Виж пълна версия : ? за К700i
Обмислям да си купя К700. Въпроса ми към собствениците на такъв телефон е колко му държи батерията (без изключване/ без блутут/камера и други глезотии).
Казаха ми, че повече от 2 дни не издържал. Предложете ниякой телефон с камера, ФМ радио и яка батерия.
The_powerhead
26.10.04 г., 10:05
Телефона с тези екстри които предлага, държи минимум колкото други модели с подобни функции. А тези два дена стендбай 100% включват и "други глезотии" :). Конкретно мога да говоря за К500, който при малко разговори (2-3мин. на ден) и малко ръчкане из менютата издържа 4 дена, но въобще не е трудно да го свалиш до 2дена. Всичко зависи от интензивността на употреба :)
Crazy_hatteR®
26.10.04 г., 10:17
До 4-5 дни с доста говорене / служебна карта / , но пуснеш ли джаба или някаква "глезотиика" отиваш на 1-2 дни . А и вече са пуснали в продажба 1100mAh батерии ... А и първо батерията трябва да мине през няколко цикъла на пълно зареждане/разреждане за да достигне 100% от капацитета си .
Къде ги продават тези 1100 mAh батерии за K700i? И цена?
n_nenkov
23.12.04 г., 01:25
На мен при постоянна употреба на хендсфри (кабелно или син зъб) говорене и слушане на радио от време на време и изкарва макс 8 часа.
Авторски права на vBulletin