PDA

Виж пълна версия : Търси се човек за поддържане на сайт (уебмастър)

QWERTY
02.02.05 г., 13:17
Търси се човек за поддържане на уебсайт (уебмастър).

Описание на работата:

Пълен работен ден. Може плаващо работно време. Човекът поддържа средно голям уебсайт чрез автоматизиран администраторски панел. Въвежда продукти, новини, грижи се за обновяването на информацията в сайта. Познания по уеб технологии не са задължителни, но са плюс.

Минимални изисквания:

- Генерално познаване и разбиране на уеб технологиите. Генерални познания за различни видове графични изображения. Минимални умения за работа с графичен редактор (например Photoshop).

- Знаене на английски е плюс
- Познаване на HTML, JavaScript са плюс, познаване на PHP и SQL са още по-голям плюс.
- Познания за различни марки и модели мобилни телефони са плюс.

Очаквана стартова заплата - 400 лева.

За повече информация - тук или на PM. Можете да не изпращате пълна автобиография, просто описвайте какви познания по IT имате. Аз ще ви препитвам на ICQ.

vng
02.02.05 г., 13:52
QWERTY, обявата ми е интересна та имам няколко въпроса- жена ми има много добри познания по Photoshop, Corel Draw, Illustrator и други някакви такива- рисува прилично. Познания за мобилни телефони също има доста добри но за HTML, JavaScript PHP и SQL никакви (освен за HTML някакви там)- такъв човек върши ли ви работа?
И второ- на работно място ли се работи или може отдалечено (живея в центъра) имам впредвид че жена ми гледа малко дете и има много свободно време но вече писах горе какво знае и какво не!

xts
02.02.05 г., 14:11
Аз ще се справя, обаче това ме притреснява - "Пълен работен ден" - работа си имам, не мисля, че ще ми е проблем да подържам даден сайт с работа за по час два на ден от нас.

Ако меже да се измисли нещо, за контакти на ICQ, тук или ЛС

QWERTY
02.02.05 г., 15:41
Иска се човек на пълен работен ден. Това изискване не го измислям аз за съжаление. Тоест трябва да се ходи до офиса на фирмата. Каква част от работата ще се върши там и каква в къщи вече е въпрос на договорка между работника и конкретният ръководител. Да се върши всичко от в къщи не може. Работата си е с договор и всичко както си му е редът.

xts
02.02.05 г., 15:51
Мерси, звучи лесно и доходоносно, но съм ангажиран вече с договор.

Twinsis
02.02.05 г., 16:18
имаш ПМ QWERTY, влези в ICQ

alexz
04.02.05 г., 11:30
къде се намира 'офиса'- като местоположение?

[mAd_cAt]
04.02.05 г., 23:11
Брай ,каква лесна работа за 400лв ,и то с някакви минимални изисквания.Чак ме е яд ,че не съм на 18 :( Единствено Познания по PhotoShop нямам ,а в другото доста по-големи от минималните :)

ander4o1
07.02.05 г., 22:47
Здравейте, отговарям на условията които поставяте завършил съм курс по Web Design и html, имам опит с Photoshop, Macromedia Dreamweaver, Macromedia Fireworks, Corel Draw и др. Английският не е проблем. :rolleyes: Повече информация мога да дам на ICQ: 106842408 или на alex_ivanov@abv.bg

PS:Мога да започна работа веднага.

To6o
09.02.05 г., 16:35
.....................
111409089

TheSnake
28.02.05 г., 01:13
Аз мисля че съм подходящ за работата ако все още е активна обявата