PDA

Виж пълна версия : Водна помпа от Варна

AirBog
06.10.04 г., 21:35
Къде във Варна мога да потърся водна помпичка за водно охлаждане предвидена за непрекъсната работа и подходящ дебит? Колкото повече магазини - толкова по-добре .... помогите! :)

MEMO
07.10.04 г., 00:16
Аз съм с акваел 760л , еми върши си работата .от магазина за
риби срещу Макдоналдс /първия/

socrat_bg
08.10.04 г., 22:03
магазин Оазизис на улица Климент до автосалон Централ , продавачката е мн добра,има всичко на SSICE почващ от Нова и нагоре , а аз след 15 дена ще продам помпа IDRA 2,2 метра воден стълб и то с кутията и щуцерите,ако имаш въпроси за Варна на водно питаи

AirBog
10.10.04 г., 02:57
Окей, благодаря и на двама ви. Приемам и още предложения.

socrat_bg - Ако имам въпроси относно бъдещият ми патент във водните охлаждания (ако доживее бял свят) ще питам :)

Sugar4o
11.10.04 г., 11:05
ихааа! "патент във водните" звучи като да си измислил нещо дето никой друг не се е сетил!? ако е така ЕВАЛА.;)

AirBog
11.10.04 г., 14:58
Именно! :) Но нямам пари сега, а е скъпа играчка. :) Споко, ще е далеч повече от твоя ценови диапазон. Дано само оправдае инвестициите :) апропо нали не си се отказал да си мерим водните блок4ета... моето е само идея все още. Фрезиста като знае, че няма да види пари от мен, а и на всичкото отгоре и медта е от него free (по негово настояване - аверче) смятай колко е заинтересован да го направи. :) Дано познанията ми по топлотехника ми помогнат да убия биметалния ти звяр. :)

socrat_bg
13.10.04 г., 00:52
подарявам ти мед ако иска6
10Х60Х 200 мм парче

AirBog
13.10.04 г., 09:12
Май ще се възползвам. За блока на ЦПУ не ми върши работа, но поне да не го разтоварвам (приятеля ми) за блоковете на северния мост и видеото. Когато изпитам нужда от това ще те намеря. Мерси! :)

Sugar4o
13.10.04 г., 11:25
Хич и не се притеснявам от конкуренция, даже напротив - търся я:)
Колкото до тестовете - няма смисъл да сравняваме биметален с меден блок (въпреки че ще го направим). От мен разчитай на 2 биметални дизайна, 1 алуминиев и 1 меден
таман хората ще усетят разликата в температурите идваща от материала както и минималните разлики зависещи от дизайна. За това и продължавам да правя биметални - не виждам смисъла да се боря за 2 градуса надолу с трудна за обработка мед.
Отсега мога да ти кажа, че нищо от това, което си решил да правиш няма да си оправдае инвестициите ако го оставиш за нашия пазар;)

AirBog
13.10.04 г., 15:00
Темата се изчанчи малко, но искам и да кажа че нямам намерение да карам мерцедес благодарение на това... просто като хоби :D Ако някой знае още магазини за помпи в Варна да пише! :) Макар че аз още тези не съм посетил. Няма време. :p