Виж пълна версия : Video Karta za 115 lv
SpaceZeaLoT
03.01.05 г., 14:17
Така супер спешно ми трябва хора видео карта за 100лв( в смисъл щотото си всъщам старата TNT2Vanta 16mb ще ми я земат за 15лв) Значи колебая се най - вече между Asus Radeon 9550 или Gigabyte Radeon 9550 както и може би GeForce 5700 LEсхте съм адски благодарен ако на бързо драснете някой ред че неска трябва да я поръчам (брат ми има РД). БТВ тука в сливен искат да ми я продадат за 66 $ до искат и ДДС да сложат. По принцип слага ли се За Асус Радеон-а става дума.
SpaceZeaLoT
03.01.05 г., 14:24
А да в смисъл те искат да ми земат ДДС на Асус - Радеона които е 66$ без ДДС а на Гигабаит и на нормалния без фирмен Радеон не и двата са към 75 $ а сега като погледнах добре ценовата листа то маи няма друго кво да се купи - в смисъл няма еквилаленен като клас и производителност Геометрик форс :( но кажете за радеона плс. БТВ не разбирам от клокване така че след това може да дадете някои съвет как и да го надуя
взимай асуса, пък после ще ти обясня как става номера с клока;)
аз моя асус го взех за 85 долара-само че е геймър едишъна, а пък другия (обикновения) мисля да беше към 75 долара, така че това му е цената.
SpaceZeaLoT
03.01.05 г., 14:52
Ами благодаря много така ще направя сигурно иначе като цяло и щайгата на брат ми е слаба, аз уча във Варна КСТ и там смятам сега да си земам нещо стабилно, а тук брат ми с това Семпрон на 2200+ 256 ДДР 400мхз и с тоя Асус Радеон-а ще може ли да играе що годе Халф Лаиф 2 и това онова ... 80 гб хард екселстар (не че има значение де)
ами на 800х600 мисля, че ще може да се играе.бавно ще зарежда нивата, ама по - добре отколкото изобщо да не може да се играе.на какво дъно е сложен съмпрона?може и той да се пръжне!
SpaceZeaLoT
03.01.05 г., 15:12
Искам да попитам също за какво се използва и какво точно значи DVI-q na kartite ... а да и намерих тука 1 сравнително на същата цена GeForce5700LE не ли по - добър от Asus Radeon-a 9550.
SpaceZeaLoT
03.01.05 г., 15:39
Дуното е тъпо AS Rock KT880 нещо такова беше ама уж модифицаруемо че да може в бъдеще и К8 да му се сложи :) А тоя семпрон е възможно най - слабия така че едва ли става за клок
Точно че сепрона ти е най-слабия, най-добре ще се клокне.
Ако говориш за 2200+(1500Мхц) той е с множител 9 което на 200 шина ще ти даде 1800Мхц което е напълно постижимо дори с недобро охлаждане.
SpaceZeaLoT
03.01.05 г., 15:52
Да само остава да ми кажете и как и при това не искам да изгаря :) и аз ся знам че множителя би трябвало да е на 166 и не ми е ясно как да стане на 200 без да изгори :) и Радеон-а и тои не ша да изгаря за малко - по добрата производителност там в смисъл с колко % реално ще се дигне производителноста на цялата система ако се клокне и радеон-а и семпрона
Originally posted by SpaceZeaLoT
Искам да попитам също за какво се използва и какво точно значи DVI-q na kartite ... а да и намерих тука 1 сравнително на същата цена GeForce5700LE не ли по - добър от Asus Radeon-a 9550.
Зависи коя колко се клоква......:D
Originally posted by SpaceZeaLoT
Да само остава да ми кажете и как и при това не искам да изгаря :) и аз ся знам че множителя би трябвало да е на 166 и не ми е ясно как да стане на 200 без да изгори :) и Радеон-а и тои не ша да изгаря за малко - по добрата производителност там в смисъл с колко % реално ще се дигне производителноста на цялата система ако се клокне и радеон-а и семпрона
Ами отиваш в биоса, разглеждаш настройките, преглеждаш ръководството и би трябвало да ти проблесне някъде.
Съжалявам че не мога да ти дам точни указания, но това дъно съм го виждал само на картинка :) .
viki4ko
04.01.05 г., 11:48
Взимай Асуса само гледай да е Геймар едишън защото той е 128бита другият обикновеният е 64бита и е голем боклк, а за DVI тва е изход за монитор TFT LCD(течни кристали)....
Радеон 9550 е по-добър от 5700ЛЕ...
Авторски права на vBulletin