PDA

Виж пълна версия : Проблем с базата данни

CYPER
17.01.05 г., 16:25
There seems to have been a slight problem with the HardwareBG Forums database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.

An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.

We apologise for any inconvenience

Като кликна горе в дясно на View New Threads и ми дава това.
А аз откакто се помня само по този начин чета форума.
Какъв е проблема?

3-4 пъти пробвах и не става.

Моля ви оправете го.

Roshav
17.01.05 г., 21:26
Хайде някой който знае нещо да пусне малко инфо, че и мен това ме нерви.

CYPER
18.01.05 г., 01:39
Моля ви се де оправете го - цял ден стои така.

OgiDogi
18.01.05 г., 08:13
Originally posted by CYPER
Моля ви се де оправете го - цял ден стои така. И на мен ми се иска някой да го оправи.

DimKo
18.01.05 г., 13:25
Хайде да се включа и аз : Оправете го, плз. Много е досадно да се преглежда форум по форум... :(

The_powerhead
18.01.05 г., 15:08
Originally posted by CYPER
Като кликна горе в дясно на View New Threads и ми дава това. Мдаа и search- a не работи. Кофти...

V I P E R
18.01.05 г., 15:42
Пуснал съм тема в служебния, ама явно колегите си имат работа. Потърпете малко и ще се оправи всичко.

xts
18.01.05 г., 17:08
Аз си мисля, че може би нарочно е забранена временно функцията за search. Тя товари най-много с такава огромна база данни и хора като мен, които държат на autorefresh страницата с View News Posts ;)

massacre
19.01.05 г., 16:54
Нямам абсолютно никакви проблеми, нито с View New Posts, нито с която и да било част от сайта. От вкъщи, обаче. От работа се дъни точно там, където казвате и тук. Което ме навежда на мисълта, че има някакъв проблем с прокситата. На работа съм през прокси. А се сетих, защото знам, че и Рошавия ползва такова. Мисълта ми е, дали всички, които имат проблем минават през прокси?

V I P E R
19.01.05 г., 17:03
Аз не знам да минавам през прокси а имам този проблем.

DimKo
19.01.05 г., 17:22
Странно - при мен сега всичко си работи. Не ползвам прокси, не съм пипал мрежовите настройки от сумА време. Най-много вчера фирменият нет да е бил през резервния доставчик, ако е имало проблеми с ADSL-а. Но не виждам какво общо би могло да има това...

Roshav
19.01.05 г., 17:47
Сега през проксито всичко е наред.
Довечера ще видя как е и без прокси.

CYPER
19.01.05 г., 20:11
При мен вече всичко е Cool :)