Мисля, че трябва много активно да се използват картите на Кейт и шишенцата но доктора.
Guardian
22.08.01 г., 23:21
ами на мен ми останаха 6-7 човека но не съм използвал карти, само им показвах по едно краче :) и те налапват въдицата
fantasticMAX
23.08.01 г., 18:28
Az za sajalenie se ogranichavam samo da tova che chetoh review-to za neia v PC MANIA, no v obsti linii se chuvat vse hubavi nesta.
No ot kakto se machih sas Sudden Strike mi se poizpari malko jelanieto za podoben rod igri :), no vse pak moje i da ia probvam.
Guardian
24.08.01 г., 10:13
Пробвай я играта наистина си заслужава...аз за малко щях да я подмина...добре че не стана :)
fantasticMAX
28.08.01 г., 01:23
Ми сигурно това и ще направя, защото напоследък наиситна няма много интересни игри на хоризонта.
Авторски права на vBulletin