Виж пълна версия : 3д марк 05 тругжа ли на Ти4200?
go_go_go
07.10.04 г., 15:36
Снощи го сложих ама не тръгна даде ми някакво съобщение и даже не го прочетох а го изгасих и си легнах.
_HighVoltage_
07.10.04 г., 21:51
Няма да тръгне - освен ако твоята Ti4200 не е някаква уникална и да има хардуерна поддържка DX9:D :D :D
С онази програмка 3данализе ли беше дали няма да го пусне поне, то гейм тестовете ясно че няма да тръгнат де... ама си мисля все някой тест ще тръгне. :rolleyes:
Paparac
10.10.04 г., 18:33
Ми щом на 4200 не тръгва, а на FX5200 потегля, значи най-после се убедих, че 5200 е по-яката карта:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Originally posted by Fo
С онази програмка 3данализе ли беше дали няма да го пусне поне, то гейм тестовете ясно че няма да тръгнат де... ама си мисля все някой тест ще тръгне. :rolleyes:
Ами то дори да я подкараш с 3Д аналайзер едва ли ще стане нещо,защото самите тестове изискват ДиректХ 9 и просто не могат да бъдат направени ако картата не го поддържа,а целта на 3Д аналайзера е да забрани на дадената игра ефектите в които се използва ДайрекХ 9 защото картата не ги разчита.
А иначе правилно - 5200 е картата.Никви Титаниуми.:lol:
Абе тръгва да зарежда ама забива всичко. :ghi:
poseydon
13.10.04 г., 20:29
значи най-после се убедих, че 5200 е по-яката карта
А иначе правилно - 5200 е картата.Никви Титаниуми
И кво с твоята мизерна поддръжка на DirectX 9, да не би да излезеш едни гърди пред Титаниума, хе хе
TI4200 RUUULLEEZZZ
:super:
Originally posted by poseydon
И кво с твоята мизерна поддръжка на DirectX 9, да не би да излезеш едни гърди пред Титаниума, хе хе
TI4200 RUUULLEEZZZ
1897 година Титаниум рулзззз.Ама малко и мина времето.тва че има по-голяма производителност си е вярно,но пък липсва поддръжката на ефекти.А и днес хората си копуват 5200,а не Титануим 4200 :D да не говорим че горното беше по-скоро бъзик c 5200,ама нещо си изпуснал написаното между редовете.
TI4200 RUUULLEEZZZ
Не видя ли многото :lol: :lol: :lol: след двата поста. Chill ;)
Paparac
14.10.04 г., 18:29
Originally posted by hornet
Не видя ли многото :lol: :lol: :lol: след двата поста. Chill ;)
Mi qwno ne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
poseydon
20.10.04 г., 11:20
абе видях ви го бъзика ама мене като върл фен на Ti просто не се сдържах, а и тоя shit дето го наричат FX просто ми е болната тема. (без FX5900XT и нагоре!);) То това е такъв абсолютен боклук и маркетингов трик, че просто няма накъде.
и тоя shit дето го наричат FX просто ми е болната тема. (без FX5900XT и нагоре!);) То това е такъв абсолютен боклук и маркетингов трик, че просто няма накъде.
Е айде сега ти пък толкоз критичен,да не би при радеоните да е по-различно?9200 е по-голям боклук дори от моя ФХ5200.:D И все пак истинските карти FX почват от 5700 нагоре.
poseydon
20.10.04 г., 23:20
еми аз какво казвам. Аз от Ати картите признавам 9550,9600Про/ХТ,9800Про/ХТ и от Нвидия за 5700 не бих казал ама 5700Ултра ме кефи и нагоре. Това е то. Другото е боклук. Не се обиждайте ама не е ли така.
еми аз какво казвам. Аз от Ати картите признавам 9550,9600Про/ХТ,9800Про/ХТ и от Нвидия за 5700 не бих казал ама 5700Ултра ме кефи и нагоре. Това е то. Другото е боклук. Не се обиждайте ама не е ли така.
Aбе за тея 110 гущера 5700 не е никак лоша - 11 хилядарки на 3Д Марк '01.5700Ултра може и да е добра ма за тея пари мога да си купя определено по-добри карти.$180 за 4 пайпа нема никога да дам,колкото и да ми казват че е добра.
А за радеон 9550 - зависи от производителя,аз например съм виждал некви Twin View,дето са толкова трагични,че да ти се доплаче.
Още дълго ще мачкаме игрите с Ти4200. Аз играя с фул изглаждания УТ2004, и Колин5 демо. На фул детайли без изглаждане ми въви и РБРали. Резолюцията е 1024х768. Кадрите с ИЗГЛАДЖДАНЕ и фул детаили на УТ2004 са ~25-70. Средно може би 30-40.
КОЯ ФХ ДО 5900 ХТ ГО МОЖЕ?:super:
НИКОЯ!
__SpOO__
21.10.04 г., 15:24
E хайде стига с тези хвалби за Ti...вече сме почти 2005 година ако някои не гледат календара.
Погледите на много хора, за да не казвам на всички геймъри са спрени върху НВ 6* сериите и АТИ Х800* сериите...
:o
Зависи как гледаш на живота и за каво ползваш компа и.....колко пари имаш в джоба.
__SpOO__
21.10.04 г., 15:44
Разбира се, прав си и тук спор не може да има, но аз лично не мога да разбера на какво основание можеш да хвалиш Ti карта при положение, че тя явно вече отдавна не е на мода в геймърските среди(говорим принципно, не само за БГ...) :rolleyes:
Пийз бабо, пийз ;)
Добре де спо кои геимърски среди имаш предвид? Има хора с много пари които посещават този форум. Явно ти си един от тях. Нямам нищо против - да ти се множат по 10000.... Не всеки може да си позволи такива карти.
Сериозно ако говорим има много хора които ще са щастливи ако имат дори моята карта. Познавам много хора които играят(мъчат се) с мх400, мх440. И това са поне 80 % от хората. Ти4200 както знаеш е в пъти по-добър от тях. Аз никога няма да кажа и да споря глупаво както правят много хора във форума, че скъпите карти са набутвация за притежателя им.
Напротив доброжелателен съм, но предпочитам да си дам парите за нещо друго.
М/у другото Доом3 1024/768 макс без сенки - 40 кадъра и отгоре.
Мир и успех
:beer:
poseydon
22.10.04 г., 17:11
__SpOO__ не всеки има финансовата възможност да си позволи Х800 или ФХ6800, просто това са много пари. Може и да сме 2005 година почти, но Ти серията си е класика в жанра просто. То аз откакто се помня, че се занимавам с компютри това ми е било мечтата--да си купя Ти4200. Е в момента вече съм с такава и станах неин абсолютен фен. Просто в ДиректХ8 по-добро чудовище няма. Е сега липсата на ДХ9 не е такъв проблем все още, но разбира се като се появят игри само за ДХ9 е тогава ще сменим картите, но май има доста време, а и дотогава цените на прословутата 6 серия на НВидия вече ще са паднали достатъчно.
а и дотогава цените на прословутата 6 серия на НВидия вече ще са паднали достатъчно. [/B][/QUOTE]
Проблема посейдон е, че и наште ще станат без пари. Но поне още две години живот им давам!
Баси оптимиста дет съм, НО помнете ПРАВ съм.
офтопик/
в мрежата има хлапетии, коиито играят КС с ТНТ2. А да видим няма ли ние да джиткаме поне още 2 год.:comp:
Originally posted by miton4o
а и дотогава цените на прословутата 6 серия на НВидия вече ще са паднали достатъчно.
Проблема посейдон е, че и наште ще станат без пари. Но поне още две години живот им давам!
Баси оптимиста дет съм, НО помнете ПРАВ съм.
офтопик/
в мрежата има хлапетии, коиито играят КС с ТНТ2. А да видим няма ли ние да джиткаме поне още 2 год.:comp: [/B][/QUOTE]
Стига да имаш желание-може и още 3 да джиткаш......;)
Originally posted by Paparac
Ми щом на 4200 не тръгва, а на FX5200 потегля, значи най-после се убедих, че 5200 е по-яката карта
И аз това разправям от сума ти време ама ...
:good: :banana: :lol: :lol:
ПС: вж. Приложение #1 или т.нар. Подпис :D
Авторски права на vBulletin