PDA

Виж пълна версия : Предложение за форума

Rust
21.11.02 г., 20:28
От доста време се замислям и все ми се струва , че ще е по-удобно "Общи приказки" и "Софтуер" да са в една тема ...
1 - защото като цяло общо 2те заедно имат нови теми приблизително колкото "Хардуер" !
2 - като характер не са толкова различни , пък и някой път общите приказки включват и софуер (то и хардуер понякога , ама айде ... )
3 - много по-удобно е смятам да се разгледа един подраздел с 6 нови теми , отколкото 2 с по 3 . Самата навигация ще се улесни ...
на мен лично ми е досадно само назад напред да цъкам , ако има и други сродни мнения защо не се направи така ? :jump:

Rust
24.11.02 г., 01:58
Хмм , май никой не е заинтересован по въпроса ?

Ето още едно предложение как да изглежда форума :

-Хардуер

-Софтуер & Общи приказки

-Сети и т.н.

-Далавери

няма ли да е много по-лесно и компактно за browse-ване ?

хем горе-долу ще има по равна посещаемост във всяка подтема ...

pav
24.11.02 г., 02:17
Твърдо не !

Metanoia
24.11.02 г., 05:26
Определено Далавери трябва да отиде при Хардуер! В това съм 100% уверен!:deal:

PARADOX_sf
24.11.02 г., 12:19
Ne mislia che triava da otide v HW zashtoto tam naprimer moga da pusna da si prodavam i GSM-a. Edin pich vizdam che i ICQ nomer prodava.
Zashto da ne se prodava i legalen software?

ToHu
24.11.02 г., 12:39
Според мен и Общи, и Софтуер, и Далавери трябва да си останат отделни раздели. Дори мен ако питате е хубаво да има осен софтуер раздел и за програмисти нещо от сорта С++, Делфи, Паскал и т.н. където да се пише само за това, щото в Софтуер са повече общи приказки относно софтуера. Не съм чел много там, но напоследък чета из tech.bg и там дажи хората искат отделен раздел за С, но Dreamer спиии :weep: , както и да е , тук май няма много програмисти ама един раздел няма да пречи на никого, моието мнение де.

Rust
24.11.02 г., 13:53
Aбе не ви знам вие как разглеждате , ама в новите раздели сега примерно "windows" "linux" и т.н. познайте колко хора влизат ? май само тези които искат да питат нещо ! Струва ми се ,че само раздела за мрежи е успешно попадение !
Пък и нали знаете , че колкото е по-просто едно нещо , толкова шанса да се развали е по-малък и да се работи с него
е по-лесно !

ToHu
24.11.02 г., 14:54
Ами не знам, според мен е по добре да са разделени, всеки чете там където е интересно, така и темите остават по дълго на първа страница. Иначе всички като са на едно място от сутринта до вечерта темата може да е минала на втора страница и никой да не е чете повече. Според мен болщинството потребители четът темите само на първата страница.