PDA

Виж пълна версия : Netissat удвоиха международния си капацитет:))

TheLord
19.10.04 г., 18:28
Netissat направиха международния си капацитете равен на пееринг-а и с тази си постъпка те вече са с една крачка пред останалите доставчици,защото след очакваното спиране на фрее зоните,се учаква бум на пеер2пеер мрежите,тоест ще имаме нужда от повече международен нет,а не като сега някакви си 8-20к!Както се казва:'Евала'.
http://cable.netissat.bg/content/images/home/cable_04-10-2004.gif

drake
19.10.04 г., 19:38
Ъъъ..да не са се намалили вътрешния че
да са ги изравнили :ghi: какъв им е вътрешния , а и "махнали ограниченията" ... абе при моя квартален LAN вътрешния ми е 8Mbit така че ще съм много доволен ако външния ми стане толкова :) Когато има външен 512K на поносима цена 30 лв +/- тогава ще има евала или май тенкю

WhiteNoise
19.10.04 г., 23:02
Според мен се казваше "Ебала"... Но не виждам как internatinal-а със скорост 128/1024 ще се конкурира с 10/100Mbps из bg P2P мрежите... Има и друго. Например скороста на превод на филмите е доста по-бавна от изтеглянето. Следователно дори 10мб навън за средния потребител е същото като 10мб към местното ftp. Или към shared файловете на комшията :)
А иначе евала. След 1-2 години дори може да се спре деленето на BG и Int.

Pa3KaTaH
19.10.04 г., 23:14
TheLord, неблагодарници сте вие в софия :mad:

subn3t
20.10.04 г., 12:56
4е за какво да сме благодарни - за високите цени и ниското ка4ество ли ?

mitku
20.10.04 г., 16:35
И аз не виждам причина да съм доволен... бях до скоро нещастен потребител на www.bnc.bg... мога спокойно да кажа, че туй изпитание за нервите ми беше ужасно - за 9 месеца в които съм бил при тях, ми се събират 3 месеца без нет?!?... безбройни обаждания на съпорта ('се едно че приказвам с радиоточката)... просто не разбирам как може да има толкоз лошо обслужване... не може на мен де ми се връзва на 'секи 2 дена нет - един без нет... пълна аматьорщина... отговорно заявявам, че от тоз доставчик не ста'а и "чеп за зеУе"... сега пък чакам да ме включат други (точно Net Is Sat) и ше видим как е пък там...

VanDan
20.10.04 г., 16:51
Originally posted by subn3t
И друг път сме ви казвали, че в София сте разглезени. Я елате в Плевен 15лв-200MB 35лв-800MB 64k без деление на Бг пиъринг и международен и ще запеете друга песен...:D

morf
21.10.04 г., 01:04
Казанлък:

За 30 лева получаваш неограничен нет и си шейпнат на 4кб, външен и вътрешен ... :mad:

so.dislocated
21.10.04 г., 15:58
Originally posted by subn3t

аз пък съм доволен-OnLineDirect -60лв.- но не спиране на нета,ами загуби от 2-5% или пинг по висок от 10мс към тях,звъня по което и време на денонощието да е ,има отклик и проблемите се отстраняват!!!

peperoni
21.10.04 г., 18:58
Аз пък се чудех защо напоследък тегля с 1Мбит от Германия... а то какво било :rolleyes: ... доволно, доволно:D

Dr. P
23.10.04 г., 14:03
Originally posted by mitku
И аз не виждам причина да съм доволен... бях до скоро нещастен потребител на www.bnc.bg... мога спокойно да кажа, че туй изпитание за нервите ми беше ужасно - за 9 месеца в които съм бил при тях, ми се събират 3 месеца без нет?!?... безбройни обаждания на съпорта ('се едно че приказвам с радиоточката)... просто не разбирам как може да има толкоз лошо обслужване... не може на мен де ми се връзва на 'секи 2 дена нет - един без нет... пълна аматьорщина... отговорно заявявам, че от тоз доставчик не ста'а и "чеп за зеУе"... сега пък чакам да ме включат други (точно Net Is Sat) и ше видим как е пък там...
Абе mitku, ти не чете ли моите писания срещу тази фирма през август и септември 2003 г.? Дори и в Бъг.бг писах срещу това нелепо подобие на интернет доставчик:mad:

X-RAY
24.10.04 г., 02:06
Аз бях сравнително доволен от Нет Ис Сат.