PDA

Виж пълна версия : Acimir-типично Българският модератор-част 2!

ZuMbAiU
06.01.05 г., 00:35
След като Darky отне конституционното ми право да говоря,а другите да ме слушат(ше го съда) правя втора тема.След като отключи първата тамън ще ги слее ,защото ако ще е и ГУСПУД да е няма право да покрива грешките на КУЛЕГЪТЕ СИ.

xts
06.01.05 г., 00:47
Дай линк да видим проблема :)

XaMaB
06.01.05 г., 00:51
12. Задължително е "инициатора" на дадена сделка да упомене изрично e-mail адрес и/или телефон за връзка и местонахождението си в темата. Изключения се приемат само ако информацията се съдържа в сигнатурата на конкретният човек.

хубаво де. на мене не са ми трити мнения от далавери ама след като може да е в поста или в сигнатурата защо да не може да е в профила?

В продавам имаше: "майла ми е хххх@хххх.сом ама ме търсете на ПМ понеже не си проверявам меила".
това по добре ли е от "майла ми е долу на бутона мейл" който пък случайно е и в сигнатурата

G-Point
06.01.05 г., 00:51
Не видях проблемите да са създадени от страна на Acimir, затова е модератор там, като не ти отговарят постовете на правилата на раздела да се намесва.

ZuMbAiU
06.01.05 г., 00:56
G-Point имам си всички данни на едно кликане разстояние ми е мейла-бутончето "mail" под сигнатурата,а също така и валиден Location.Обясни ми защо убавеца ми е едитвал и драскал-май за мнения,толкова ли не му стигат,не е ли нарушение да си оцветява без причина или вие затова ссте му дали правата?

Zabluden
06.01.05 г., 01:39
Значи ти или си неразбран човек-инат, или на си трезвен (залагай на 2-рото, поне е управдание).
ПИШЕ ЯСНО, че ти трябва да упоменеш местонахождението си В ОБЯВАТА както и начин за връзка.
Държиш лош тон на модераторите, който си вършат работата (честно да ти кажа им е през кур@ тази тема дали е твоя или на някой друг щом е в разрез с правилата и дали вобще някъде пише къде ти е местонахождението, както и трябва.)
Правиш грешката да отваряш нова тема след затварянето си ан 1-вата, което ще доведе до затваряне и на ТАЗИ + привличане на вниманието + забележка/санкция.
По-долу има една тема на Vanu където слуаят е идентичен...

Satanail
06.01.05 г., 02:59
Абе вие още ли не сте разбрали че тука демокрация няма!? :D :cool:

Dark Skywalker
06.01.05 г., 07:29
Originally posted by ZuMbAiU
След като Darky отне конституционното ми право да говоря,а другите да ме слушат(ше го съда)
Айде, давай... :o