CYPER
16.01.05 г., 22:18
Значи налага се да си сменя телефона, защото с този договор е яка резачка, а и оператор sux.
Оферти има много, но съм се спрял конкретно на няколко телефона:
Sony Ericsson K700i
Samsung D500
Motorola V3 Razor
Siemens SL65
Nokia 6230 - този от доста отдавна исках да го имам, ама вече нови шукарии заляха пазара. Все пак е в списъка.
Важното за мене спрямо телефоните е:
Камерата да прави хубави снимки.
Да издържа батерията достатъчно дълго - поне 3 дена като се има в предвид, че ще разполагам с 300мин-400макс минути на месец - тоест около 10 минути на ден.
Знам, че ще кажете ами вземи на тебе каквото ти харесва, ама когато човек си купува нещо ново иска да даде парите си за най-доброто и после да не съжалява за, че не е взел другото.
Най-добре ще е да взема всички телефони наведнъж, ама е невъзможно.
А забравих - аз и баща ми ще вземаме по 1 - тоест кажете според вас кои са 2-та най-добри телефона по-горе - нема да вземем едни и същи все пак.
Ами надявам се да има отзовали се.
P.S - Старите LG U8120 като се върна някой ден в БГ ще ги пусна тук в Далавери за продан :D
Оферти има много, но съм се спрял конкретно на няколко телефона:
Sony Ericsson K700i
Samsung D500
Motorola V3 Razor
Siemens SL65
Nokia 6230 - този от доста отдавна исках да го имам, ама вече нови шукарии заляха пазара. Все пак е в списъка.
Важното за мене спрямо телефоните е:
Камерата да прави хубави снимки.
Да издържа батерията достатъчно дълго - поне 3 дена като се има в предвид, че ще разполагам с 300мин-400макс минути на месец - тоест около 10 минути на ден.
Знам, че ще кажете ами вземи на тебе каквото ти харесва, ама когато човек си купува нещо ново иска да даде парите си за най-доброто и после да не съжалява за, че не е взел другото.
Най-добре ще е да взема всички телефони наведнъж, ама е невъзможно.
А забравих - аз и баща ми ще вземаме по 1 - тоест кажете според вас кои са 2-та най-добри телефона по-горе - нема да вземем едни и същи все пак.
Ами надявам се да има отзовали се.
P.S - Старите LG U8120 като се върна някой ден в БГ ще ги пусна тук в Далавери за продан :D