Виж пълна версия : Търся Aluminium
Здравейте търся алуминии с размери дебелина около 50мм, ширина между 150-200мм и дължина около 1000мм ако някой знае от къде и на каква цена моля да пише
digital
05.10.04 г., 01:14
Малииии... доколкото разбирам търсиш няк'ъв алуминиев кютук :p
Мисля, че ще ти е много сложно да намериш такова парче Al. Според мен търси по складове за цветни метали или по някакви цехове за обработка на метали. Такъв цех има на гърба на ЗИТ (Завод за Изчислителна Техника) на Цариградско шосе.
да и аз мисля че трудно ще намеря такова парче но какео да правиш голяма ми е кутията и ми трябва голяма парче :)
ico_mico
05.10.04 г., 10:37
това само може да ти го отлеят неде но ще тежи
около 50 кг по 3 лв/кг сещаш се .......
woynoff
05.10.04 г., 10:51
Vant търси си профил кух, има такива мастари в бриколаж, но можеш да си намериш и по-евтини..........но не са толкова дебели така че- сдвояване ;)
Ми вижте сега момчета да во кажа за какво ми трябва пък може да ми помогнете значи сдобих се ограмна PC CASE води се Tower та понеже искам отпред да я преправя напълно искам да сложа алумин но както казахте такива размери трудно се намират е това съм го мерил на око де покъсно ще го премеря и ще ви кажа какви са точните размери защото съм скапан и си лягам.Искам да попитам и за още нещо дали знаете какво къде мога да си намеря лак или боя която да реагира на UV светлина смисъл да свети но когато не е изложена на UV светлина да не се забелязва казаха ми че това било някакъв тип лак но де да знам затова ви питам може да знаете нещо по въпроса.
хей това съм го писал аз Vant нещо стана проблем с логговете на компа и се окоза че съм бил в чужда account през цялото време
Ми вижте сега момчета да во кажа за какво ми трябва пък може да ми помогнете значи сдобих се ограмна PC CASE води се Tower та понеже искам отпред да я преправя напълно искам да сложа алумин но както казахте такива размери трудно се намират е това съм го мерил на око де покъсно ще го премеря и ще ви кажа какви са точните размери защото съм скапан и си лягам.Искам да попитам и за още нещо дали знаете какво къде мога да си намеря лак или боя която да реагира на UV светлина смисъл да свети но когато не е изложена на UV светлина да не се забелязва казаха ми че това било някакъв тип лак но де да знам затова ви питам може да знаете нещо по въпроса.
Аз ползвам COSMOS Fluorescent - 7 лева е някъде в Ловеч - изпитано, има ефект ;) Свети под УВ, иначе си е като нормален спрей само малко по-грапаво става боядисаното... Виждал съм го по тукашните железарии в зелени и червени разцветки, но има и други... Аз съм пробвал зелената! Успех! ;)
Vant, за какво ти е тоя панел (баш панел:D) с дебелина 5см?:rolleyes:
ico_mico
05.10.04 г., 18:10
огъни си Ал. 2мм в каквато форма ти трябва и където трябва го завари с аргон и го боядисаи прахово след това и ще стане extra
proxg мерси още утре ще потръся да видя дали ще намеря иначе на мен също ми трябва зеления цвят, предполагам и жълт ще ми трябва но това ще е по нататък сега още доизпитвам нещата.Vince, ico_mico значи искате да кажете не ми трябва такова туловище а само няколко милиметра колкото за покритие така ли.Това доста ще ми улесни търсенето пък и работата то парчето можеби ще го обротя на лазер и след това ще го боядисам прахово поне така мисля да направя.
Какъв е смисъла да слагаш това чудо при условие, че една по-дебела алу ламарина ще покрие всичко и ще е здраво...
ico_mico
06.10.04 г., 00:35
лазера май неможе да реже ал.
как да не може да реже алумин alex_matrix неговата преднижа не я ли е рязал на лазер иначе си мисля на моята машина да и сложа за пусков бутон ето това.Пак някоий ако знае къде мога да намеря такова нещо ще му бъда благодарен.Баща ми като разбра какво съм решил да правя и ми каза така "Ти си луд ако искаш такива чати трябва да отидеш в Русия за да си ги набавиш" но не искам да ходя чак до там:) аз това ще ги потърся тук все някъде трябва да има такива нещица ето и линкове на някой от тях
http://xoxide.com/military.html
http://xoxide.com/pcplasmaball.html
П.С. може би трябва да направя друга тема но за сега само намирам частите и не няма да кажа какъж е проекто но ще документирам всичко със снимки от началото до края.И ако успея до следващото LAN-Party може да дойда.
Military switch-а незнам откъде ще го намериш, но плазмени топки има в БГ.
Ако не си намериш в краен случай може да отидеш в бар/диско Кабаре и да ги питаш откъде са взели те тяхната топка:D
Тези бутони Military ги имаше в Бриколаж за 8-10лв май бяха. 13$ да дам за тая глупост требе съм болен :)
Ширина 195 мм Задна Ширина 33 мм
Дължина 680 мм
това са размерите на предния капак който е алиминиев а за тази топка намерих в някакъв магазин за оборудване на адискотеки от там радиосът на кълбото е 15 см а това маи е малко много май то кутията ми е широка 195 мм.Относно бутона я кажете какво е това Бриколаж къде се намира и дали могат да ми го пратят тук в Благоевград.
Авторски права на vBulletin