Виж пълна версия : Според вас минал ли съм се ? (сляти теми)
Моля ви кажете ми дали съм се минал с тази инвестиция. Вчера ми предложиха едно чисто ново апаратче дигитално с марката SWEEX (само апаратче) http://www.sweexeurope.com/product.asp?pid=278 Значи взех го за 260 лева с допълнителна памет Kingston 256 mb Та според вас това нещо заслужава ли си парите и всеки USB кабел които става за апаратчето ще стане ли или може да направи беля, извода е буксичка с 5 крачета с формата на трапец ?
Предварително ви благодаря
ARMinistrator
19.11.04 г., 00:08
`estno kazano move[e da si wzeme[ za sy]ite pari, `e i po malko model sys opti`en zuum, tyj kato samo cifrow ne kefi
a za kartata koqto si polu`il .. cenata i e okolo 70-tina lewa mislq
abe... naprawi 20-30 snimki i sam ]e razbere[ dali si se nabutal :)
PS. wnimatelno s usb kabelite, pro`ete na saita kakwo ti trqbwa i kak da polzwa[ kabela, `e predi 2 meseca izgorih USB porta na edin mnogo qk MP3 Player !!!!
Кабелчето е стандартно - води се Mini USB - 5pin, към ~10 тина лева върви.
ЕЕЕ хайде сега никои ли няма мнение, моля ви нямате ли някакви впечатления за тази марка :rolleyes:
Ми това не е марка, ширпотреба е някаква... Нещо като Мустек - покрай пластмасови РС-колонки и слушалки правят и дигитални апарати. Погледнах характеристиките на фотото, никакви чудеса не очаквай, гола вода е. За под 300 лв. от Метро си вземаш Никон 2100, който е светлинни години напред от тая измишльотина... "марка" било... В този ценови диапазон Метро предлагат и читави, макар и елементарни Кодаци.
Що не постнеш някоя снимка от това нещо?
Порядъчно си се минал,е поне е с Европейски произход.
svetlyo
20.11.04 г., 14:01
европейски друг път - индустриална зона Гуан Джоу :)
купил си Дейзи Мултимедиа но под друго име :)
споко ако снима и няма проблеми с картата изобщо не си се минал :)
Генту -
КАКВО ДА КУПИ ЧОВЕКА ЗА ТИЯ ПАРИ ?
Ще дам снимки евентуално в сряда понеже чакам да ми дадат кабелче
Originally posted by svetlyo
КАКВО ДА КУПИ ЧОВЕКА ЗА ТИЯ ПАРИ? Ами - фотоапарат да си купи, нали снимки иска да прави... :D
В Метро има Никон 2100 и Кодак 6220 за тези пари. Сравнение просто не става... Да беше погледнал и тук: http://911.bg/a2/offers.asp?parent=5601&cost=260&tocost=390&valuta=1&ork=1&submit=2
svetlyo
21.11.04 г., 14:58
а картата 256 мегабайта влиза ли в тия пари ?
Абе то да има голяма карта е важно - спор няма, ама още по-важно е какво ще има на тая карта...:cool:
Да с картата е за 260 лева а иначе за снимки ме гложди яко, но ме наплашихте с това USB кабелче и чакам да ми дадат като за този апарат понеже на приятел приятелката му имала същия звяр
А иначе за софтуера как стоят нещата има ли универсални или си трябва за модела ?
зависи какво разбираш под софтуер за фотоапарата.
повечето модели се откриват като removable drive от win и просто си копираш снимките. После гледаш/редактираш с каквото искаш.
А иначе има ли я тази опасност наистина при включването на мини USB да стане беля или е малко вероятно ? понеже не можах да намеря нищо конкретно за този апарат, и как да разбера дали става въпросния кабел за да няма допълнителни емоции :rolleyes:
Авторски права на vBulletin