Виж пълна версия : Водна помпа от Варна
Къде във Варна мога да потърся водна помпичка за водно охлаждане предвидена за непрекъсната работа и подходящ дебит? Колкото повече магазини - толкова по-добре .... помогите! :)
Аз съм с акваел 760л , еми върши си работата .от магазина за
риби срещу Макдоналдс /първия/
socrat_bg
08.10.04 г., 22:03
магазин Оазизис на улица Климент до автосалон Централ , продавачката е мн добра,има всичко на SSICE почващ от Нова и нагоре , а аз след 15 дена ще продам помпа IDRA 2,2 метра воден стълб и то с кутията и щуцерите,ако имаш въпроси за Варна на водно питаи
Окей, благодаря и на двама ви. Приемам и още предложения.
socrat_bg - Ако имам въпроси относно бъдещият ми патент във водните охлаждания (ако доживее бял свят) ще питам :)
Sugar4o
11.10.04 г., 11:05
ихааа! "патент във водните" звучи като да си измислил нещо дето никой друг не се е сетил!? ако е така ЕВАЛА.;)
Именно! :) Но нямам пари сега, а е скъпа играчка. :) Споко, ще е далеч повече от твоя ценови диапазон. Дано само оправдае инвестициите :) апропо нали не си се отказал да си мерим водните блок4ета... моето е само идея все още. Фрезиста като знае, че няма да види пари от мен, а и на всичкото отгоре и медта е от него free (по негово настояване - аверче) смятай колко е заинтересован да го направи. :) Дано познанията ми по топлотехника ми помогнат да убия биметалния ти звяр. :)
socrat_bg
13.10.04 г., 00:52
подарявам ти мед ако иска6
10Х60Х 200 мм парче
Май ще се възползвам. За блока на ЦПУ не ми върши работа, но поне да не го разтоварвам (приятеля ми) за блоковете на северния мост и видеото. Когато изпитам нужда от това ще те намеря. Мерси! :)
Sugar4o
13.10.04 г., 11:25
Хич и не се притеснявам от конкуренция, даже напротив - търся я:)
Колкото до тестовете - няма смисъл да сравняваме биметален с меден блок (въпреки че ще го направим). От мен разчитай на 2 биметални дизайна, 1 алуминиев и 1 меден
таман хората ще усетят разликата в температурите идваща от материала както и минималните разлики зависещи от дизайна. За това и продължавам да правя биметални - не виждам смисъла да се боря за 2 градуса надолу с трудна за обработка мед.
Отсега мога да ти кажа, че нищо от това, което си решил да правиш няма да си оправдае инвестициите ако го оставиш за нашия пазар;)
Темата се изчанчи малко, но искам и да кажа че нямам намерение да карам мерцедес благодарение на това... просто като хоби :D Ако някой знае още магазини за помпи в Варна да пише! :) Макар че аз още тези не съм посетил. Няма време. :p
Авторски права на vBulletin