PDA

Виж пълна версия : питане относно:World of WarCraft

Vancata
29.12.04 г., 15:15
Та искам да попитам относно World of WarCraft-а ще се правят ли някакви сървари само за българия като дата;хедолф;мат3х.И играта излезла ли е официално?

Joredos
29.12.04 г., 20:03
Ако има то ще са платени,ако не са платени то близард ще вдигнат патардия до небесата.

John Digweed
30.12.04 г., 00:06
Guild Wars (www.guildwars.com) - по-добрата MMORPG. От head-designer-a на WoW, който напусна Blizzard.

Pa1nkilleR
21.01.05 г., 16:59
Ами ако ви се отделят по 12 евра на месец, хубаво, но това е доста добър месечен интернет, пък na мене ми дайте да си играяо online РПГ-та без такса.

Twinsis
21.01.05 г., 18:18
Току що гледах по GAME-ONE трейлър на играта изтекоха ми лигите. Същото показаха играта в кутийка предполагам е излязла :king: :comp: :gamer:

Pa1nkilleR
21.01.05 г., 18:53
Ами като запален фен на Blizzard и по в специалност Warcraft вселената следя събитията откъсо, играта излезе засега само на Американския пазар, иначе до 2-3 седмици и в Европа, но доколкото може да се вярва на тия от Пулсар играта щЕ струва 89лв! и щЕ има ограничен брой сървъри за източна Европа....

crusader
21.01.05 г., 19:56
Тя играта си струва 89 лева preorder си върви от бая време, аз парите съм им ги дал от преди Коледа още именно понеже уж са ограничени бройките.

John Digweed
21.01.05 г., 22:47
Blizzard с тъпата им политика да умират в кофите... Guild Wars ще си го купя и ще си го играя без да плащам месечна такса. Също така ще си цъкам и Lineage 2 за без пари. Blizzard sux.

crusader
21.01.05 г., 23:11
Доста крайно и тъпо изказване приличащо с:

Мерцедес да го духат, аз ще карам Хюндай :)

Играй играта тогава давай оценки добро/лошо а и също играта просто не е мислена за нашия гейм пазар понеже такъв липсва.

John Digweed
21.01.05 г., 23:49
Е що реши, че не съм я играл? Точно, защото съм я играл, няма да си я купя/плащам месечна такса :screwy: . И да бях в чужбина, пак нямаше да давам пари за нея.

Алианс >>>> Орда. Познай защо. И преди беше така, и сега пак си е така. Дисбаланс. И кво, купувам си играта, плащам си месечната такса, ама искам да играя с Ордата. Добре де, ама не съм мазохист. Колко месеца трябва да чакам за да оправят нещата по играта? 3-4 някъде? А дотогава? Втората бета сесия беше 90% от играта, там пак имаше яко дисбаланс. Е кажи ми, какъв е смисълът да си я купя, при наличието на по-добри и безплатни за игра сървъри на други MMORPG? Щото е oт Warcraft серията ли? Не знам дали си играл Guild Wars, но тя е пъти по-добра според мен. Lineage 2 също.

И да, предпочитам да карам Хюндай пред Мерцедес.

Twinsis
22.01.05 г., 02:14
Originally posted by John Digweed
Е що реши, че не съм я играл? Точно, защото съм я играл, няма да си я купя/плащам месечна такса :screwy: . И да бях в чужбина, пак нямаше да давам пари за нея.

Алианс >>>> Орда. Познай защо. И преди беше така, и сега пак си е така. Дисбаланс. И кво, купувам си играта, плащам си месечната такса, ама искам да играя с Ордата. Добре де, ама не съм мазохист. Колко месеца трябва да чакам за да оправят нещата по играта? 3-4 някъде? А дотогава? Втората бета сесия беше 90% от играта, там пак имаше яко дисбаланс. Е кажи ми, какъв е смисълът да си я купя, при наличието на по-добри и безплатни за игра сървъри на други MMORPG? Щото е oт Warcraft серията ли? Не знам дали си играл Guild Wars, но тя е пъти по-добра според мен. Lineage 2 също.

И да, предпочитам да карам Хюндай пред Мерцедес. Извинявай ама и ти се изказа Lineage 2 балансирана игра :D . Нали я играех почти месец в ма3х сървера, т'ва е всичко друго но не и балансиран сървер, а незнам да има друг на който е възможно да се играе в БГ. 2 месеца не им стигна на админите да направят крафтинга на джуджетата, какво ще ми сравняваш международни сървъри с наща боза тука :mad:

John Digweed
22.01.05 г., 03:41
Аз не сравнявам нащо сървър на Мъртвицата, защото просто не играя в него. Има къде къде по-напреднали free servers, примерно Forsaken е добър такъв. Така че, сравнявам международни с международни, ок? :matrix:

Pa1nkilleR
22.01.05 г., 13:08
Ами да сравняваме Lineage и WoW с Хюндай и Мерцедес е.....меко казано доста смешно (и коя от двете по-точно трябва да е Мерцедес-a) . Аз лично мисля, че Близзард вече твърде много се комерсиализираха, Battle.net беше страхотна идея. Продават оригинални игри с едничката цел, човек да може да играе online, но да дадеш маса пари, и да ти изискват и месечна такса си е малко прекалена. Може би не за наще условия ама със средна заплата от 200-300 лв, не бих давал 20 от тях за тоя дето духа.

crusader
22.01.05 г., 13:25
Ти ако взимаше 200 лева заплата или който те издържа ако не се издържаш сам в момента нямаше да си в този форум понеже нямаше да имаш възможност, така че стига спекулирахте :)

Joredos
24.01.05 г., 11:48
Originally posted by Pa1nkilleR
Аз лично мисля, че Близзард вече твърде много се комерсиализираха, Battle.net беше страхотна идея. Продават оригинални игри с едничката цел, човек да може да играе online, но да дадеш маса пари, и да ти изискват и месечна такса си е малко прекалена. Може би не за наще условия ама със средна заплата от 200-300 лв, не бих давал 20 от тях за тоя дето духа.

ГСМ-имаш,и кабелна,имаш сигурно и ваште ти дават пари,ако не работиш? :D
Аз играя Стар Крафт с оригинален сд-кей,но с фалшивкопие на играта.Тя не иска ежемесечно снасяне,а Близард са на загуба от такива като мене :) .WoW е един добър начин да си съберат дължимото,пък и 25лв не са болка за умиране,ако си маниак малко над 1лв на ден ти излиза,а сигурно забавлението ще е на ниво щом си го плащаш.

so.dislocated
25.01.05 г., 16:32
Аз,като заклет ЦС фен,бих давал на cs.opti-lan.com по 15-20 кинта на месец,ако станат платени-въобще потдръжката на какъвто и да е, добър гейм сервер ,не е лека задача,и не може да се очаква някой без пари да го прави!

chavv
25.01.05 г., 18:49
Това се появи на торент-арената :)
2005-01-25 - ВАЖНО: Очаквайте скоро на ARENABG TORRENTS

World.of.Warcraft-BWE
-------------
B I G W O R L D E N T E R T A I N M E N T

PROUdlY PRESENtS: World.of.Warcraft-BWE

thE FACt\'S

COUNtRY ............. US
SYStEM ............... Windows/Mac
RElEASE dAtE ........ 22.01.2005
SiZE ................. 4x45x15
LaNGUaGE............. English

RElEASE NOtES

Dies ist die US-Final Version des Action-Online krachers World of Warcraft. Es ist moeglich Online zu spielen, jedoch moechten wir hier nicht erlaeutern wie es funktioniert. Es ist zudem moeglich im LAN einen stabilen Server zu erstellen, auf dem dann mittels TCP/IP und einem kleinem Programm gezockt werden kann.

How to:

1. unzip CD 1-5
2. burn CD 1-4
3. install
4. copy the Crack from CD5 into WoW dir
5. for LAN/Online play use the tools
6. play

http://www.0sanity.com/~wowstatus/liste1.htm

flcaza : Only will work with private cracked servers.

Tomahawk
25.01.05 г., 19:38
Принципно не съм фен на РПГ-та но това май ще е гоуемо чудо, но преди да почна да давам 25 леа на месец ( наште де:) ) и да врънкам за 90лв за игра, няма ли нещо като триал версия, ей така за 1 седмица примерно да видиш що за чудо е тая игра и да си решиш дали да геймиш или не...

stefcho
25.01.05 г., 19:57
Има 2 начина да поиграеш и да разбереш за какво става въпрос.
Да имаш ключ за файнъл бетата, или да намериш някоя зала, където случайно са се сдобили с един-два ключа за нея( в София сто процента има такива)
Другия е да играеш в разни кракнати сървъри, но от тях няма да добиеш никаква престава, защото са много утрепани, няма нито куестове, нито нпста, нищо.

Има и трети, да изчакаш тези, които вече са си я поръчали ( като мен например) да я играят като излезе и да си кажат мнението :)

Pa1nkilleR
26.01.05 г., 13:16
И GSM имам, и кабелна телевизия гледам, но не нося телефон защото е 900 лв., и HBOоще не съм си платил, а 20 лв. бих дал само ако няма какво да правя друго и по цял ден я играя тая игра. Но все пак е малко трудно да се изкарват пари и да се играе по цял ден нали???

stefcho
26.01.05 г., 16:04
Ами тогава просто не я играеш, не виждам къде е проблема.

dada
31.01.05 г., 22:50
От 3 дни разцъквам европейската бета, играта е супер...

sony_87
01.02.05 г., 02:44
аз играя в някакав БГ сървър и се опитвам да се науча ама мноо странно бе първия ми куест е да отида до некакав муун уел и да зема вода и да я занеса на некакав ама как да зема вода ? в какво да я сложа нищо не знам моля накой ка помага.... :(

dada
02.02.05 г., 10:26
NPC-то което ти е дало куеста, ти е дало и съд в който да напълниш водата (провери си сташа). Влизаш в Moonwell-a и кликваш с левия бутон върху "quest item"-a в сташа...

Vancata
02.02.05 г., 11:02
Хора има някакъв бъг на 1.1.1 версия значи слагам си новото оръжие върху старото и ми казва дали искам размяна йес ор нол и аз цъкнах нол без да искам и сега немога да си махна оръжието по никакъв начин стои и свети в сиво демек не свети де кажете нещо по въпроса играя с джуджетата тези под хората брадатите.