PDA

Виж пълна версия : радиатор+поправка

tuschko
18.01.05 г., 20:37
намерих един от онея радиотори, чиито ребра така са нагънати че сами по себе си образуват тръбите, но човека на който беше радиатора каза че е спукан и течал леко от по средата и не можел да се поправи. Дали наистина е така? А другото което искам да разбера - какво пречи като е спукан?!? Помпата ми ще бъде потопяема и мога да направя така че радиатора да тече в резервоара с водата :)
Ще има ли някакво отрицателно въздействие на производителноста, ако тече, макар и леко?

tuschko
18.01.05 г., 20:42
мога да изпълня тази част която тече със силикон, циганска история... ама ако ми го даде за без пари :D

woynoff
18.01.05 г., 20:43
ако можеш да бръкнеш с пръст до дупката, взимаш една гадост от тези на BISON- двукомпонентните и го запушваш......те са перфектни, пък и не вервам да сложиш помпа с 40 метра напор така че ше работи ;)

tuschko
18.01.05 г., 20:48
ами ребрата са изключително нагъсто, но за сметка на това образуват множество въздушни канали, така че гледам откъде тече и пълня със силикон, но ще видя утре дали ще ми го дадат....

tuschko
20.01.05 г., 19:19
Намерих си друг радиатор - меден от москвич, като го пробвам с вода сякаш не е пробит, обаче има друг проблем - отвътре има цели парчетии от ражда от двигателя и излиза мръсна вода. Първо ще се опитам да го промия че да изкарам големите остатъци, после ще ми трябва нещо силничко(все пак да не ми падне ръката ако се изкапя леко) за "киселинна" промивка. Гледам в една тема кислол препоръчват...