Виж пълна версия : Интересен Проблем Асус 5950 Ултра!
$vetlio
04.01.05 г., 17:50
Хора абе не ще да се клоква животното някой ако може да ми помогне да направя ш**аните настройки в рива тунер!!!
Та като клокна малко (дори с 5 мхз) Всичко почва да лагва яко та ми казаха че е от някаква защита като се клокне и сама си намаля честотите??как да клокна?Е Чак да лагва и в експорера??
ПЛСС Хелп щото ще я метна през прозореца!
gogo126
04.01.05 г., 17:55
Светлю първо 4НГ!
Имаш няколко ПМ от мен които май май не си видял....
Опитаи (не помня с коя програма беше :() да си направиш бекъп на биоса...след това му направи копие и го преправи като му увеличиш честотите с Xbios editor и след това го сложи :)
Късмет
не би трябвало да е от волтажите. аз например с 6800 вдигнах волтажите и не ще да се клоква повече от 900. просто картата е топла и не ще повече. махни капака и пробвай. не би трябвало да се слага някаква защита против клок.
$vetlio
04.01.05 г., 18:04
Само да уточня!Значи сега съм със Охлаждане на Залман + 12 СМ Титан (На видеото) и айдъл е 34 на гпу при натоварено не повече от 45!!!!ЗАЩО??????
Като я пипам е студена а и съм на отворена кутия!
има вероятност картата да е куца. :( дано не е. пробвай с волтажите...
Joredos
04.01.05 г., 18:51
Originally posted by $vetlio
Само да уточня!Значи сега съм със Охлаждане на Залман + 12 СМ Титан (На видеото) и айдъл е 34 на гпу при натоварено не повече от 45!!!!ЗАЩО??????
Като я пипам е студена а и съм на отворена кутия!
Което ме навява на въпроса ти сигурен ли,че картата контактува добре,въпреки ниския айдъл?
$vetlio
04.01.05 г., 19:00
E как става номера с волтажите?Ако ес префлашване на БИОС - аз съм търсил ама не мога да намера?
значи с теглиш X-bios правиш backup на биоса ти с nvflash едитваш го, сейваш и флашваш
$vetlio
04.01.05 г., 19:06
@Joredos - Да сигурен съм високи ли са темп?стига и до 50?
Преди със стандартното айдъл 45 фулл 60??
$vetlio
04.01.05 г., 19:10
Казах не мога да намеря биос за мойта??О такаде?Ако някой намери ще съм Мого благодарен!!!!!!!!!!!
gogo126
04.01.05 г., 19:23
Биос ти си правиш :)
На това ли да те у4а....?
Светлю защо не си свалиш rivatuner NY edition ?
там имаше нещо ънлок нз кво си ....?
Сърчни в гугъл итам някъде пишеше как през дос да си направи6 бекъп на биоса и след тожа как да го моднеш :)
СтискЪм палци :)
edit:Точно така беше както казва човека под мен:)
Трябва да си свалиш и Xbios editor :)
с nvflash - пишеш nvflash -b imetonabiosa.rom
$vetlio
04.01.05 г., 20:21
А какво ще кажете за това:Значи като клокна до 480/980 със асус смарт доктор не се забелязва това Лагване а ако клокна и със 1 мхз с РиваТунер или или друга програма и идва лагването?????????????????
gogo126
04.01.05 г., 20:31
Пробвай с друга версия на Ривата...
HEPBAKA
04.01.05 г., 22:01
Изтегли си от някъде cool bits мисля се казваше, ще ти отключи възможността за клок, това е тъй наречената "защита" чудя се как още не са ти го споменали, а може и аз да чета м/у редовете ...
$vetlio
05.01.05 г., 12:42
@ НЕРВАКА
10Х!!!! Много!!
Супер сега животното е на 560/1200 охххх!!
Благодаря на всички за помоща!!!!!!!!!
Авторски права на vBulletin