PDA

Виж пълна версия : Странична ламарина?

toiletduck
11.01.05 г., 21:22
Понеже тука си моднах страничната ламарина ма стана гадно и са ще се опитам да оправя кашата която забърках и се появи следния проблем. Нали срязах си ламарината и плексито на лазер. Та понеже нямах с какво да закача плексито реших да го лепя. Добре лепене супер. Ма го почнах с канаколит. Значи плексито на места се омаза и седи адски грозно а там дето е излезнало по ръбовете стана бяло. Аууу. Та тука след 2 седмици мисля да я оправя като се поосвободя. Искам да разкарам тоя плексиглас и да сложа нов но този път ще го залепя със силикон. Бих искал да ми дадете препоръки с какво да си залепя най-добре плексигласа и най важното - ако по време на махането на сега залепения плексиглас ламарината се деформира или развали по начин който не може да бъде поправен (тоест да се преебе тотално *крива да стане или да се счупи) откъде мога да си купя само ламарината? Размерите и са : 44,7см широка и 40,7см висока. Спешно е :rolleyes:

Veseliq
11.01.05 г., 21:28
Канаколита много лесно се маха. С нагряване става. Можеш да пробваш със запалка да нагрееш ламаринат аот вън и плексито ще се отлепи, ако кутията ти е ръчно боядисвана не го прави...
Иначе Защо не земеш плекси 3см по голямо от дупката на височина и на ширана. След това пробии дупки (МНОГО ВНИМАТЕЛНО) и с декоративни винчета, от зад с гайки... Внимателно имам предвид - с фулмастер отбелязваш къде да има дупки, после с 1мм бургия или най-малката дето имаш правиш дупчица с напълно изправена бормашина. После разширяваш с 3-4мм каквито винчета харесаш...

toiletduck
11.01.05 г., 21:30
Бе мене не ми е проблем да и хварля черна боя. Проблема ми е единствено как ще се отлепи плексито защото не искам да съсипвам ламарината. Тя стана доста добре. Това е единственият проблем. Някой друг да се изкаже?

CodeWarrior
12.01.05 г., 10:18
Имаш ли адрес или телефон на мястото където си рязал с лазер?

toiletduck
12.01.05 г., 22:40
София, кв. Захарна фабрика
ул. "Кукуш" No. 1
Слаботоков завод, офис 115
тел./факс: 02 / 8220773
GSM: 0888-316381, 0888-316821, 0888-322872, 0887-332623

http://www.blaser.hit.bg/

kai4o
14.01.05 г., 14:05
и аз съм си моднал кутията,плекса съм го хванал с поп нитове, но трябва много да се внимава защото се чупи.
Трябва да се слагат по-големи шайби отзад.
Става много красиво.
Успех

Vancata
16.01.05 г., 01:38
А по въпроса за капака аз имам един неприатен проблем имам някаква проментална кутия JNC и на капака и е изобразен един интерен експлорер който ме вбезява искам да си закупя от някъде 2 капака за мидъл талор някъде 35 на 43см мислех си аз да си взема някаква ламарина и с винтове в четирите ъгли ама незнам ако намеря такива капаци по добре да не дупча ще потърся и от някой стар кейс да вида дали ще намеря :rolleyes:

П.С. помогнете че немога да ги гледам тея "e" та както съм му турил черна лъскава боя ми се набива така яко в очите като трън:mad:

toiletduck
16.01.05 г., 02:10
Тоя плексиглас падна много кеко и на ламарината нищо и няма. До ванката: Можеш да си я срежеш така че да изчезне това Е. Много е гадно да гледаш такиа работи микрософтски. Другия вариант е да нямаш странична ламарина а просто да сложиш едно парче плексиглас което да я замества. Така решаваш проблема. Не знам как ще ти седи обаче. Мисли и гледай ламарината. мисли какво можеш да изрежеш :)

Vancata
16.01.05 г., 02:18
Ако го изрежа се получава много грозно защото аз не искам да режа по тези контури а и искам и 2 та капака да ги махна можеби с плексиглас и малко черно боя но аз искам да е от ламарина нещо:)

woynoff
16.01.05 г., 09:07
епа земи си неръждавейка и я резни как ти е кеф, след това може отвън да я полираш ше стане огледалце огледалце :D обаче ше треее и горият капак да смениш щото ше прилича на еХкремент иначе ;)

Vancata
16.01.05 г., 12:00
Предполагам ще се получи нещо такова--> (http://www.bluesmoke.net/case_gallery/images/entry73a.jpg) аз получавам подобен огледален ефект и с шпрей мислех да си взема аломинии 2мм да кажем дебелина и да ходя на лазерно рязане да ми го направят както на мене ми е удобно.

Jin
17.01.05 г., 12:47
ако искаш наистина огледална кутия и наистина да си я направиш ти сам и качествено виж тази стария (http://linear1.org/gm/archives/00000156.php) в две части. всичко е изцяло с материали които струват не повече от 20-30лв. три спрея ти трябват: грунд, боя и лак ... и мноооого търкане с шкурката на мокро:D