Виж пълна версия : Еееее
[МиГ29]Fulcrum
22.11.02 г., 13:05
изтрито
V I P E R
22.11.02 г., 14:22
Originally posted by [МиГ29]Fulcrum
Затворете го това - излишно е. Най-добре с гласуване.
Ами не всички хора са просветени колкото теб с операционните системи. А и постоянно излизат нови версии, така че не виждам срещу какво роптаеш. Като не ти харесва не го чети. :spy:
Originally posted by [МиГ29]Fulcrum
Затворете го това - излишно е. Най-добре с гласуване.
Много си е добре мисля.
The Penalty
22.11.02 г., 14:32
Да си остане!
V I P E R
22.11.02 г., 14:34
Originally posted by Goro
Много си е добре мисля.
Goro къде ти изчезнаха 10000 поста :confused:. Май си писал доста в софтуер :lol: :super: :shock:
Mani s vseki den postovete mi namaliavat
[МиГ29]Fulcrum
23.11.02 г., 14:14
изтрито
Вярно си е ! И аз мисля ,че колкото по-малко раздела има форума толкова по-добре ... по-компактно е !
На мен ми е много досадно само да разглеждам един раздел , после айде на друг , на 3ти ... 8ми ... гадно е ... затова обикновенно и разглеждам само един , два и съответно изпускам интересни теми , то от мен си зависи де , но просто е досадно ...
Ето как си представям форума в най-добър вид :
Hardware
Software & Общи приказки
Сети и т.н.
Далавери
може и игри ... но все тая
Metanoia
24.11.02 г., 06:06
Дай пак да дам акъл...
Защо няма просто един раздел Операционни системи?:idea:
fon_tomov
04.12.02 г., 17:38
IMA SI HORA ZA VSICHKO!
Ili inache kazano vsiaka stoka si ima kupuvach!
Nikoga ne e izlishno da ima i sekcia Windows. Tochno obratnoto, men ako pitate tazi e NAI-NEOBHODIMATA. Pone ako ne drugo Windows-a (kakavto i da e toi) sazdava dostatuchno iadove.
astromi
05.12.02 г., 17:01
Originally posted by fon_tomov
<bul>IMA SI HORA ZA VSICHKO!
Ili inache kazano vsiaka stoka si ima kupuvach!
Nikoga ne e izlishno da ima i sekcia</bul> Windows. <bul>Tochno obratnoto, men ako pitate tazi e NAI-NEOBHODIMATA. Pone ako ne drugo </bul>Windows-a<bul> (kakavto i da e toi) sazdava dostatuchno iadove.</bul>
Въпреки, че някои букви са разбъркани по-лесно се чете на кирилица, нали? :conf:
А относно раздела, въпроса е спорен. С много раздели е объркващо и сложно, но пък всичко в един също си има лошите страни.
Авторски права на vBulletin