Виж пълна версия : Проблем с лаптоп и dvd записвачка
Проблема е следния на лаптопа ми има
combo dvd/cd записвачка ... записвачката е макс 2.4х .. купих си вчера един двд диск ..и реших да я пробвам ... пуснах nero-то .. избрах видео-двд ... пускам бърн и ...ми изплюва диска и ми казва да сложа празен двд диск ....:mad: :mad: ..... мамка му .... слагам го пак ... и неще ..казва че няма диск ... какво да правя ???
Филипов
09.10.04 г., 15:26
Update :D
Ъ
Pantockrator
09.10.04 г., 17:39
Originally posted by sys7em
Проблема е следния на лаптопа ми има
combo dvd/cd записвачка ... записвачката е макс 2.4х .. купих си вчера един двд диск ..и реших да я пробвам ... пуснах nero-то .. избрах видео-двд ... пускам бърн и ...ми изплюва диска и ми казва да сложа празен двд диск ....:mad: :mad: ..... мамка му .... слагам го пак ... и неще ..казва че няма диск ... какво да правя ???
Я виж дали случайно записвачката не ти е само CD RW , а DVD да е само DVD ROM защото не е рядко срещана камбинация още повече , че NERO не ти разпознава диска....
Ето какво пише в пропертииъ - > хардуер .. HL-DT-ST DVD+RW GCA-404 ON
btw= сега си свалих най-новот неро и с него ще пробвам ....
Нестава ... дайте некъв акъл ..... къде бъркам ... дали не е от това че диска е 4x а записвачката е макс 2.4x да не е заради това ?
Pantockrator
09.10.04 г., 20:21
Хм......
На мен ми изписа точно това когато сложих ДВД диск в CD RW , ама отдруга страна щом казваш , че /хардуер .. HL-DT-ST DVD+RW GCA-404 ON /
Я виж дали не слагаш DVD - R диск щом записвачката ти е DVD +R
Ако е това ще ти дърпам ушите :bow: :ind: :smack:
:insane: :insane: :laugh: емииии да ..... ... ако ми кажеш ква е разликата ....:D :D :D м/y dvd-r u dvd+r .... се пак за първи път ше записвам двд ... баси откъде да знам че имало разлика ............. :spy: :spy: :spy:
Авторски права на vBulletin