Виж пълна версия : seti?
ktsolov
22.11.02 г., 11:57
kakvo e stanalo s foruma za seti?
Ами какво...СЕТИ и ЮД вече са на едно място, а и за всички бъдещи подобни проекти ще се пише тук...
RoastMe
22.11.02 г., 23:00
tva e mnogo typo predi beshe p-dobre napraveno:spy:
Stonefish
22.11.02 г., 23:50
Хората са вече уморени да се радват колко сетита са сметнали :cool: Аз вече проверявам на 3-4 дена как вървят нещата... едно време си проверявах статистиката по 3-4 пъти на ден... нищо, че смятах с една к-6 на 500 :D
Light_up
23.11.02 г., 01:09
Верно е много тъпо ако и в бъдеще остане така
Metanoia
23.11.02 г., 04:57
Тъпото е че са изтрити старите постове по темите, а бяха много ценни!
Чудя се дали не са запазени някъде поне в един zip... че да си ги дръпнем да си ги имаме... Само няколко МВ ще са!
Stonefish
26.11.02 г., 19:02
Originally posted by Metanoia
Тъпото е че са изтрити старите постове по темите, а бяха много ценни!
Чудя се дали не са запазени някъде поне в един zip... че да си ги дръпнем да си ги имаме... Само няколко МВ ще са!
Хахаха, това ми напомня на моя зор да си паза майлс от приятелки... паза ги и когато след 1 година ми се напълни пощата се оказва, че не съм ги препрочел нито един път и почиствам пощата :D Единственото, което ще липсва ще бъде оправянето на проблеми с клиентите и няколко линка :) Както и чуството, че си имаме наш си форум, а не такъв дето го делим с другите :cool:
Light_up
27.11.02 г., 03:41
Както винаги си абсолютно прав :)
Metanoia
27.11.02 г., 23:24
Originally posted by Stonefish
Хахаха, това ми напомня на моя зор да си паза майлс от приятелки... паза ги и когато след 1 година ми се напълни пощата се оказва, че не съм ги препрочел нито един път и почиствам пощата :D Единственото, което ще липсва ще бъде оправянето на проблеми с клиентите и няколко линка :) Както и чуството, че си имаме наш си форум, а не такъв дето го делим с другите :cool:
Аз все още си пазя по възможност всички мейли, които получавам в пощата си... и за това сега е препълнена! И да, много често никога не прочитам запазените мейли, но понякога МНОООГО се налага! Аз лично искам пак темите да могат да бъдат разглеждани.
Stonefish
29.11.02 г., 08:22
Е, щеше да е хубаво да може да се браузват старите теми, но чак наложително не ми се струва..., но така като говоря ще вземе да изглежда отстрани, че съм един несантиментален корав тип, а това не е вярно ;) Бтв на мене никога не са ми трябвали стари писма, освен за някой телефон, който ме мързи да търся из бумагите или приятели. Никога не е било "майл на живот и смърт" :D Чудя се какво ли толкова важно ти пращат на тебе :p :drunk:
astromi
05.12.02 г., 14:56
Това е някакъв линк (http://pub12.ezboard.com/fhardwarebgforum83160frm5) от по-старият форум от 2001 г.
Тогава за СЕТИ се е писало в Софтуер.
Ама май е прекалено старо щото липсват най-горещите дискусии когато ние българите се бяхме амбицирали и дръпнахме от 55-57 място в класацията до 43-44 и накрая 42-ро на което си стоим вече цяла вечност :D
Stonefish
05.12.02 г., 20:33
То май там и ще си останем, но поне номера е готин. Нали знеш 42! :super:
Аааааа тука вече си в грешка. ;)
Ако проследиш класацията на страните по дни ще забележиш че всеки ден стопяваме по около 1000-1500 юнита на Сингапур.С това темпо след около 60 дена ще сме 41-ви, а след около 3 месеца вече ще сме 40-ти. :super:
Metanoia
06.12.02 г., 08:30
Originally posted by [morf]
Аааааа тука вече си в грешка. ;)
Ако проследиш класацията на страните по дни ще забележиш че всеки ден стопяваме по около 1000-1500 юнита на Сингапур.С това темпо след около 60 дена ще сме 41-ви, а след около 3 месеца вече ще сме 40-ти. :super:
Брей, че кой смята толкова в таз България!?
Наистина нещата май се пораздвижиха и напоследък доста повече хора смятат. :comp:
Виж само тоя пич PL@MEN_01.През последната седмица прави по 500-600 юнита на ден!:shock:
Stonefish
06.12.02 г., 10:55
е. този изби рибата с тези юните. май се водеха крънчери тези типове. Май все пак никой не го познава. Но пък това няма значение важното е да смята :D
мда... а аз се влача с 0.8 на ден... :(
ама все пак така си е... ;) по добре с малко от колкото с хич! :) леле ще взема да измисля нещо велико като мисъл и да влезна в историята с него... ;) хехе
Originally posted by [morf]
Наистина нещата май се пораздвижиха и напоследък доста повече хора смятат. :comp:
Виж само тоя пич PL@MEN_01.През последната седмица прави по 500-600 юнита на ден!:shock:
http://www.setiatwork.com/cgi-bin/bulgaria.cgi?name=alexz#top
<bul> tuka gledam ama go nqma?!? </bul>
Light_up
09.12.02 г., 07:39
Там е, ама е с друг nick "12) Plamen Siarov - The Best In Bulgaria"
Мислех че не може да се сменя nick-a, тоя направо ме уби кво прави.
Сега кат се сетя първо беше само PL@MEN после май от СЕТИ го спряха, но само след няколко дни продължи да си смята при това 2-3 че и 4 пъти повече от преди.
не знам за вас момчета,но след 6 години CPU time и 5000 резултата, аз мисля да поспра малко. Айде успех от мене :)
и пак си мисля .. Щатите връщат толкова юнити за 2 дена , колкото БГ за времето на целия проект... но аз лично съм върнал повече от колкото Джибути , Туркменистан и още 25 други страни. Размера наистина няма значение в случая :)
Originally posted by Light_up
Ника можеш да си го смениш , когато поискаш. Стига да си пазиш паролата за акаунта. Ако ли пък не , можеш да поискаш да ти изпратят нова.
Поздрави: Andrew
Originally posted by jay
не знам за вас момчета,но след 6 години CPU time и 5000 резултата, аз мисля да поспра малко. Айде успех от мене :)
Ама май не си спрял съвсем - 3 пакета на ден. На 26 пакета зад мене си и смяташ по-бързо с 0.3 пакета на ден. Иначе и аз съм в пенсия...:) E, гледай все пак да не ме изпреварваш ; първи парцел ,37 място ми харесва за вечна почивка:D :p
Originally posted by Light_up
Там е, ама е с друг nick "12) Plamen Siarov - The Best In Bulgaria"
Сега кат се сетя първо беше само PL@MEN после май от СЕТИ го спряха, но само след няколко дни продължи да си смята при това 2-3 че и 4 пъти повече от преди.
малеее...815.6 на ден?!? как става това?!? това според статистиката де...да му мисли СИНЕМАН... :) хехе -> Days to
overtake 26.61 с тези темпове... :)
Авторски права на vBulletin