PDA

Виж пълна версия : В форума има някакъв бъг!!!!

genchai
02.02.05 г., 12:00
Регистрирах се преди няколко дена и още имам 0 мнения :)
всичко до тук е ОК, обаче се оказа че има 12 мнения от мое име макар че в профила ми пише "0"! Даже получих лично съобщение дали "офертата за видео карта която съм пуснал е още валидан..." :D

Dark Skywalker
02.02.05 г., 13:41
Сигурен ли си, че някой просто не ти е пуснал РМ погрешка?
Свържи се с изпращача и уточни това с него, pls...
Ако той е пратил РМ до някого другиго и си го получил ти, тогава имаме проблем.

vbTheKing
02.02.05 г., 14:34
дарк, човека има мнения! Дай сърч на всичките му постове и виж сам:
http://www.hardwarebg.com/forum/search.php?searchid=3042
:cool:

Goro
02.02.05 г., 14:57
При мен не вади нищо.

xatri3
02.02.05 г., 15:01
Най-добре от никнейма му извикай всички съобщения. Иначе на мен ми ги показва на този линк - http://www.hardwarebg.com/forum/search.php?searchid=3067 :)

Fo
02.02.05 г., 15:19
Изглежда идто му се променя, трябва от менюто на ника.

Smoky
02.02.05 г., 15:26
Мда, всяко търсене си има собствено ID и линкът престава да е валиден след известно време... Това е така и при четенето на новите теми - само refresh не върши работа, трябва пак да се цъкне в менюто :)

Daniel
02.02.05 г., 15:38
Мда... потребителя genchai наистина има мнения. А сигурно ПМ-а е относно поста в тази тема -> http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=48964
6-тия по ред.

---
видео карта Asus A9550GE-TD 128MB 128Bit 250/400 @ 425/500
картата е на 3-4 месеца гаранционна - 90 лева.

0898 71 22 00
---

Интересно какво ли се е омазало в БД на форума...

П.С. Да не би този ник да е бил изтрит по някакви причини? И сега когато пак е регистриран същия, старите теми на предишния стават негови?

genchai
02.02.05 г., 15:57
Мненията които излизат са от 23, 24 и 25.01 а аз се регистрирах на 31.01 така че явно е имало или все още има и друг usser genchai!
Нека знаещите и можещите да се изходят по въпроса че нещо не ми допада идеята да сме двама genchai-овци и да не се знае кой кой е...

Daniel
02.02.05 г., 16:13
Не ми се вярва софтуера на форума да допуска регистрация на 2 еднакви никнейма. Каго гледам тези дати са от преди пробива на форума и е възможно при възстановаването или при пренасянето на базата към новия форум, предишния ник да се е "загубил" (затрил).

genchai
02.02.05 г., 16:29
Даже сега се промени работата!!! До преди малко и на двата ми поста пишеше съотетно мнения 1 и 2 а сега като рефрешнах вече станаха 14...
старнно! Форума май си прави каквото си иска :cool:

Ba4o Kiro
02.02.05 г., 16:46
Не ми се вярва софтуера на форума да допуска регистрация на 2 еднакви никнейма. Каго гледам тези дати са от преди пробива на форума и е възможно при възстановаването или при пренасянето на базата към новия форум, предишния ник да се е "загубил" (затрил).

Да, има някои загуби по базите след атаката и миграцията от V2-V3. Който има такъв проблем - нека го report-не. Баш-Админ Goro веднага го fix-ира :). Форума не си прави каквото иска. Просто сега ти излиза бройката на всички постове които имаш. За напред би трябвало да нямаш проблеми.

Miki
03.02.05 г., 10:59
На мен ми се изгубиха 10-тина поста - виж най-долу (http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=48435)

Karata
03.02.05 г., 18:31
Извън темата, но да не пускам друга - това в attachment-а дали е само при мен? Забележете, че не всичката кирилица е маймуни... Използвам AvantBrowser 10 в/у IE6.

xatri3
03.02.05 г., 19:10
Да, само при тебe е. Аз с lynx под Unix нямам проблеми с кирилицата ти за IE питаш... :) Не знам какво е това AB10, но му настрой encoding-a.

massacre
03.02.05 г., 21:34
Извън темата, но да не пускам друга - това в attachment-а дали е само при мен? Забележете, че не всичката кирилица е маймуни... Използвам AvantBrowser 10 в/у IE6.

Когато натиснеш на Back, след като си гледал друг сайт, чийто title е на кирилица, отново ли така прави?
Аз имам известни съмнения, че може да е някаква настройка на самия shell за IE-ра.

Karata
04.02.05 г., 08:23
Не, момчета, моя грешка - не съм уточнил - засега го окривам само на http://www.hardwarebg.com/forum. А и не всичко, както се вижда от прикачения файл в предишния ми пост - има и един съвсем читав ред - "Редактирай съобщение".

Забелязах абсолютно едно и също поведение и на офис машината, и на домашната. И то откакто е променен форумът. И на двете места съм със почти сходни инсталации.

И това само в Avant Browser - IE не е така. Най-много ме дразни, че същият AvantBrowser на предишния вид на форума си се държеше добре.

Goro
04.02.05 г., 22:19
Виж какъв енкодинг ти показва Авант браузера като ти дава страницата на маймуни?

Karata
04.02.05 г., 23:03
Виж какъв енкодинг ти показва Авант браузера като ти дава страницата на маймуни?

Cyrillic (AB има само един такъв). И страницата НЕ е на маймуни - само списъка от Back и Forward бутоните. И, както казах не целия списък...

Сега се замислих дали не update-вах наскоро до последната версия на AB... Утре ще го махна и ще "върна" малко :) да видя да не е в това проблемът.