Виж пълна версия : вижте това!!! FX6800
ASUS V9999 GT/TD/128M FX6800 336.00 349.00 362.00 това пише в мост! може ли да ми обясните?!:D FX6800. тея мост е*ават ли се?
Е какво да ти обясняват. Това е Асуса 16/6 така се води.
flashfreak
04.01.05 г., 12:19
По-скоро той имаше предвид че са написали FX6800, но това не е чак толкова голям проблем ако се сравнява с кутията на Манли 6800, където пак пише FX :D Те хората от nVidia правят всичко възможно да забравят тази серия карти.., а пък то..
Originally posted by flashfreak
По-скоро той имаше предвид че са написали FX6800, но това не е чак толкова голям проблем ако се сравнява с кутията на Манли 6800, където пак пише FX :D Те хората от nVidia правят всичко възможно да забравят тази серия карти.., а пък то.. верно си е:D. тва е едно от нещата, което ме отказаха преди време да си взема манли. :)
п.с. просто ми е интересно и смешно, как такава фирма биха объркали такова нещо.... сигурно са се водели по описанията на кутията на манли :D
flashfreak
04.01.05 г., 12:58
Originally posted by terzer
верно си е:D. тва е едно от нещата, което ме отказаха преди време да си взема манли. :)
п.с. просто ми е интересно и смешно, как такава фирма биха объркали такова нещо.... сигурно са се водели по описанията на кутията на манли :D
Ами като се замисля, е нормално да се допускат такива грешки, виж им ценовата листа, за колко артикули става въпрос.. не може да не се допускат грешки и те са хора, а като се има предвид че са една от най-големите фирми в БГ, ако не най-голямата и имат доста работа, си е напълно оправдано да бъркат.
LanceLink
04.01.05 г., 13:14
:topicoff: Извинете, какъв точно беше смисъла на треда, че нещо ми убягва?
не просто ми беше интересно. мислех да постна темата в общи, но решх, че става дума за хардуер :) а аз живея наблизко на мост и те сега си разшириха склада. а все пак доста хора работят в/у цените и сайта...
Авторски права на vBulletin