Виж пълна версия : малее...колко е пусто... :)
Хайде да побия аз колеца... :) хехе
нещо не мога на намеря нещо по така по въпроса за ОФЛИНЕ смятане на РАКА...?!? някой да го е измислил?!?
например при СЕТИ-то си копирах само 9 фаила и готово, ама тука (УД) са около 2МБ бре...?!?
Originally posted by alexz
нещо не мога на намеря нещо по така по въпроса за ОФЛИНЕ смятане на РАКА...?!? някой да го е измислил?!?
например при СЕТИ-то си копирах само 9 фаила и готово, ама тука (УД) са около 2МБ бре...?!?
Мисля, че с UD не става. Поне такива спомени имам от четене по техния форум. Виж там, дори във FAQ имаше май точно такъв въпрос.
Тези дни мисля да stick-на две теми най-горе на този раздел, едната за SETI, другата за UD. Така хората, които не са чували за тези неща и за тимовете на HWBG ще се ориентират по-лесно.
Satanail
22.11.02 г., 17:54
Ами той SETI отборът вече умря - аз пратих последния юнит преди 2 седмици...:no:
Metanoia
22.11.02 г., 18:12
Originally posted by Satanail
Ами той SETI отборът вече умря - аз пратих последния юнит преди 2 седмици...:no:
Ako не успея да укрия МНОГО качествено UD Agent-а ще смятам за HardwareBG SETI Team, защото то поне се крие със SETI Hide и подобни неща...
Айде кажете как да го скрия (UD) така, че да не стои в Tray-a и да не се вижда като процес под 98 ако може!!! Май King Nothing беше казвал за някаква негова програма, но като ги няма старите теми... :(
Помагайте, че как да убедя колегите, че не забавя компютъра и че 100% е само като няма други процеси... (в интерес на истината RAMa на служебния Duron e малко и наистина забавя... :argh: )
П.П. Ей че малко постове имам! :weep: Ама не ме е яд, че ми е моята бройка по-малко, а че са загубени старите теми за SETI и UD... Не могат ли да се видят по някакъв начин?:fly:
astromi
22.11.02 г., 18:26
Аз май имах може би десетина записани теми за SETI :jump:
Но от най-старите, ще проверя на домашният компютър.
Имам по някоя и друга от софтуер ако не се лъжа, но пак ще проверя за по-сигурно.
Originally posted by alexz
Хайде да побия аз колеца... :) хехе
Много странно аз по едно време посмятах малко СЕТИ и то си беше offline ако трябваше да съм online (аз съм на dial up на цифров телефон) щеше да ми излезе бая пари понеже бях и с къде къде по-слаба щайга :ghi:
astromi
22.11.02 г., 18:58
Дааа, при СЕТИ беше лесно с кеширането, но с УД още не ми е много ясно.
Авторски права на vBulletin