Виж пълна версия : Laptop до 1500 лв без ДДС
Fx_Expo
07.10.04 г., 17:55
Здравейте.
Издирвам какъв notebook може да се купи за до към 1500 лв без ДДС (ДДС-то отделно). Ясно ми е че ще е entry-клас, но задачата е такава. Ако имате положителни впечатления от някой модел или съответно оплаквания, ще се радвам да ги споделите. Не забравяйте все пак че интересът ми е насочен към модели, които са сега на пазара, а не нещо отпреди повече от година :-).
Благодаря предварително на отзовалите се ...
Fx_Expo
08.10.04 г., 11:32
:-)
Явно никой не заглежда notebook-ци в този форум ;-)
windcoast
08.10.04 г., 11:41
провери на сайта на dell.com . Имат много нови хубави модели на прилични цени, даже и отстъпки правят. :D
Fx_Expo
08.10.04 г., 12:00
Абе аз мога и на site-а на F-Siemens да проверя, но ме интересуват лични мнения относно машините (опит) :-)
windcoast
08.10.04 г., 12:28
Мнението ми е, че си заслужава единствено марка Dell (за notebook). Всички останали ако са еднакви по параметри с DEll, са 30% и нагоре по-бавни и по-мудни. Особенно пък ако се говори за Fujitsu-Siemens ( те са поне 2 пъти по-бавни).
Originally posted by Fx_Expo
:-)
Явно никой не заглежда notebook-ци в този форум ;-)
За заглеждане заглеждаме се – аз само по мобилни ‘играчки’ се заглеждам, но така както си задал въпроса няма начин някой да ти даде конкретен отговор. Кажи за какво ще го ползваш, какво очакваш, какво те интересува – тегло, размер, работа на батерия, бързина, качество и т.н и т.н... Ако сам си отговориш на тези въпроси най-вероятно и сам ще си избереш и модела. Аз не бих очаквал някой да ми каже кой модел е най-добър за мен, по-скоро да ми препоръча какво да гледам и за какво да внимавам при покупката, към каква марка, модел да се насоча и т.н.
Fx_Expo
09.10.04 г., 15:52
Ако се интересувах за себе си, щях да съм конкретен :-). Явно някой иска да подари на някой друг (женски пол) играчка ... Ама 1500 лефффа не са хич достатъчни според мен ... Май ще го пратя да си търси без съвет по темата.
еми мисля 4е темата се иz4ерпва с отговора IBM,след това SONY и накрая вси4ки други по иzвесни марки които се сеста6 , ли4но сьм пробвал HP,FS, Compaq no от IBM сьм наи доволен ,ви6 тоя дето сьм в момента не е ло6 вьрви и DOOM 3,ако си се спрял на някои модел питаи:p
Авторски права на vBulletin