Виж пълна версия : Logitech
FreeSoul
14.01.05 г., 17:58
Почти мисля че е безмислено(мисля-безмислено :D :D ) да казвам за какво става дума, ама хайде ще кажа - мод на мишката, крайно време е вече да започне да свети синичко...модела на мишката М-BJ69, интересуват ме точните данни на диода който трябва да купя, да не взема някой по слаб или други такива че хич ме няма с тоците, затова и питам, лесно ли се сменя, някакви странични ефекти напр непослушна мишка:p
CodeWarrior
14.01.05 г., 18:08
Ще ти снимам довечера моята не модната мишка да видим дали ще ти хареса:)
Еи 4е то става ли от червено диодче да се смени с синьо я кажете вие сте мозаците и аз сам с Logitech M-BJ69
toiletduck
14.01.05 г., 21:45
Охх...що да не става? Много ясно че може да смениш диода ако искаш бенбен ше свети. Отиваш в някой магазин дето има Много диоди и искаш един не дифузен мин 4000 миликандела син диод. Ще струва някъде 50ст. Прибираш се отваряш мишката и отпояваш стариа и запояваш новиа. В никакъв случай не зимай под 4000 миликандела защото няма да работи добре мишката. Ако намериш 12 000 (пък и 30 000 ще е яко) миликандела ще ти свършат още по добра работа. Ако мишката е жична ще стане работата. Ако не е няма да го бъде.
ЕДИТ: Аз съм със същата мишка сега видях :) И сам сложил син диод 4000 миликандела. Работи добре на един стар картон сив от бележник. На бюрото да не ти казвам как работи. Трябва да си купиш едноцветен пад. Сив е най добре.
:D ооо аз още сега ще пробвам имам си и диодче и всичко само малко веме да намеря и готово а аз удома за подложка ползвам една покривка ама добре изпъната и плашока е направо убиес ади марси отивам да творя:D :D
FreeSoul
15.01.05 г., 03:25
е ако не друго поне светнахме още няколко други юзъра за този красив мод:D
_65536_kb_sec_
15.01.05 г., 15:33
mnogo qsno `e stawa sys sin diod
prosto trqbwa da se wzeme diod s wyzmovno naj golqmo izly`wane
nqkude 3000-6000 mCd
w na`aloto misleh `e swetodioda i fotodoida sa napraweni na edna dylvina na wylnata no wsy[nost fotodioda e uniwersalen :)
taka `e modwaite na wolq :)))))
Daniel_Falin
20.01.05 г., 20:23
значи отивам в магазина и казвам на продавача светодиод над 4000 миликандела...така ли?
снимки някои няма ли да качи че така само на приказки не е много интерсно
Авторски права на vBulletin